DermAllay Oatmeal Shampoo

Produktinformation

2-4 arbejdsdage, medmindre andet er angivet

DermAllay Oatmeal Shampoo heler irriteret hud og pels. Denne sæbefrie shampoo med havregryn, er velegnet til både hunde og katte.

  • Heler beskadiget og irriteret hud
  • Har en blødgørende virkning
  • Sørger for en sund hud og skinnende pels

Mere info

Produktinformation DermAllay Oatmeal Shampoo

DermAllay Oatmeal Shampoo heler hud og pels. Shampooens plejende egenskaber sørger for en sund og skinnende pels. Havregryn sørger for at gendanne en sund pels og hydraterer huden. For det bedste resultat, anbefales det at bruge denne shampoo i kombination med DermAllay Oatmeal Balsam. Både shampoo og balsam indeholder essentielle fedtsyrer, som bidrager til en optimal sund hud og pels. De parfumefrie- og pH-neutrale egenskaber, gør denne shampoo velegnet til regelmæssig brug.

Hos Brekz kan du online bestille de bedste og billigste pelsplejeprodukter. Se vores sortiment og køb lige nu DermAllay Oatmeal Shampoo til den allerbedste pris. Det er hurtigt og nemt at bestille.

Sammensætning DermAllay Oatmeal Shampoo

Opløselige kolloide havregryn, cocamidopropylbetain, lauramid, natriumlactat, glucamat, methocel og tidselolie.

Anvendelse og opbevaring DermAllay Oatmeal Shampoo

Denne shampoo er udelukkende til udvendig brug. Hvis der opstår hudirritation, eller en eksisterende irritation forværres, så stop behandlingen med det samme, og kontakt din dyrlæge. Anbring shampooen på den fugtige pels og masser efterfølgende godt ind til det begynder at skumme let. Lad shampooen trække ind i pelsen i 5 til 10 minutter. Skyl herefter godt ud. Det er vigtigt at undgå, at produktet kommer i kontakt med øjnene.

Et andet produkt?

Har din hund eller kat en følsom hud? Så kan du prøve DermAllay Sensitive Shampoo. Du kan se alle andre varianter på vores side med Pelsplejeprodukter.

Luk


Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.