Vi benytter cookie for at give dig en bedre oplevelse med vores hjemmeside. Cookies
OK

Royal Canin kattefoder

Royal Canin har velsmagende kattefoder til katte i alle livsfaser, til forskellige racer, med forskellige sundhedsproblemer og behov. Køb Royal Canin kattefoder billigt og nemt hos Brekz og få fri levering fra 449 DKK!
Læs mere ..
Race
Fit
Indoor
Outdoor
Steriliseret
Light
Killing
Senior
Speciel

Race

Fit

Indoor

Outdoor

Steriliseret

Light

Killing

Senior

Speciel

Instinctive

Race

Royal Canin Adult Norsk Skovkat kattefoder

Produktinformation Royal Canin Adult Norsk Skovkat kattefoder

Royal Canin Adult Norsk Skovkat kattefoder er et tørfoder, der er specielt udviklet til den voksne norske skovkat. Den norske skovkat er en atletisk, robust kat med en venlig disposition. Legende og afslappet som hun er, er det altid rart at have en norsk skovkat rundt. Denne mad er udviklet med tanke på den norske skovkats ernæringsmæssige behov. Den store, faste knusning er specielt tilpasset de stærke kæber på din norske skovkat og stimulerer tygning. Den norske skovkat har en tyk vandafvisende pels med en isolerende uldunderlag. Det eksklusive kompleks af næringsstoffer i Royal Canin Adult Norsk Skovkat kattefoder understøtter hudbarrieren og fremmer vedligeholdelsen af ​​sund hud og smuk pels. Specielle kostfibre i kosten fremmer den naturlige afgivelse af hår i fæces og hjælper med at reducere dannelsen af ​​hårkugler. Norske skovkatte som din modnes langsomt. Først når hun er 4 eller 5 år er hun fuldt voksen, men også meget større end den gennemsnitlige huskat. Hanen kan veje op til 9 kg. Den typiske norske skovkat har tunge knogler og en atletisk muskuløs krop. Den tilpassede formel til denne mad hjælper din norske skovkat med at opretholde sin ideelle kropsvægt, så dens knogler og led er mindre stressede. En sund kropsvægt er vigtig for en kat. Maden er beriget med L-carnitin.

 • Understøtter sund hud og pels
 • Reducerer dannelsen af ​​hårkugler
 • Hjælper med at opretholde idealvægt og sunde led
 • Tilpasset brok stimulerer tygning
 • Specielt udviklet til katte af den norske skovkat race

Hos Brekz kan du bestille den bedste Royal Canin kattefoder billigt online. Se vores sortiment og køb Royal Canin Adult Norsk Skovkat kattefoder nu til de bedste priser. Bestil hurtigt og nemt!

Holdbarheden af ​​ Royal Canin Adult Norsk Skovkat kattefoder er angivet på emballagen og er normalt tilstrækkelig, hvis du overholder den anbefalede anvendelse.

Ernæringsråd Royal Canin Adult Norsk Skovkat kattefoder

Det anbefales at dele den daglige mængde på mindst 2 måltider. Sørg altid for tilstrækkeligt drikkevand med foderet. Denne mad har en lang nok holdbarhed med anbefalet brug.

Ernæringstabel Royal Canin Adult Norsk Skovkat kattefoder

Vægt på katten (kg) Mængde kibbler med normal vægt (gram) Mængde kibbler med overvægt (gram)
3 44 -
4 54 -
5 64 51
6 72 58
7 81 65
8 - 71

Opbevar maden på et tørt sted, og luk det godt.

Ingredienser Royal Canin Adult Norsk Skovkat kattefoder

Dehydreret fjerkræproteiner, majs, hvede, vegetabilsk proteinisolat *, animalsk fedt, majsgluten, ris, vegetabilsk fiber, animalsk proteinhydrolysat, hvedemel, mineraler, cikoriepulp, fiskeolie, sojaolie, psylliumskaller og psylliumfrø, Fructo-Oligo-Saccharides, gærhydrolysat (kilde til manno-oligo-saccharider), borageolie (0,1%), krebsdyrhydrolysat (kilde til glucosamin), tagetes (afrikansk) ekstrakt (kilde til lutein), hydrolysat af brusk (kilde til chondroitin)

* L.I.P.: Proteiner af høj kvalitet, der er meget fordøjelige.

Analytiske komponenter

Rå protein (30%), rå fedt (16%), rå aske (7,6%), rå fiber (5,3%), Omega-3 fedtsyrer (9,5 g).

Tilføjet mad

A-vitamin (28.000 IE / kg), D3-vitamin (700 IE / kg), Jern (38 mg), Jod (3.8 mg), Kobber (5 mg), Mangan (50 mg), Zink (150 mg), selen (0,08 mg), L-carnitin (200 mg / kg), konserveringsmidler, antioxidanter.

Andet produkt?

Leder du efter et alternativ til denne mad, for eksempel en komplet mad til din voksne udendørs kat? Så kig på vores Royal Canin Outdoor kattefoder.

https://www.brekz.dk/30133-home_default/royal-canin-norsk-skov-kat-kattefoder.jpg
kr. 519.9 2019/01/01
Hurtig levering. Meget billigere end i forretningerne
Hurtig levering, god nok ned postnord, men er tilfreds med...
20689
12647
> Læs mere
Pakke
Pris
 
2 kg
kr. 196,90 (kr. 98,45/kg)
2 x 2 kg
kr. 383,90 (kr. 95,98/kg)
10 kg
kr. 519,90 (kr. 51,99/kg)
2 x 10 kg
kr. 979,90 (kr. 49,00/kg)
Royal Canin Adult Ragdoll kattefoder

Produktinformation Royal Canin Adult Ragdoll kattefoder

Royal Canin Adult Ragdoll kattefoder er en velsmagende mad specielt udviklet til voksne Ragdoll katte. Ragdoll katten skylder sit navn til en blød kludedukke og stammer fra 1960'erne af en amerikansk opdrætter. Ragdoll katte er specielle katte med specielle øjne og en silkeagtig pels. De er store og har en varm og social karakter. De er en fornøjelse at have rundt! Den silkebløde frakke af Ragdoll har brug for særlig pleje; især omkring halsen, hvor pelsen er længst og tættest. Royal Canin Adult Ragdoll kattefoder understøtter den sunde hud og pels på din Ragdoll gennem en kombination af specifikke næringsstoffer, såsom aminosyrer, vitaminer og Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer. Fodret indeholder specifikke næringsstoffer, der understøtter din kats hjerte. Den store krop og tunge knogler kan belaste Ragdolls knogler og led. Royal Canin Adult Ragdoll kattefoder er beriget med fedtsyrerne EPA og DHA for at understøtte vedligeholdelsen af ​​stærke knogler og sunde led. Tromlen er tilpasset Ragdolls brede kæbe og derfor let at samle op og tygge.

 • Understøtter sund hud og pels
 • Understøtter hjertet
 • Hjælper med at opretholde sunde knogler og led
 • Tilpasset kibble for nem opsamling og tygning
 • Specielt udviklet til Ragdoll-katten

Hos Brekz kan du bestille det bedste Royal Canin kattefoder billigt online. Se vores sortiment og køb Royal Canin Adult Ragdoll kattefoder nu til de bedste priser. Bestilles hurtigt og nemt!

Holdbarheden af ​​ Royal Canin Adult Ragdoll kattefoder er angivet på emballagen og er normalt tilstrækkelig, hvis du overholder den anbefalede anvendelse.

Ernæringsråd Royal Canin Adult Ragdoll kattefoder

Mængden af ​​mad, du giver din Ragdoll-kat, afhænger af dens energibehov. Det anbefales at dele den daglige mængde på mindst 2 måltider. Sørg altid for tilstrækkeligt drikkevand med foderet.

Kattens vægt (kg) Lav aktivitet Medium aktivitet Høj aktivitet
Gram Gram Gram
3 - 43 51
4 42 52 63
5 49 61 73
6 56 70 -
7 62 78 -
8 68 - -

Opbevar maden på et tørt sted, og luk det godt.

Ingredienser Royal Canin Adult Ragdoll kattefoder

Dehydreret fjerkræproteiner, majs, vegetabilsk proteinisolat, animalsk fedt, hvede, majsgluten, ris, animalsk proteinhydrolysat, vegetabilsk fiber, hvedemel, cikoriepulp, mineraler, fiskeolie, sojaolie, fructo-oligo-saccharider, psylliumskaller og psylliumfrø, hydrolysat af gær (kilde til manno-oligo-saccharider), borageolie, krebsdyrhydrolysat (kilde til glucosamin), Tagetes (afrikansk) ekstrakt (kilde til lutein), bruskhydrolysat (kilde til chondroitin).

Analytiske bestanddele

Rå protein (32%), rå fedt (18%), rå aske (7,6%), rå fiber (4%), Omega-6 fedtsyrer (44,4 g), Omega-3 fedtsyrer (9,9 g), EPA & DHA (4 g).

Tilsætningstoffer pr. kg:

A-vitamin (28.000 IE / kg), D3-vitamin (700 IE / kg), E1 (jern) (38 mg), E2 (jod) (3.8 mg), E4 (kobber) (5 mg), E5 (mangan) (50 mg), E6 (zink) (150 mg), E8 (selen) (0,08 mg), taurin (2,9 g), konserveringsmidler, antioxidanter.

Andet produkt?

Leder du efter et alternativ til denne diæt, for eksempel en diæt, der understøtter hud og pels? Tjek så vores Royal Canin Hair & Skin Care kattefoder.https://www.brekz.dk/30138-home_default/royal-canin-ragdoll-kattefoder.jpg
kr. 534.9 2019/01/01
20691
12648
> Læs mere
Pakke
Pris
 
2 kg
kr. 196,90 (kr. 98,45/kg)
10 kg
kr. 534,90 (kr. 53,49/kg)
2 x 10 kg
kr. 1.009,90 (kr. 50,50/kg)
Royal Canin Adult Perser kattefoder

Produktinformation Royal Canin Adult Perser kattefoder

Royal Canin Adult Perser kattefoder er en komplet, afbalanceret mad specielt til persiske katte. Forfædrene til den moderne persiske kat var højt værdsat i det gamle Europa, selv af de kongelige. I dag er den persiske kat værdsat af alle for sin ædle, bløde karakter og sin unikke fulde pels. Med sin lange, fulde pels og tykke underlag har den persiske kat den tætteste pels af alle katteracer. God ernæring er afgørende for at opretholde en smuk pels.

Det eksklusive kompleks af næringsstoffer i Royal Canin Adult Perser kattefoder hjælper med at understøtte hudbarrieren og opretholde en sund hud og smuk pels. På grund af deres lange pels er persiske katte tilbøjelige til dannelsen af ​​grimme hårkugler. En specifik kombination af fibre i denne mad fremmer udgydelsen af ​​hår i afføringen og hjælper således med at begrænse dannelsen af ​​hårkugler. Meget fordøjelige proteiner (L.I.P), præbiotika og Omega-3 fedtsyrer i denne mad understøtter fordøjelsen og en gunstig tarmflora, som hjælper med at forbedre afføringens kvalitet. De specielt formede bidder er nemme at samle op og tygge. Den persiske kat er af mellemstørrelse, men ser større ud på grund af sin lange pels og tykke underlag. Daglig pelspleje, såsom at kæmme og løsne håret, er vigtigt.

 • Bidrager til en smuk skinnende frakke
 • Reducerer dannelsen af ​​hårkugler
 • Understøtter fordøjelsen
 • Biter let at samle op og tygge
 • Specielt udviklet til den persiske kat

Hos Brekz kan du bestille den bedste Royal Canin kattefoder billigt online. Se vores sortiment og køb Royal Canin Adult Perser kattefoder nu til de bedste priser. Bestil hurtigt og nemt!

Holdbarheden af Royal Canin Adult Perser kattefoder er angivet på emballagen og er normalt tilstrækkelig, hvis du overholder den anbefalede anvendelse.

Ernæringsråd Royal Canin Adult Perser kattefoder

Tabellen nedenfor viser det anbefalede antal gram, som du skal give din kat om dagen. Det anbefales at dele den daglige mængde på mindst 2 måltider. Sørg altid for tilstrækkeligt drikkevand med foderet. Opbevar maden på et tørt sted og forsegl det godt.

Ernæringstabel Royal Canin Adult Perser kattefoder

Voksen vægt af katten (kg) Normal aktivitet Øget aktivitet Høj aktivitet
Gram Gram Gram
2  - 31 37
3  - 41 49
4 40 50 60
5 47 59  -
6 53  -  -

            

Ingredienser Royal Canin Adult Perser kattefoder

Dehydreret fjerkræproteiner, animalsk fedt, ris, vegetabilsk proteinisolat *, majs, vegetabilsk fiber, majsmel, hydrolysat af animalske proteiner, majsgluten, mineraler, cikoriepulp, fiskeolie, psylliumskaller og psylliumfrø, sojaolie, fructo-oligo-saccharider, hydrolysat af gær (kilde til manno-oligo-saccharider), borageolie, tagetes (afrikansk) ekstrakt (kilde til lutein).

* L.I.P.: Proteiner af høj kvalitet, der er meget fordøjelige.

Analytiske komponenter

Rå protein (30%), rå fedt (22%), rå aske (6,5%), rå fiber (5%), Omega-6 fedtsyrer (49,6 g), Omega-3 fedtsyrer (10,6 g) hvoraf EPA & DHA (4 g).

Fødevaretilsætningsstoffer

Vitamin A (28000 IE / kg), D3-vitamin (700 IE / kg), E1 (Jern) (41 mg), E2 (Jod) (4,1 mg), E4 (Kobber) (6 mg), E5 (Mangan) ) (53 mg), E6 (zink) (160 mg), E8 (selen) (0,09 mg), konserveringsmidler, antioxidanter.

Andet produkt?

Leder du efter et alternativ til denne mad, for eksempel en mad til langhårede huskatte? Så kig på vores Royal Canin Indoor Long Hair kattefoder. For andre typer kattefoder, se på vores side med Royal Canin kattefoder.

Royal Canin
https://www.brekz.dk/30135-home_default/royal-canin-persian-kattefoder.jpg
kr. 268.9 2019/01/01
Til Brezk det var så dejligt at kunne bestille kattefoder hos Jer. Det er første gang men helt sikkert ikke sidste gang. Det var så dejligt at få det leveret så jeg ikke skulle slæbe rundt på det i byen hvilket betyder meget for mig da jeg ikke har bil. Jeg er super glad hurtig levering og super information vedr. Bestilling og levering.Tak fra mig Ingelis
203
112
> Læs mere
Pakke
Pris
 
2 kg
kr. 186,90 (kr. 93,45/kg)
4 kg
kr. 268,90 (kr. 67,23/kg)
10 + 2 kg Bonusbag
kr. 534,90 (kr. 44,58/kg)
2 x 10 kg
kr. 1.009,90 (kr. 50,50/kg)
Royal Canin Adult Maine Coon kattefoder

Produktinformation Royal Canin Adult Maine Coon kattefoder

Royal Canin Adult Maine Coon kattefoder er et komplet foder til voksne Maine Coon katte fra 15 måneder til 12 år. Hvis du ejer en Maine Coon, den største huskat i verden, så kender du alt til din kats søde væremåde. Dens tunge knogler og muskuløse krop gør at denne kat kan blive op til tre gange så tung som en gennemsnits huskat. Dette foder er specielt udviklet til denne races ernæringsbehov. Det er lige så vigtigt for os som det er for dig, at din Maine Coon får et godt foder. Derfor indeholder det specifikke næringsstoffer der understøtter din kats hjertefunktion.

Dens størrelse og knoglestruktur gør at en Maine Coons knogler og led har brug for ekstra opmærksomhed. Dette foder er beriget med taurin og Omega 3 fedtsyrer (EPA og DHA). EPA og DHA bidrager samtidigt til sunde knogler og led.

Foderet indeholder specifikke aminosyrer, vitaminer, Omega 3 og Omega 6 fedtsyrer der understøtter en sund hud og pels. En Maine Coon har en tyk, halvlang pels med en fin og blød underside. Udover et godt foder er regelmæssig børstning nødvendigt for en flot pels. Denne katterace har store kæber og en speciel måde at tygge på. Bidderne er derfor ekstra store og firkantede og hjælper din kat med at tygge grundigt.

 • Hjælper med til sunde knogler og led
 • Understøtter hjertet
 • Befordrer en sund hud og flot pels
 • Tilpassede, større bidder
 • Specielt udviklet til at understøtte Main Coon racen optimalt

Hos Brekz kan du bestille det bedste Royal Canin mad til din kat billigt online. Tag et kig på vores udvalg og køb nu Royal Canin Adult Maine Coon kattefoder til de skarpeste priser! Bestilt nemt og hurtigt.     

Fodringsvejledning Royal Canin Adult Maine Coon kattefoder

Det anbefales at dele ovenstående mængder over mindst 2 måltider om dagen, og sørge for rigeligt frisk drikkevand. Opbevar foderet aflukket på et køligt og tørt sted.

Fodringstabel Royal Canin Adult Maine Coon kattefoder

Kattens vægt Mængde ved normal vægt Mængde ved overvægt
Kilogram Gram Gram
3 42 -
4 52 -
5 60 48
6 69 55
7 77 61
8 85 68
9 92 73
10 - 79

     

Holdbarhedsdatoen for Royal Canin Adult Maine Coon kattefoder står på emballagen. Hvis du holder dig til de anbefalede mængder, er holdbarhedsperioden som regel tilstrækkelig. 

Næringsdeklaration Royal Canin Adult Maine Coon kattefoder

Sammensætning: Dehydreret fjerkræprotein, ris, majs, animalsk fedt, vegetabilsk proteinisolat*, majsgluten, vegetabilske fibre, hydrolysat af animalske proteiner, roemasse, mineraler, sojaolie, fiskeolie, psylliumskaller og psylliumfrø, Fructo-Oligo-Saccharider, hydrolysat af gær (kilde af Manno-Oligo-Saccharider ), boragoolie, grøn te ekstrakt (polyfenolkilde), hydrolysat af skaldyr (glucosaminkilde), dyr (glucosaminkilde), boragoolie (0,1%), grøn te- og drueekstrakt (polyfenolkilde), Afrikansk tagetesekstrakt (luteinkilde), hydrolysat af brusk (chondroitinkilde). 

*Let fordøjelige højkvalitetsproteiner.

Analytiske bestanddelen: Råprotein (31%), Råfedt (20%), Råaske (7,3%), Råfibre(5,1%), Omega-3 fedtsyrer (9,7 g), EPA & DHA (3,5g).

Ernæringsmæssige tilsætningsstoffer: Vitamin A (28.000 IE/kg), Vitamin D3 (700 IE/kg), Jern (39 mg/kg), Jod (3,9 mg/kg), Kobber (5 mg/kg), Mangan (50 mg/kg), Zink (151 mg/kg), Selen (0,08 mg/kg), Taurin (3 g/kg), konserveringsmidler, anti-oxidanter.    

Andet foder?

Leder du efter et alternativ til dette foder, eksempelvis et foder til langhårede huskatte? Så tage et kig på vores Royal Canin Indoor Long Hair kattefoder. Derudover byder Brekz på et stort udvalg af Royal Canin kattefoder til fordelagtige priser.

Royal Canin
https://www.brekz.dk/30128-home_default/royal-canin-maine-coon-kattefoder.jpg
kr. 272.9 2019/01/01
Det fungerer
Hurtig betjening og hurtig levering
God og hurtig service. Ingen problemer i det.
Fra start til modtagelse. Alt ok
Super hurtig betjening
nemt, billig og hurtig måde at handle og modtage en sæk kattemad på
Billige produkter, hurtig levering, overskuelig hjemmeside.
Meget tilfreds, hurtig levering Handler gerne igen
super hurtig levering, og nem bestilling
Hurtig levering og fin pris
Nem bestilling af kattemad og hurtig levering
Dejligt nemt og rimelige priser.
Nem bestilling, rimelig hurtig levering, god pris. God oplevelse
Vores kræsne katte elsker dette foder
Godt tilbud og super hurtig levering
12 kg til 10 kg pris det er da en ok besparelse - fin og hurtig forsendelse
A1........... ...........
God og hurtig levering g billigt
206
113
> Læs mere
Pakke
Pris
 
2 kg
kr. 181,90 (kr. 90,95/kg)
4 kg
kr. 272,90 (kr. 68,23/kg)
10 + 2 kg Bonusbag
kr. 534,90 (kr. 44,58/kg)
2 x 10 kg
kr. 1.009,90 (kr. 50,50/kg)
Royal Canin Adult Siameser kattefoder

Produktinformation Royal Canin Adult Siameser kattefoder

Royal Canin Adult Siameser kattefoder er en komplet mad til voksne siamesiske katte. Siameserne er en elegant og intelligent race. I det gamle Siam (det moderne Thailand) blev siameserne højt anset og beskyttet af den kongelige domstol. Det er vigtigt, at siameserne kropsvægt opretholdes for at bevare hendes magre og atletiske udseende

forbliver. Denne mad er specielt formuleret med tanke på din siamesers ernæringsmæssige behov. Den indeholder alle de næringsstoffer, som din siameser har brug for. Royal Canin Adult Siameser kattefoder er velegnet til siamesere over 12 måneder og indeholder et øget proteinindhold (38%) og en moderat mængde fedtstoffer (16%), som hjælper din kat med at opretholde sin magre muskuløse krop. Kosten indeholder også L-carnitin. Kibblen er let at samle op og tygge på grund af sin unikke form. Derudover indeholder den meget fordøjelige proteiner og præbiotika, der fremmer en gunstig tarmflora. Den afbalancerede mængde mineraler i kosten understøtter urinvejen. For at understøtte en sund hud og skinnende pels indeholder den specifikke aminosyrer, vitaminer og Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer.

 • Bidrager til en slank og muskuløs krop
 • Understøtter din siamesers fordøjelse
 • Understøtter sund hud og pels
 • Hjælper med at støtte de sunde urinveje
 • Specielt udviklet til den siamesiske kat

Hos Brekz kan du bestille det bedste Royal Canin kattefoder billigt online. Se vores sortiment og køb Royal Canin Adult Siameser kattefoder nu til de bedste priser. Bestil hurtigt og nemt!

Holdbarheden af ​​ Royal Canin Adult Siameser kattefoder er angivet på emballagen og er normalt tilstrækkelig, hvis du overholder anbefalet brug.

Ernæringsråd Royal Canin Adult Siameser kattefoder

Det anbefales at dele den daglige mængde på mindst 2 måltider. Sørg altid for tilstrækkeligt drikkevand med foderet.

Ernæringstabel Royal Canin Adult Siameser kattefoder

Voksenvægt på din kat (kg) Lavt energibehov Gennemsnitligt energibehov Højt energibehov
Gram Gram Gram
2 31 37
3 42 42 50
4 41 51  61
5 48  60
7 55 

Opbevar maden på et tørt sted, og luk det godt.

Ingredienser Royal Canin Adult Siameser kattefoder

Fjerkræmel, Planteproteinisolat *, Hvede, animalsk fedt, majs, byg, majsglutenfoder, ris, animalsk protein (hydrolyseret), tør roemasse, mineraler, L-lysin, fiskeolie, natriumphosphat, fruktooligosaccharid, sojabønneolie, DL-methionin , mannan oligosaccharid, taurin, borageolie, tørret æg, morgenfrueekstrakt (rig på lutein), L-carnitin,

Analytiske bestanddele

Rå protein (38%), rå fedt (16%), rå aske (7,4%), rå fiber (1,4%), fugt (5,5%)

Fødevaretilsætningsstoffer

A-vitamin (26.500 IE / kg), D3-vitamin (700 IE / kg), E1 (jern) (38 mg), E2 (jod) (3.8 mg), E4 (kobber) (5 mg), E5 (mangan) (49 mg), E6 (zink) (148 mg), E8 (selen) (0,08 mg), L-carnitin (50 mg), konserveringsmidler, antioxidanter.

Andet produkt?

Leder du efter et alternativ til denne mad, for eksempel et velsmagende tørfoder til din udendørs kat? Så kig på vores Royal Canin Outdoor kattefoder.

Royal Canin
https://www.brekz.dk/30140-home_default/royal-canin-siameser-kattefoder.jpg
kr. 958.9 2019/01/01
Prismæssigt bedre end fysiske butikker. Hurtigt leveret, helt uproblematisk.
1474
114
> Læs mere
Pakke
Pris
 
4 kg
kr. 261,90 (kr. 65,48/kg)
10 kg
kr. 504,90 (kr. 50,49/kg)
2 x 4 kg
kr. 504,90 (kr. 63,11/kg)
2 x 10 kg
kr. 958,90 (kr. 47,95/kg)
Royal Canin Adult British Shorthair kattefoder

Produktinformation Royal Canin Adult British Shorthair kattefoder

Royal Canin Adult British Shorthair kattefoder er et komplet kattefoder, der er velegnet til voksne katte af den britiske Shorthair-race. Din britiske korthårskat har en robust og muskuløs krop, der har brug for de rigtige næringsstoffer for at forblive sunde og stærke. Denne mad er specielt formuleret med ernæringsmæssige behov hos din voksne britiske korthår i tankerne. Proteinindholdet er blevet justeret til at understøtte muskelmassen i din robuste britiske korthår. L-carnitin er også til stede i kosten. De tilsatte Omega-3 fedtsyrer (EPA og DHA) understøtter kattens led. Maden indeholder også taurin (en aminosyre) og fedtsyrerne EPA og DHA, der fremmer en sund hjertefunktion. De specifikke og afbalancerede mineraler i kosten bidrager til en sund hjertefunktion. British Shorthair Adult er også udviklet med fokus på den unikke kæbe i British Shorthair. Denne race har en tendens til at sluge mad. Tænderne er følsomme, og din kat er udsat for tandsygdomme. De specielt tilpassede bidder stimulerer den britiske korthår til at tygge godt.

 • Understøtter din kats muskler
 • Fremmer sunde knogler og led
 • Understøtter hjertet
 • Reducerer risikoen for tandsygdomme
 • Specielt udviklet til katte af den britiske korthår race

Hos Brekz kan du bestille den bedste Royal Canin kattefoder billigt online. Se vores sortiment og køb Royal Canin Adult British Shorthair kattefoder nu til de bedste priser. Bestil hurtigt og nemt!

Holdbarheden af ​​ Royal Canin Adult British Shorthair kattefoder er angivet på emballagen og er normalt tilstrækkelig, hvis du overholder den anbefalede anvendelse.

Ernæringsråd Royal Canin Adult British Shorthair kattefoder

Det anbefales at dele den daglige mængde på mindst 2 måltider. Sørg altid for tilstrækkeligt drikkevand med foderet. Denne mad har en lang nok holdbarhed med anbefalet brug. Opbevar maden på et tørt sted, og luk det godt.

Ernæringsråd Royal Canin Adult British Shorthair kattefoder

Voksen vægt af katten (kg)  Normal aktivitet  Øget aktivitet  Høj aktivitet
Gram Gram Gram
3  - 42 51
4 41 52 62
5 49 61 73
6 55 69  -
7 62 77  -
8 68  -  -

               

Ingredienser Royal Canin Adult British Shorthair kattefoder

Dehydreret fjerkræproteiner, vegetabilsk proteinisolat *, ris, majs, animalsk fedt, majsgluten, vegetabilsk fiber, hydrolysat af animalske proteiner, cikoriepulp, mineraler, sojaolie, fiskeolie, Fructo-Oligo-Saccharider, hydrolysat fra gær (kilde til Manno Oligosaccharider), borageolie, krebsdyrhydrolysat (kilde til glucosamin), tagetes (afrikansk) ekstrakt (kilde til lutein), bruskhydrolysat (kilde til chondroitin)

* L.I.P.: Proteiner af høj kvalitet, der er meget fordøjelige.

Analytiske komponenter

Rå protein (34%), rå fedt (19%), rå aske (6,8%), rå fiber (5,3%), EPA & DHA (3,5 g / kg).

Tilføjet mad

A-vitamin (29.300 IE / kg), D3-vitamin (800 IE / kg), E1 (jern) (40 mg), E2 (jod) (4 mg), E4 (kobber) (6 mg), E5 (mangan) ( 51 mg), E6 (zink) (154 mg), E8 (selen) (0,08 mg), L-carnitin (200 mg), Taurin (3 g), konserveringsmidler, antioxidanter.

Andet produkt?

Leder du efter et alternativ til denne mad, for eksempel en komplet mad til katte med en følsom fordøjelse? Så kig på Royal Canin Sensible kattefoder.

Royal Canin
https://www.brekz.dk/30125-home_default/royal-canin-british-shorthair-kattefoder.jpg
kr. 534.9 2019/01/01
405
115
> Læs mere
Pakke
Pris
 
2 kg
kr. 201,90 (kr. 100,95/kg)
4 kg
kr. 292,90 (kr. 73,23/kg)
10 kg
kr. 534,90 (kr. 53,49/kg)
2 x 10 kg
kr. 1.009,90 (kr. 50,50/kg)
Royal Canin Kitten Persian kattefoder

Produktinformation Royal Canin Kitten Persian kattefoder

Royal Canin Kitten Persian kattefoder er en komplet og afbalanceret mad til perser katte fra 4 til 12 måneder gamle. De typiske raceegenskaber for en perser killing bør tages i betragtning, når du vælger en mad til den. Opmærksomhed på hans velbefindende og vækst er vigtig, fordi hans immunsystem stadig udvikler sig. Denne mad er specielt formuleret med ernæringensbehovet af din perser killing i tankerne. Når den vokser, udvikler din perer killing også sin lange, tætte og silkeagtige pels. Det har brug for god støtte fra starten. Maden indeholder derfor et justeret proteinindhold og afbalancerede mængder vitaminer og mineraler, der understøtter huden og pelsen. Maden indeholder letfordøjelige proteiner, specifikke kostfibre og præbiotika, der hjælper med at fremme en optimal tarmflora. Fodret er specielt udviklet til den specielle kæbe og kraniet form af din stamtavelkat. Dette gør kiks let at samle op og tygge. Det patenterede kompleks af antioxidanter, såsom vitamin E, i maden understøtter din killings naturlige forsvar.

 • Til en smuk skinnende frakke
 • Understøtter fordøjelsen og sikrer god afføring
 • Antioxidanter og vitaminer understøtter det naturlige forsvar
 • Specielt udviklet til persiske killinger
 • Tilpasset brokform, så maden bliver bedre samlet og tygget

Hos Brekz kan du bestille den bedste Royal Canin kattefoder billigt online. Se vores sortiment og køb Royal Canin Killing Perser kattefoder nu til de bedste priser. Bestil hurtigt og nemt!

Holdbarheden af ​​ Royal Canin Kitten Perser kattefoder er angivet på emballagen og er normalt tilstrækkelig, hvis du overholder den anbefalede anvendelse.

Ernæringsråd Royal Canin Killing Perser kattefoder

Det anbefales at dele den daglige mængde på mindst 2 måltider. Sørg altid for tilstrækkeligt drikkevand med foderet. Opbevar maden på et tørt sted, og luk det godt.

Ernæringstabel Royal Canin Kitten Perser kattefoder

Kattens alder (i måneder) Ved en boksen vægt af 3 kg.  Ved en boksen vægt af 5 kg. 
Gram Gram
4-6 55 75-76
6-9 55-46 76-66
9-12 46-40 66-57

     

Ingredienser Royal Canin Kitten Perser kattefoder

Dehydreret fjerkræproteiner, ris, animalsk fedt, majs, vegetabilsk proteinisolat *, animalsk proteinhydrolysat, vegetabilsk fiber, roemasse, gær, fiskeolie, mineraler, sojaolie, Fructo-Oligo-Saccharides, Fructo-Oligo-Saccharides (0, 5%), gærhydrolysat (kilde til manno-oligo-saccharider), borageolie, Tagetes (afrikansk) ekstrakt (kilde til lutein)

* L.I.P.: Proteiner af høj kvalitet, der er meget fordøjelige.

Analytiske komponenter

Rå protein (32%), Rå fedt (22%), Rå aske (7,1%), Rå fiber (2,7%), Omega-6 fedtsyrer (49,7 g), Omega-3 fedtsyrer (10, 6 g), EPA & DHA (4 g).

Tilsætningsstoffer (pr. kg):

Vitamin A (29.100 IE / kg), D3-vitamin (800 IE / kg), E1 [Jern] (37 mg / kg), E2 [Jod] (3.7 mg / kg), E4 [Kobber] (5 mg / kg) , E5 [Mangan] (48 mg / kg), E6 [Zink] (145 mg / kg), E8 [Selen] (0,08 mg / kg) Konserveringsmidler - Antioxidanter.

Anden mad?

Leder du efter en voksen variant af denne mad til din voksne Perser? Så kig på Royal Canin Adult Persian kattefoder.

Royal Canin
https://www.brekz.dk/29772-home_default/royal-canin-kitten-persian-32-kattefoder.jpg
kr. 1160.9 2019/01/01
3416
116
> Læs mere
Pakke
Pris
 
4 kg
kr. 322,90 (kr. 80,73/kg)
10 kg
kr. 605,90 (kr. 60,59/kg)
2 x 10 kg
kr. 1.160,90 (kr. 58,05/kg)
Royal Canin Persian Adult vådfoder

Produktinformation Royal Canin Persian Adult vådfoder

Royal Canin Persian Adult vådfoder er en særlig vådfoder til persiske katte, der bidrager til en smuk og skinnende pels. Den smukke perser er blandt andet kendt for sin smukke lange frakke. Denne frakke har brug for meget pleje, og denne velsmagende mad fra Royal Canin er en vigtig del af det. Persere lider ofte af hårkugler, fordi de sluger hår under pelspleje. De særlige fibre i denne mad kan hjælpe med at forhindre hårkugler. Derudover understøtter denne mad urinvejene og bidrager til en god, sund fordøjelse og tarmflora.

Hos Brekz kan du bestille Royal Canin kattefoder billigt online. Se vores sortiment og køb Royal Canin Persian Adult vådfoder til de bedste priser. Bestilles hurtigt og nemt.

Ingredienser Royal Canin Persian Adult vådfoder

Sammensætning:

Kød og animalske biprodukter, fisk og biprodukter, korn, vegetabilske biprodukter, olier og fedtstoffer, mineraler, sukker, gær.

Ernæringsmæssige tilsætningsstoffer:

D3-vitamin (330 IE / kg), E1 jern (11 mg / kg), E2 iod (0,24 mg / kg), E4 kobber (1,9 mg / kg), E5 mangan (3,4 mg / kg) , E6 zink (34 mg / kg)

Analytiske bestanddele:

Rå protein (9%), rå fedt (6%), rå aske (1,9%), rå fiber (1%), fugtighed (78,5%)

Ernæringsråd Royal Canin Persian Adult vådfoder

Den anbefalede daglige mængde er angivet på emballagen. For at få en optimal ernæringsbalance anbefales det at skifte mellem tør- og våd foder og opdele den daglige mængde over mindst 2 måltider. Sørg for, at din kat altid har adgang til nok frisk drikkevand.

Andet produkt?

Leder du efter en komplet tørfoder til din persiske kat? Derefter kan du se på Royal Canin Persian Adult tørfoder. For andre varianter kan du tjekke siden Royal Canin kattefoder.

https://www.brekz.dk/30136-home_default/royal-canin-persian-adult-pouch.jpg
kr. 100.9 2019/01/01
30389
15003
Royal Canin Persian Adult Pouch > Læs mere
Pakke
Pris
 
12 x 85g
kr. 100,90 (kr. 98,92/kg)
2 x (12 x 85g)
kr. 191,90 (kr. 94,07/kg)
4 x (12 x 85g)
kr. 352,90 (kr. 86,50/kg)
Royal Canin Maine Coon Adult vådfoder
https://www.brekz.dk/30131-home_default/royal-canin-maine-coon-adult-pouch.jpg
kr. 100.9 2019/01/01
30409
15005
Royal Canin Maine Coon Adult Pouch > Læs mere
Pakke
Pris
 
12 x 85g
kr. 100,90 (kr. 98,92/kg)
2 x (12 x 85g)
kr. 191,90 (kr. 94,07/kg)
4 x (12 x 85g)
kr. 362,90 (kr. 88,95/kg)
Royal Canin British Shorthair Adult vådfoder

Produktinformation Royal Canin British Shorthair Adult vådfoder

Royal Canin British Shorthair Adult vådfoder er en velsmagende vådfoder og er velegnet til katte af den britiske korthår-race. Din britiske korthår er voksen i denne alder, og verden står på benene. Alligevel har den brug for en komplet og afbalanceret diæt for at forblive sund. Dette vådfoder er specielt formuleret med ernæringsmæssige behov hos din voksne britiske korthår i tankerne. Den typiske britiske korthår har en robust og muskuløs krop. Massen af ​​en så solid og kraftig kat skal komme fra hendes muskler, ikke fedt. De rigtige næringsstoffer (og serveringsstørrelser) hjælper med at opnå dette. Royal Canin British Shorthair Adult vådfoder indeholder et begrænset energiindhold og et justeret fedtindhold (3,2%) for at hjælpe din kat med at opretholde sin ideelle kropsvægt. For at holde kattens pels pæn og tyk, kort og blød indeholder maden afbalancerede næringsstoffer, såsom Omega 3 og 6 fedtsyrer og vitaminer, som ikke kun nærer pelsen, men også hjælper med at understøtte hudens sundhed. Den afbalancerede mængde mineraler hjælper med at understøtte en sund urinvej.

 • Begrænset energiindhold tilpasset behovene hos den britiske korthår
 • Omega fedtsyrer understøtter huden og pelsen
 • Understøtter sunde urinveje
 • Justeret fedtindhold
 • Komplet mad til den voksne britiske korthår

Hos Brekz kan du bestille det bedste Royal Canin kattefoder billigt online. Se vores sortiment og køb Royal Canin British Shorthair Adult vådfoder nu til de bedste priser. Bestil hurtigt og nemt!

Holdbarheden af ​​ Royal Canin British Shorthair Adult vådfoder er angivet på emballagen og er normalt tilstrækkelig, hvis du overholder den anbefalede brug.

Ernæringsråd Royal Canin British Shorthair Adult vådfoder

Det anbefales at dele den daglige mængde på mindst 2 måltider. Sørg altid for tilstrækkeligt drikkevand med foderet.

Ernæringstabel Royal Canin British Shorthair Adult vådfoder

Voksen vægt af katten (kg) Kun pouches Pouches og tørfoder
4 2 + 3/4 1 + 33 g
5 3 + 1/4 1 + 42 g
6 3 + 3/4 1 + 51 g
7 4 1 + 59 g

    

Ingredienser Royal Canin British Shorthair Adult vådfoder

Kød og animalske biprodukter, korn, fisk og biprodukter, ekstrakter af vegetabilsk protein, olier og fedtstoffer, vegetabilske biprodukter, mineraler, sukker.

Analytiske bestanddele

Rå protein (9%), rå fedt (3,2%), rå aske (1,2%), rå fiber (0,8%), fugt (81%).

Tilsætningsstoffer pr. Kg:

D3-vitamin (260 IE / kg), Jern [E1] (8 mg / kg), Jod [E2] (0,33 mg / kg), Kobber [E4] (2,6 mg / kg), Mangan [E5] (2,5 mg / kg), zink [E6] (25 mg / kg).

Andet produkt?

Leder du efter et alternativ til denne mad, for eksempel et foder til din steriliserede kat? Så kig på vores side med Royal Canin Steriliseret 7+ kattefoder.

https://www.brekz.dk/30127-home_default/royal-canin-british-shorthair-adult-pouch.jpg
kr. 100.9 2019/01/01
30422
15007
Royal Canin British Shorthair Adult Pouch > Læs mere
Pakke
Pris
 
12 x 85g
kr. 100,90 (kr. 98,92/kg)
2 x (12 x 85g)
kr. 191,90 (kr. 94,07/kg)
4 x (12 x 85g)
kr. 352,90 (kr. 86,50/kg)
Royal Canin Kitten British Shorthair kattefoder

Produktinformation Royal Canin Kitten British Shorthair kattefoder

Royal Canin Kitten British Shorthair kattefoder er specielt formuleret til britiske korthår mellem 4 og 12 måneder gammel. Vækst er en tid med ændringer og udfordringer for din britiske korthår killing. For at udvikle den stærke, muskuløse krop, der er typisk for sin race, at din killing brug for de rigtige næringsstoffer. Denne mad er specielt formuleret med din killings ernæringsmæssige behov i tankerne. En god start på vejen til voksenlivet for en sund kat! Britiske korthår er af natur rolige og har en tendens til at lægge for meget på. Specifik ernæring i målte mængder understøtter den sunde vækst af din killing. Maden indeholder et justeret proteinindhold og en afbalanceret mængde vitaminer og mineraler, der understøtter udviklingen af ​​sunde muskler og stærke knogler. Mens din killings immunsystem udvikler sig, kan det bruge lidt støtte. Det patenterede kompleks af antioxidanter, såsom vitamin E, i denne mad kan hjælpe med at understøtte din killings naturlige forsvar. Formen på fodret i måltiden er blevet justeret for at gøre det lettere for din killing at tygge maden. Din killings fordøjelse er også stadig under udvikling. Proteiner af høj kvalitet understøtter fordøjelsen. Derfor indeholder denne mad meget fordøjelige proteiner (L.I.P) og præbiotika, der understøtter tarmfloraen og hjælper med at forbedre afføringens kvalitet.

 • Sunde knogler og led
 • Fremmer fordøjelsen
 • Understøtter den naturlige modstand
 • Velsmagende våd mad
 • Specielt udviklet til britiske korthårkillinger

Hos Brekz kan du bestille det bedste Royal Canin kattefoder billigt online. Se vores sortiment og køb Royal Canin Kitten British Shorthair kattefoder nu til de bedste priser. Bestil hurtigt og nemt!

Holdbarheden af Royal Canin Kitten British Shorthair kattefoder er angivet på emballagen og er normalt tilstrækkelig, hvis du overholder den anbefalede anvendelse.

Ernæringsråd Royal Canin Kitten British Shorthair kattefoder

Det anbefales at dele den daglige mængde på mindst 2 måltider. Sørg altid for tilstrækkeligt drikkevand med foderet.

Ernæringstabel Royal Canin Kitten British Shorthair kattefoder

Kattens alder i måneder Vægt af katten 3 kg Vægt af katten 5 kg
2-3* 40-51g 53-69g
3-4* 51-55g 69-76g
4-6 55g 76-77g
6-9 55-46g 77-66g
9-12 46-40g 66-58g
drægtig kat  53-82g 76-118g
ammende kat efter behov  efter behov 

          

Ingredienser Royal Canin Kitten British Shorthair kattefoder

Dehydreret fjerkræproteiner, ris, vegetabilsk proteinisolat *, animalsk fedt, majs, majsgluten, animalsk proteinhydrolysat, vegetabilsk fiber, mineraler, roemasse, fiskeolie, sojabønneolie, gær, psylliumskaller og psylliumfrø (0,5%), fructo Oligo-saccharider, gærhydrolysat (kilde til MannoOligo-saccharider), borageolie, Tagetes (afrikansk) ekstrakt (kilde til lutein), krebsdyrhydrolysat (kilde til glucosamin), bruskhydrolysat (kilde til chondroitin).

Analytiske komponenter

Rå protein (38%), rå fedt (20%), rå aske (7%), rå fiber (2,2%).

Tilføjet mad

A-vitamin (28.900 IE / kg), D3-vitamin (800 IE / kg), E1 (jern) (38 mg), E2 (jod) (3,9 mg), E4 (kobber) (7 mg), E5 (mangan ) (50 mg), E6 (zink) (150 mg), E8 (selen) (0,07 mg), L-carnitin (50 mg), konserveringsmidler, antioxidanter.

Anden mad?

Leder du efter et alternativ til denne mad, for eksempel et vådfoder, der er egnet til killinger af enhver race? Så kig på vores side med Royal Canin Kitten vådfoder.

https://www.brekz.dk/29763-home_default/royal-canin-british-shorthair-kitten-kattefoder.jpg
kr. 585.9 2019/01/01
Super rettelse af fejllevering.
21721
13007
> Læs mere
Pakke
Pris
 
2 kg
kr. 191,90 (kr. 95,95/kg)
2 x 2 kg
kr. 373,90 (kr. 93,48/kg)
10 kg
kr. 585,90 (kr. 58,59/kg)
2 x 10 kg
kr. 1.160,90 (kr. 58,05/kg)
Royal Canin Adult Sphynx kattefoder

Produktinformation Royal Canin Adult Sphynx kattefoder

Royal Canin Adult Sphynx kattefoder er et komplet foder til voksne katte af Sphynx-racen fra 1 til 12 år. Sphynxen er en fascinerende race. Eksotisk og hårløs og ofte meget tungere end dets skrøbelige udseende antyder. Denne mad er specielt formuleret med ernæringsmæssige behov hos din voksne Sphynx i tankerne og er velegnet til katte over 12 måneder. Royal Canin Adult Sphynx kattefoder indeholder alt, hvad din kat har brug for. Sphynxen har et højt energibehov for at kompensere for fraværet af (langt) hår. Måltiden indeholder et justeret energiindhold og et øget fedtindhold (23%), så det dækker det høje energibehov hos denne specielle race. Kosten hjælper også med at understøtte en sund urinvej. Sphynxens hud er unik, fordi den er hårløs, men helt dækket med korte dunhår. Hudens rolle er at beskytte mod ydre påvirkninger. Sphynx-katte har en tyk epidermis, men på grund af manglen på (langt) hår og pigment udsættes huden for. Den eksklusive kombination af næringsstoffer i denne mad nærer og beskytter din Sphynxs unikke hud. De tilsatte Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer understøtter sund hud. Korrekt ernæring spiller en vigtig rolle i at støtte et sundt hjerte. Taurin og Omega-3 fedtsyrer (EPA og DHA) tjener til at støtte hjertet. Det specielt udviklede trekantede brok er tilpasset kæberne på din Sphynx og stimulerer tygning.

 • Indeholder et højt energiindhold
 • Understøtter sund hud
 • Understøtter din kats hjerte
 • Tilpasset brok stimulerer tygning
 • Specielt udviklet til den voksne Sphynx-kat

Hos Brekz kan du bestille den bedste Royal Canin kattefoder billigt online. Se vores sortiment og køb Royal Canin Adult Sphynx kattefoder nu til de bedste priser. Bestil hurtigt og nemt!

Holdbarheden af ​​ Royal Canin Adult Sphynx kattefoder er angivet på emballagen og er normalt tilstrækkelig, hvis du overholder den anbefalede anvendelse.

Ernæringsråd Royal Canin Adult Sphynx kattefoder

Mængden af ​​mad, som du giver din Sphynx-kat, afhænger af dens energibehov. Det anbefales at dele den daglige mængde på mindst 2 måltider. Sørg altid for tilstrækkeligt drikkevand med foderet.

Voksenvægt på din kat (kg) Lavt energibehov Gennemsnitligt energibehov Højt energibehov
 Gram Gram Gram
2  - 42 56
3  - 56 75
4 60 69 92
5 70 81  -
6 79  -  -

Opbevar maden på et tørt sted, og luk det godt.

Ingredienser Royal Canin Adult Sphynx kattefoder

Dehydreret fjerkræproteiner, animalsk fedt, ris, vegetabilsk proteinisolat *, majs, vegetabilsk fiber, dehydreret svineprotein *, hydrolysat af animalske proteiner, hvede, majsgluten, sukkerroer, mineraler, gær, fiskeolie, tomat (kilde til lycopen), sojaolie, Fructo-Oligo-Saccharides, gærhydrolysat (kilde til Manno-Oligo-Saccharides), borageolie, Tagetes (afrikansk) ekstrakt (kilde til lutein).

Analytiske bestanddele

Rå protein (33%), rå fedt (23%), rå aske (7,1%), rå fiber (4,9%), fugtighed (5,5%).

Fødevaretilsætningsstoffer

Vitamin A (29.800 IE / kg), D3-vitamin (800 IE / kg), E1 (Jern) (38 mg), E2 (Jod) (3,8 mg), E4 (Kobber) (5 mg), E5 (Mangan ) (50 mg), E6 (zink) (149 mg), E8 (selen) (0,08 mg), L-carnitin (50 mg), Taurin (2,9 g), konserveringsmidler, antioxidanter.

Andet produkt?

Leder du efter et alternativ til denne mad, for eksempel en kattefoder til en indendørs kat? Så kig på vores Royal Canin Indoor kattefoder.

Royal Canin
https://www.brekz.dk/30142-home_default/royal-canin-sphynx-33.jpg
kr. 989.9 2019/01/01
3227
726
> Læs mere
Pakke
Pris
 
2 kg
kr. 211,90 (kr. 105,95/kg)
2 x 2 kg
kr. 408,90 (kr. 102,23/kg)
10 kg
kr. 504,90 (kr. 50,49/kg)
2 x 10 kg
kr. 989,90 (kr. 49,50/kg)
Royal Canin Kitten Maine Coon kattefoder

Produktinformation Royal Canin Kitten Maine Coon kattefoder

Royal Canin Killing Maine Coon kattefoder er specielt udviklet til de ekstra behov af Maine Coon killinger fra 4 til 15 måneder. Vækst er en tid med ændringer og udfordringer for din Maine Coon-killing. Din killing har brug for de rigtige næringsstoffer til at understøtte dets immunforsvar. Denne mad er specielt formuleret med din killings ernæringsmæssige behov i tankerne. En god start på vejen til voksenlivet for en sund kat! Din Maine Coon-killing vokser ekstra længe, ​​før den når den størrelse, der gør denne race så unik. Måltidet indeholder et justeret energi- og proteinindhold og en afbalanceret mængde vitaminer (såsom vitamin D) og mineraler til støtte for sunde knogler og led. Din killings fordøjelseskanal udvikler sig stadig.

Proteiner af høj kvalitet i kosten understøtter fordøjelsen. Derfor indeholder maden de meget fordøjelige proteiner L.I.P og præbiotika, som understøtter tarmfloraen og hjælper med at forbedre afføringens kvalitet. Din killings immunsystem er også stadig under udvikling og kan bruge lidt støtte. Det patenterede kompleks af antioxidanter, såsom vitamin E, i denne mad hjælper med at understøtte din killings naturlige forsvar. Biterne er ekstra store, så det er lettere for killinger at hente og tygge.

 • Understøtter din killings vækst
 • Fremmer fordøjelsen
 • Understøtter den naturlige modstand
 • Velsmagende våd mad
 • Specielt udviklet til ernæringsmæssige behov af Maine Coon killinger

Hos Brekz kan du bestille det bedste Royal Canin kattefoder billigt online. Se vores sortiment og køb Royal Canin Killing Maine Coon kattefoder nu til de bedste priser. Bestil hurtigt og nemt!

Holdbarheden af Royal Canin Killing Maine Coon kattefoder er angivet på emballagen og er normalt tilstrækkelig, hvis du overholder den anbefalede anvendelse.

Ernæringsråd Royal Canin Killing Maine Coon kattefoder

Det anbefales at dele den daglige mængde på mindst 2 måltider. Sørg altid for tilstrækkeligt drikkevand med foderet.

Ernæringstabel Royal Canin Kitten Maine Coon kattefoder

Kattens alder i måneder Kattens vægt 4 kg Kattens vægt 6 kg Kattens vægt 8 kg
2-3 61 g* 76 g*  81 g*
3-4 61g - 65g 76-83g 91-99g
4-6 65g - 68g 83-88g 99-107g
6-9 68g - 63g 88-83g 107-100g
9-12 63g - 55g 83-72g 100-88g
12-15 55g - 48g 72-65g 88-79g
drægtig kat 64g - 99g 85-131g
ammende kat efter behov efter behov efter behov *I ammende perioden og til killinger op til 3 måneder gamle er det første råd at give din kat Royal Canin Mother & Babycat.

           

Ingredienser Royal Canin Killing Maine Coon kattefoder

Dehydreret fjerkræproteiner, ris, animalsk fedt, vegetabilsk proteinisolat *, majs, animalsk proteinhydrolysat, vegetabilsk fiber, gær, roemasse, fiskeolie, mineraler, sojaolie, fructo-oligosaccharider, psylliumskaller og psylliumfrø, gærhydrolysat (kilde til manno-oligo-saccharider), borageolie, Tagetes (afrikansk) ekstrakt (kilde til lutein), krebsdyrhydrolysat (kilde til glucosamin), bruskhydrolysat (kilde til kondroitin).

Analytiske komponenter

Rå protein (36%), rå fedt (23%), rå aske (7,4%), rå fiber (2,8%), calcium (11,5 g / kg), fosfor (10,5 g / kg).

Tilføjede fødevarer

Vitamin A (28.700 IE / kg), D3-vitamin (800 IE / kg), E1 (Jern) (36 mg), E2 (Jod) (3.6 mg), E4 (Kobber) (5 mg), E5 (Mangan) ( 47 mg), E6 (zink) (140 mg), E8 (selen) (0,08 mg), konserveringsmidler, antioxidanter.

Andet produkt?

Leder du efter et alternativ til denne mad, for eksempel en tørfoder til killinger af enhver race? Så kig på Royal Canin Kitten kattefoder.

Royal Canin
https://www.brekz.dk/29766-home_default/royal-canin-kitten-maine-coon-kattefoder.jpg
kr. 585.9 2019/01/01
Hurtigt og til døren :-) vil bestille igen!
Fint . 2 sække killinge foder. Fint afleveret og kassen fin. Så pakken er hel
1757
999
> Læs mere
Pakke
Pris
 
2 kg
kr. 235,90 (kr. 117,95/kg)
4 kg
kr. 302,90 (kr. 75,73/kg)
10 kg
kr. 585,90 (kr. 58,59/kg)
2 x 10 kg
kr. 1.110,90 (kr. 55,55/kg)

Fit

Royal Canin Fit 32 kattefoder

Produktinformation Royal Canin Fit 32 kattefoder

Royal Canin Fit 32 kattefoder er en velsmagende, komplet mad til voksne katte. Selv en aktiv og sund kat har brug for en god diæt for at forblive sund. Denne mad er specielt formuleret til voksne katte fra 1 til 7 år og giver i ernæringsmæssige behov hos din sunde kat. Fit 32 kattefoder indeholder en afbalanceret mængde specifikke næringsstoffer, der understøtter din kats sundhed. Ingredienserne hjælper din kat med at opretholde sin ideelle vægt. Hårkugler kan opstå på grund af det hår, som din kat indtager, mens du plejer hendes pels. De specifikke kostfibre i denne mad hjælper din kat med at slippe af med dette slugte hår og dermed forhindre dannelsen af ​​hårkugler. Den afbalancerede mængde vitaminer og mineraler stimulerer en sund urinvej.

 • Balancerede næringsstoffer
 • Hjælper din kat med at opretholde sin vægt
 • Hjælper med at reducere dannelse af hårbold
 • Smagfuld mad
 • Velegnet til den aktive, voksne kat

Hos Brekz kan du bestille den bedste Royal Canin kattefoder billigt online. Se vores sortiment og køb Royal Canin Fit 32 kattefoder nu til de bedste priser. Bestil hurtigt og nemt!

Holdbarheden af​​ Royal Canin Fit 32 kattefoder er angivet på emballagen og er normalt tilstrækkelig, hvis du overholder den anbefalede anvendelse.

Ernæringsråd Royal Canin Regular Fit 32 kattefoder

Det anbefales at dele den daglige mængde på mindst 2 måltider. Sørg altid for tilstrækkeligt drikkevand med foderet. Hold maden kølig efter åbning og luk godt.

Ernæringtabel Royal Canin Fit 32 kattefoder

Voksen vægt af katten(kg)

Undervægtig Sund vægt Overvægtig
Gram Gram Gram
3 40 44 35
4 60 54 43
5 80 63 51
6 - 72 58

         

Ingredienser Royal Canin Fit 32 kattefoder

Dehydreret fjerkræproteiner, ris, hvede, majs, animalsk fedt, dehydreret svineprotein *, vegetabilsk fiber, hvedemel, hydrolysat af animalske proteiner, majsgluten, gær og dele deraf, roemasse, sojabønneolie, fiskeolie, mineraler, psylliumskaller og psylliumfrø, hydrolysat fra gær (kilde til manno-oligo-saccharider), Tagetes (afrikansk) ekstrakt (kil