4
4
4
4
4
(1)

Dermoscent Essential 6 Sebo Shampoo til hund og kat

Produktinformation

2-4 arbejdsdage, medmindre andet er angivet

Dermoscent Essential 6 Sebo Shampoo til hund og kat er en regulerende shampoo, som hjælper med at bibeholde hudens naturlige balance.

  • Rengør huden og pelsen
  • Mindsker skæl
  • Mod uønskede lugte

Mere info

Produktinformation Dermoscent Essential 6 Sebo Shampoo til hund og kat

Dermoscent Essential 6 Sebo Shampoo til hund og kat er en rengørende shampoo til både hunde og katte, der lider af ubalance i huden (kerato-seboroiske lidelser). Disse generende lidelser har desværre en række ubehagelige konsekvenser, herunder en overdreven tør eller fedtet hud, skæl og grimme lugte. 

Dermoscent Essential 6 Sebo Shampoo til hund og kat hjælper med at læge huden og bibeholde den naturlige hudbalance. Shampooen rengør huden, hjælper med at fjerne skæl og efterlader en behagelig duft. Produktet er ovenikøbet lavet med essentielle olier, som udelukkende har en naturlig oprindelse og indeholder ingen tilsatte duft- og farvestoffer. 

Bemærk: Læs den vedlagte brugsanvisning grundigt igennem før brug. 

Hos Brekz kan du online bestille billigt Dermoscent Essential 6 Sebo Shampoo til hund og kat. Se vores sortiment og køb lige nu dyrplejeprodukter til de allerbedste priser. Hurtigt og nemt at bestille. 

Produktvejledning Dermoscent Essential 6 Sebo Shampoo til hund og kat

Brugsanvisning: 

Gør dit dyrs pels våd med lunkent vand og tilsæt shampooen. Masser shampooen stille og roligt ind over hele dyrets krop. Sørg for, at der dannes en god portion skum. Lad shampooen trække ind i to minutter. Skyl produktet herefter godt ud og tør dyret med et håndklæde. Dette produkt kan bruges en til flere gange om ugen og er velegnet til både hunde og katte.

Et andet plejeprodukt?

Dette produkt er rigtig godt at kombinere med andre produkter fra Dermoscent Essential 6 Spot-On; prøv for eksempel Dermoscent Essential 6 Spot-On til katte. Leder du efter et andet plejeprodukt til din hund? Så kan du sikkert finde det rette produkt i vores hundeapotek.

Luk

Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
06-11-2021
1
2
3
4
5
Problemloser Einkauf und schnelle Lieferung.

Translate to EnglishHold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.