Selvrensende slickerbørste

Zelfreinigende slickerborstel
Zelfreinigende slickerborstel
Brug 2 fingre (knib for at zoome) for at zoome ind

Selvrensende slickerbørste

Produktinformation

2-4 arbejdsdage, medmindre andet er angivet

Selvrensende slickerbørste fjerner snavs og løst hår fra din hunds pels og hjælper med at fjerne sammenfiltringer. Den er velegnet til hunde med en mellemlang eller langhåret pels.

  • Fjerner løst hår og snavs
  • Fjerner sammenfiltringer
  • Fås i medium

Mere info

Produktinformation Selvrensende slickerbørste

Selvrensende slickerbørste er et praktisk plejeprodukt, der hjælper med at fjerne snavs og løst hår fra din hunds pels. Det hjælper også med at fjerne tangles.

Denne børste er velegnet til hunde med mellemlang eller langhåret pels og har størrelsen Medium. I vores omfattende sortiment har vi også glatte børster i andre størrelser.

Hos Brekz kan du bestille Selvrensende slickerbørste billigt online. Se vores sortiment og køb dyreplejeprodukter nu til de bedste priser. Bestilles hurtigt og nemt.

Bemærk: Brug kun dette produkt som beregnet. Intet legetøj, tilbehør eller andet kan undgå at blive ødelægget. Forhindre dit kæledyr i at bide og / eller spise dele af dette produkt. Brekz er ikke ansvarlig for skader eller kvæstelser.

Andet produkt?

Leder du efter et andet produkt til pelspleje af din hund? Du kan utvivlsomt finde det produkt, du leder efter, på vores oversigtsside pelspleje produkter til hunde.

Luk


Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.