tilbage
Royal Canin kattefoder

Royal Canin kattefoder

Royal Canin kattefoder er foder af høj kvalitet til katte i alle livsfaser. Udover almindeligt kattefoder har Royal Canin også specialfoder til katte med helbredsproblemer.
Læs mere ..
Royal Canin kattefoder

Royal Canin kattefoder

Royal Canin kattefoder er et kvalitetsfoder til katte i alle aldre og af alle racer. Siden 1968 har Royal Canin forsket i kattes unikke sundhedsegenskaber. Det var sådan, de lærte, at selv en lille justering af næringsstofferne kan gøre en stor forskel for kattens sundhed. Royal Canins sortiment er kun fremstillet af ingredienser af høj kvalitet. Hver opskrift er formuleret til at levere perfekte niveauer af naturlige antioxidanter, vitaminer, fibre, præbiotika og mineraler. Royal Canin leverer kattefoder af højeste standard, der opfylder alle din kats sundhedsbehov.

Udvalget af Royal Canin kattefoder er meget varieret. Mærket tager højde for forskellene mellem katte, såsom alder, race, livsstil eller helbred. Kattefoderet kan opdeles i to kategorier, dyrlægefoder og almindeligt foder. Veterinærfoder er udviklet i samarbejde med dyrlæger for at passe til de specifikke behov hos en syg eller rekonvalescent kat. Expert foder og Veterinary foder gives kun i samråd med en dyrlæge. Det almindelige foder består af forskellige typer tørfoder og er skræddersyet til din kats alder, livsstil eller race. Du kan også give din kat dette foder uden at konsultere en dyrlæge.

Hos Brekz kan du hurtigt og nemt bestille Royal Canin kattefoder online. Se vores produktsortiment og bestil Royal Canin til katte til de skarpeste priser!

Fordele ved Royal Canin kattefoder

  • Opskrifter sammensat gennem mange års videnskabelig forskning
  • Afbalanceret foder med alle nødvendige næringsstoffer
  • Fås til katte i alle aldre, racer og livsstile
  • Fremstillet med ingredienser af høj kvalitet
  • Kombineres godt med Royal Canin vådfoder til katte
  • Regelmæssigt gode tilbud hos Brekz

Royal Canin kattefoder sortiment

Royal Canin har et omfattende udvalg af kattefoder. Når du træffer et valg, skal du se nøje på din kats alder, livsstil eller race.

Specialfoder: Royal Canins specialfoder har tilpassede opskrifter for at hjælpe katte, der kan bruge støtte på et bestemt område. Foderet kan gives uden dyrlægerådgivning. Hvis du bemærker, at problemerne bliver værre eller fortsætter, anbefaler vi et besøg hos dyrlægen. Royal Canin specialfoder kan fås til følgende sundhedsproblemer: blæreproblemer, fordøjelsesproblemer, hårboller, hud- og pelsproblemer, manglende appetit og tandpleje.

Racer: Hver race har sine egne specifikke ernæringsmæssige behov. En Sphynx har andre behov end en Ragdoll, og en Siameser har ikke de samme behov som en Norsk Skovkat. Ud over disse katteracer findes der også kattefoder til perserkatte, Maine Coon og British Shorthair. Find ud af, hvordan du kan gøre en forskel for din kats velbefindende med specialtilpasset foder.

Killing: Der findes specialfoder til killinger. Disse fodertyper er specielt skræddersyet til en killing i voksealderen. Størrelsen på foderet er blevet justeret, og opskriften er tilpasset, så den understøtter fuld vækst af skelettet og en sund fordøjelse. Desuden støtter dette specialfoder immunforsvaret. Killingefoderet fås som killingemælk til de helt små, almindeligt killingefoder, til visse racer og til unge katte, der steriliseres inden deres første leveår.

Senior: Ældre katte har ofte gavn af et foder, der giver ekstra støtte til fordøjelsen. Ældre katte har også ofte et reduceret energibehov. Organer og skelet får ekstra opmærksomhed med særligt seniorfoder, så de kan forblive sunde så længe som muligt. Foderbidderne har også en tendens til at have en anden struktur for at give plads til tænderne. Royal Canins seniorfoder er til katte på 12 år og derover og opmuntrer din kat til at blive ved med at spise godt.

Fit/Light: Det lette kattefoder er specielt til katte, der er overvægtige eller har tendens til hurtigt at blive fede. Foderet hjælper med at reducere sultfornemmelser og bevare muskelmassen, mens man taber sig. Fit kattemad er et velsmagende foder til sunde katte i god form. Det understøtter modstandskraften og hjælper med at opretholde en sund vægt. Denne variant hjælper også med at reducere hårboller.

Steriliseret: Steriliserede katte har ofte tendens til let at blive overvægtige. Foderet specielt til steriliserede katte har et tilpasset fedtindhold og lavere energiindhold. Derudover hjælper foderet med at opretholde sunde urinveje og kvaliteten af din kats muskelmasse.

Indendørs/udendørs: Royal Canin har foder specielt til katte, der udelukkende lever indendørs. Dette foder understøtter din kats vitalitet. Udekatte beriger deres kost med jagt i naturen. Indendørskatte har ikke denne mulighed og er afhængige af deres foder for at få alle de næringsstoffer, de har brug for. Til langhårede katte findes der en variant, som reducerer hårboller og bidrager til en sund og smuk pels. Der findes også en variant, der reducerer lugten af afføring. Til katte, der tilbringer det meste af deres tid udendørs, findes der også en separat variant. Disse katte er ofte ret aktive og har et øget energibehov. De får også ekstra støtte til deres led og urinveje. Foderet til udekatte fås til voksne katte og katte på 7 år og derover.

Royal Canin billigt hos Brekz

Hos Brekz kan du spare op til 40%, når du bestiller Royal Canin kattefoder. Derudover har du fra 449 DKK altid gratis forsendelse!

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.