Vi benytter cookie for at give dig en bedre oplevelse med vores hjemmeside. Cookies
OK
4
4
4
4
4
(1)

Dermoscent Atop 7 Hydra Creme til hund og kat

Product Information
50 ml
kr. 128,90 (kr. 2,58/ml)
kr. 128,90 (kr. 2,58/ml)
2 x 50 ml
kr. 247,90 (kr. 2.479,00/l)
kr. 247,90 (kr. 2.479,00/l)
3 x 50 ml
kr. 364,90 (kr. 2.432,67/l)
Oftest købt
kr. 364,90 (kr. 2.432,67/l)

2-4 arbejdsdage, medmindre andet er angivet

Dermoscent Atop 7 Hydra Creme til hund og kat er en beroligende salve til tør hud, og som hjælper med at gendanne huden, samt mindske kløe og hudens overfølsomhed.

  • 100% naturlige ingredienser
  • Hjælper med behandle huden
  • Mindsker kløe

Mere info

Produktinformation Dermoscent Atop 7 Hydra Creme til hund og kat

Dermoscent Atop 7 Hydra Creme til hund og kat er en salve, som hjælper med at behandle tør, overfølsom eller kløende hud. En tør hud kan sørge for meget irritation og ubehag. Denne creme nærer, hydraterer og beskyttere huden og lindrer irritation.

Dermoscent Atop 7 Hydra Creme til hund og kat indeholder udelukkende naturlige ingredienser. Ved at holde huden hydrateret, er huden bedre beskyttet mod ting, som kan beskadige eller irriterer den. Denne creme er derfor også velegnet til hunde og katte med en allergifølsom hud. Bemærk: Læs altid den vedlagte brugsanvisning grundigt igennem før brug. 

Hos Brekz kan du online bestille billig Dermoscent Atop 7 Hydra Creme til hund og kat. Se vores sortiment og køb lige nu dyreplejeplejeprodukter til de allerbedste priser. Hurtigt og nemt at bestille. 

Ingredienser Dermoscent Atop 7 Hydra Creme til hund og kat

Sammensætning:
Natrium PCA, glycerin og squalene fra oliven, omega 3 og omega 6.

Brugsanvisning Dermoscent Atop 7 Hydra Creme til hund og kat

Brugsanvisning:

Læs den vedlagte brugsanvisning grundigt igennem før brug. Smør salven på ru, tør eller tyk hud. Må ikke smørres direkte på pels. Salven smørres på med et jævnt lag, så huden kan absorbere den med det samme. Gør det to gange om dagen. 

Produktet opbevares tørt og husk at lukke det omhyggeligt efter brug. Holdbarhedsdatoen på Dermoscent Atop 7 Hydra Cream til hund og kat er påtrykt emballagen og er for det meste lang nok, når man holder sig til det anbefalede brug. 

Et andet produkt?

Denne salve kan også bruges i kombination med for eksempel denne Atop 7 Spray. Leder du efter et andet produkt til din hund med pels- eller hudproblemer, så kan du måske finde hvad du søger i vores hundeapotek.

Luk

Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
23-10-2019
1
2
3
4
5
Goed produkt en een snelle, correcte bestelling

Translate to EnglishHold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.