tilbage
Royal Canin Veterinary Diet kattefoder

Royal Canin Veterinary Diet kattefoder

Royal Canin Veterinary kattefoder er et særligt veterinært diætfoder til at støtte din kat med helbredsproblemer. Rådfør dig med din dyrlæge om, hvilken variant der er bedst til din kat.
Læs mere ..
Royal Canin Veterinary Diet kattefoder
Dette er dyrlægefoder

Royal Canin Veterinary til din kat

Royal Canin Veterinary kattefoder er et veterinærfoder fra Royal Canin specielt til katte med helbredsproblemer. Sammensætningen af dette diætfoder er baseret på videnskabelig forskning. Denne foderlinje har passende foder til mange forskellige tilstande. Gennem ernæring kan du således støtte din kat på den bedst mulige måde. Normalt køber du dette specialfoder hos din dyrlæge. Men efter råd fra din dyrlæge kan du også købe de samme produkter hos Brekz. Det kan spare dig for mange penge.

Vigtigt: Alle katte med helbredsproblemer har forskellige behov. Derfor er det meget vigtigt at konsultere din dyrlæge, før du fodrer med Royal Canin Veterinary. Derudover er det klogt at besøge din dyrlæge igen til en kontrol 6 måneder efter, at du er begyndt på specialdiæten. Din dyrlæge kan så vurdere, om din kat stadig har gavn af et diætfoder, og om det er bedst for din kat at fortsætte med foderet.

Hos Brekz kan du hurtigt og nemt bestille Royal Canin Veterinary kattefoder online. Se vores udvalg og bestil Royal Canin Veterinary kattefoder til de skarpeste priser!

Fordele ved Royal Canin Veterinary kattefoder

  • Royal Canin arbejder tæt sammen med dyrlæger, universiteter og opdrættere for at sammensætte det bedste diætfoder.

  • Diætfoder af højeste kvalitet

  • Baseret på videnskabelig forskning

  • Anbefalet af dyrlæger for optimal støtte til kæledyr med helbredsproblemer

  • Hos Brekz kan du bestille det samme Royal Canin Veterinary-foder som hos dyrlægen, men meget billigere!

Sortimentet af Royal Canin Veterinary kattefoder

Royal Canin Veterinary består af en bred vifte af specialfoder til katte.

Allergivenligt: Reducerer intolerance over for visse næringsstoffer. Nærer din kats hud og pels indefra. Giver beskyttelse til sunde celler og væv.

Diabetiker: Tilpasset til at udgøre en sund kost for katte med diabetes mellitus. Fremmer en følelse af mæthed. Bidrager til beskyttelse af ledbrusk og hjælper med at holde din kat på en sund vægt.

Fibre Response: Ekstra støtte til fordøjelsen gennem et højt fiberindhold. Hjælper med at forbedre din kats afføring.

Gastrointestinal Støtter din kats fordøjelsessystem. Opmuntrer til en sund appetit. Med EPA- og DHA-fedtsyrer for en god tarmsundhed. Bidrager til sund afføring gennem tilpasset fiberindhold. Fås også i en variant til katte, der har mange problemer med hårboller. Der findes en separat variant til killinger.

Hepatisk: Ernæring, der støtter en kat med leversygdom. Letfordøjeligt foder hjælper med at stimulere appetitten og forhindre ophobning af kobber.

Hypoallergenisk: Til overfølsomme katte med allergi. Bidrager til en sund hud og pels. Godt for din kats modstandskraft og fordøjelse.

Mobility: Til katte, der har brug for støtte til smertefulde eller slidte led. Hjælper med at forbedre din kats mobilitet. Beskytter sunde celler og væv i og omkring leddene og understøtter nyrefunktionen.

Renal: Diætfoder til katte med kronisk nyreinsufficiens. Understøtter din kats nyrefunktion. Stimulerer appetitten og giver en lækker og afbalanceret kost. Der findes også en variant til begyndende nyresygdom.

Satiety Support: Komplet diætfoder til overvægtige katte. Hjælper din kat med at tabe sig på en sund måde. Indeholder vigtige kostfibre og giver en langvarig følelse af tilfredshed. Fremmer sund hud og skinnende pels.

Sensitivity Control: Velegnet til katte med fødevareoverfølsomhed eller allergi. Dette tørfoder indeholder kun én proteinkilde og fremmer en sund fordøjelse.

Skin & Coat: Hjælper med at reducere hårtab efter sterilisering ved at støtte din kats hud og pels.

Urinary S/O: Til katte med urinvejsproblemer. Stimulerer væskeoptagelsen og hjælper med at opløse struvitsten i blæren. Reducerer dannelsen af nye struvitsten og fås også i en kalorielet variant til katte, der er (eller har tendens til at være) overvægtige.

Andre foderlinjer fra Royal Canin

Ud over Veterinary-linjen har Royal Canin også Expert-linjen. Royal Canin Expert-foderet er også til katte med visse lidelser og kan støtte ved f.eks. tandproblemer og stressrelaterede lidelser.

Mere fra Royal Canin

Har din kat ikke brug for et særligt diætfoder? Royal Canin har naturligvis også et omfattende sortiment af foder til katte uden sundhedsproblemer. Du bestiller selvfølgelig Royal Canin kattefoder meget billigere online hos Brekz.

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.