Returnere et produkt
   

Vil du gerne returnere en vare med en produktionsfejl til os, så skal du kontakte os herom på e-mail indenfor 14 dage efter, at du har modtaget varen. Produkter, som er gået i stykker på grund af af dit kæledyr, for eksempel et legetøj, der er bidt i stykker, vil aldrig blive refunderet.

Vejer dit produkt over 10 kilo? Så kontakter vi transportøren DPD/PostNord, så de kan hente pakken hos dig. Produkter under 10 kilo sendes retur til os med et returbrev. Dine penge vil blive refunderet når pakken er modtaget hos os.

Har du bestilt et forkert produkt, så er du ansvarlig for returneringsomkostningerne. Er produktet defekt på grund af en produktionsfejl eller er der leveret et forkert produkt, så betaler vi retur- og administrationsomkostningerne.

Har du fortrudt dit køb? Det er ikke noget problem, fordi hos Brekz.dk har garanti og service den højeste prioritet! Du kan returnere din ordre til os indenfor 14 dage ubeskadiget/ubrudt emballage. Du vil da få returneret hele ordrebeløbet inkl. fragtomkostninger. Returomkostningerne betaler du naturligvis selv. Vil du gerne returnere et produkt, så skal du bruge vores returformular.

Refundering af din ordre vil tage højst 14 dage.

Bemærk: Returomkostninger for et produkt, som er sendt uden tilladelse fra vores kundeservice, vil ikke blive refunderet.


Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.