Vi benytter cookie for at give dig en bedre oplevelse med vores hjemmeside. Cookies
OK

Rottweiler 

Her finder du den rigtige mad til din Rottweiler til meget overkommelige priser! Se vores sortiment af Rottweiler hundefoder og bestil det nemt og op til 40% billigere online på Brekz!
Læs mere ..

Rottweiler

Race

Rottweiler

Rottweiler

Royal Canin Puppy Rottweiler hundefoder
Royal Canin
https://www.brekz.dk/34415-home_default/royal-canin-rottweiler-junior-hundefoder.jpg
kr. 916.9 2019/01/01
3326
1562
> Læs mere
Pakke
Pris
 
3 kg
kr. 182,90 (kr. 60,97/kg)
Tilgængelige 06 dec
2 x 3 kg
kr. 335,90 (kr. 55,98/kg)
Tilgængelige 06 dec
12 kg
kr. 529,90 (kr. 44,16/kg)
2 x 12 kg
kr. 916,90 (kr. 38,20/kg)

Race

Eukanuba Rottweiler hundefoder

Produktinformation Eukanuba Rottweiler hundefoder

Eukanuba Rottweiler hundefoder er et førsteklasses foder til Rottweiler. Rottweilers er kendt for deres store styrke og deres rolige men opfattende karakter. Ved at give din Rottweiler et foder, der er skræddersyet til dets ernærringsmæssige behov, kan du bidrage til at opretholde sin styrke og specielle temperament. Eukanuba Rottweiler hundefoder indeholder flere proteiner af høj kvalitet, der hjælper med at holde din Rottweiler muskler smidige og kraftfulde. Foderet bidrager også til at holde din hunds led sunde, og den taurin, der er til stede i foderet, hjælper med at holde hundens hjerte sundr. Især Rottweilers, men også Fransk og Argentinsk Mastiff, Cane Corsos, og Rhodesian ridgebacks vil drage fordel af at blive fodret med Eukanuba Rottweiler hundefoder, fordi det er skræddersyet til deres behov.

  • En komplet kost, der er skræddersyet til dine Rottweiler behov
  • Indeholder ekstra proteiner af høj kvalitet, der hjælper med at opbygge stærke muskler;
  • L-carnitin og naturlig taurin hjælper med at holde din Rottweilers hjerte sundt;
  • Omega-3 og omega-6 fedtsyrer fremmer din Rottweiler's pels naturlige glans;
  • Den unikke 3D DentaDefense teknologi fra Eukanuba hjælper med at reducere plak og tandsten og understøtter bevaring af stærke tænder.

Ønsker du at købe Eukanuba Rottweiler hundefoder billigt online? Hos Brekz finder du de bedste tilbud! Du kan købe Eukanuba racespecifik hundefoder hos os.

Holdbarheden af Eukanuba Rottweiler hundefoder er angivet på pakken og er normalt tilstrækkelig, hvis du overholder den anbefalede anvendelse. Du kan også finde flere oplysninger under vores ofte stillede spørgsmål.

Ingredienser Eukanuba Rottweiler hundefoder

Tørret kylling og kalkun (26 %, en naturlig kilde til taurin, glukosamin og chondroitinsulfat), majs, hvede, animalsk fedt, durra, byg, tørrede roetrævler (2,8 %), hydrolyseret animalsk protein, tørrede hele æg, kaliumklorid, natriumklorid, kalciumkarbonat, fiskeolie, natriumhexametafosfat, fructooligosaccharider (0,28 %), hørfrø

Analytiske bestanddele

NÆRINGSSTOFFER  PROCENT
Protein 25 %
Fedtindhold 13 %
Omega 6-fedtsyrer 2,2 %
Omega 3-fedtsyrer 0,29 %
Råaske 7,3 %
Råfibre 2,6 %
Kalcium 1,2 %
Fosfor 0,95 %

Tilsætningsstoffer

Vitaminer: A-vitamin (45.485 IU/kg), D₃-vitamin (1.509 IU/kg), E-vitamin (253 mg/kg), L‐carnitin (48 mg/kg), β‐caroten (28 mg/kg).

Sporstoffer: Kobbersulfatpentahydrat (48 mg/kg), kaliumiodid (3,5 mg/kg), ferrosulfatmonohydrat (637 mg/kg), manganosulfat (48 mg/kg), manganoxid (34 mg/kg), zinkoxid (221 mg/kg), natriumselenit (0,21 mg/kg).

Ingen kunstige smagsstoffer tilsat
Ingen kunstige farvestoffer tilsat

Fodringvejledning Eukanuba Rottweiler hundefoder

Det anbefales at opdele det daglige mængde mellem mindst 2 måltider. Sørg altid for at der er tilstrækkeligt drikkevand til foderet. Opbevar foderet et tørt sted og luk det godt.

VÆGT FODER (GRAM/DAG)
25 kg 240-270 g
30 kg 275-305 g
40 kg 330-370 g
50 kg 385-430 g
60 kg 435-485 g
75 kg 485-535 g

Andet foder? 

Måske kigger du efter et andet hundefoder til Rottweilers? Eller leder du efter Eukanuba hunderfoder, der er specielt skræddersyet til ernærringsbehovet hos hunde af en anden race? Så kig på vores side for Eukanuba hunderfoder efter race!

Eukanuba
https://www.brekz.dk/21638-home_default/eukanuba-rottweiler-hundefoder.jpg
kr. 352.9 2019/01/01
366
138
> Læs mere
Pakke
Pris
 
12 kg
kr. 352,90 (kr. 29,41/kg)
2 x 12 kg
kr. 655,90 (kr. 27,33/kg)

Rottweiler

Royal Canin Adult Rottweiler hundefoder

Royal Canin
https://www.brekz.dk/34410-home_default/royal-canin-rottweiler-adult-hundefoder.jpg
kr. 888.9 2019/01/01
2995
69
> Læs mere
Pakke
Pris
 
12 kg
kr. 463,90 (kr. 38,66/kg)
2 x 12 kg
kr. 888,90 (kr. 37,04/kg)

Rottweiler hundefoder

Rottweileren kommer dårligt ind i nyhederne, men de er faktisk meget sociale og rolige familiehunde. Med en konsekvent opdragelse og god socialisering kan denne hund virke meget rolig, men også meget legende. Rottweileren har en stærk krop, hvilket gør god, støttende hundeernæring vigtig.

Rottweiler er en robust hund med meget muskelmasse. Disse muskler skal være næret, og leddene understøttes for at understøtte hundens masse korrekt. Derudover sikrer Rottweilers aktive natur, at der kræves meget af dens samlinger. Det er også derfor, det er vigtigt at holde det fleksibelt.

Rottweilers har tendens til hurtigt at være overvægtige. Derfor skal du være opmærksom på typen og mængden af ​​mad, du giver din hund. På grund af vores erfaring med Rottweiler hundefoder køber du altid de bedste produkter til din Rottweiler fra os.

Holdbarheden for Rottweiler hundefoder varierer normalt mellem 6 og 18 måneder og er angivet på emballagen. Denne periode er generelt mere end tilstrækkelig, hvis du holder dig til den anbefalede brug.

Sortiment af Rottweiler hundefoder

På vores hjemmeside kan du vælge mellem 3 typer Rottweiler hundefoder. Nedenfor kan du finde en oversigt.

Eukanuba

Eukanuba Rottweiler hundefoder er en afbalanceret diæt, som kan hjælpe din Rottweiler med at forblive sund. Denne mad indeholder ekstra glucosamin og chondroitinsulfat for at holde hundens led smidige. Den ekstra tilsatte L-carnitin, kan hjælpe din hunds muskelvæv for at forbliver sund og stærk. L-carnitin tilsættes også som en naturlig fedtforbrænder for at forhindre din hund i at være overvægtig. De andre ingredienser i denne mad er beregnet til din hunds seks vigtigste funktioner: stærkt forsvar, hud og pels, fleksible muskler, optimal fordøjelse, stærke knogler og tandpleje.

Royal Canin Puppy

Royal Canin Puppy Rottweiler hundefoder er specielt designet til din Rottweiler op til 18 måneder. Fra 7 måneder har Rottweiler sine fulde, voksne tænder. Denne mad stimulerer tygningen af ​​hundemaden, så næringsstofferne kan blive absorberet mere gradvist. At tygge mad godt har en positiv effekt på fordøjelsen, hvilket gør den mere afslappet. Fordi din unge hund stadig udvikler sig, indeholder denne mad en justeret mængde calcium og fosfor. Dette hjælper med opbygningen af ​​dens skelet og muskeludvikling. Musklerne kan udvikle sig optimalt ved tilsætning af LIP-proteiner og L-carnitin.

Royal Canin Adult

Vi anbefaler Royal Canin Adult Rottweiler hundefoder til din voksne Rottweiler. Denne energirige mad med en justeret mængde protein som giver støtte til musklerne på din voksne hund. Kosten indeholder også L-carnitin, som er også beregnet til at støtte musklerne. På grund af det tilsatte chondroitin, glucosamin, EPA og DHA fremmes leddets mobilitet. Den specielt udviklede form af kibblen stimulerer din hund til at tygge godt. Som et resultat kan maden blive absorberet gradvist, hvilket sikrer god fordøjelse.

En anden race? 

Leder du efter specielt tilpasset foder til en anden race i stedet for Rottweiler hundefoder? Så tjek vores side for alle hunderacer!

Retur