tilbage
Royal Canin Veterinary vådfoder til katte

Royal Canin Veterinary vådfoder til katte

På denne side kan du se vores store udvalg af Royal Canin Veterinary vådfoder til katte. Dette foder er specielt udviklet til at opfylde din kats særlige behov. Har din kat for eksempel nyreproblemer, overvægt eller allergi? Så kan du finde det perfekte foder til den her, ovenikøbet til de allerbedste priser!
Læs mere ..
Royal Canin Veterinary vådfoder til katte
Dette er dyrlægefoder

Royal Canin Veterinary vådfoder til katte

Royal Canin Veterinary vådfoder til katte er specielt udviklet til at opfylde din kats særlige behov. Har du en kat med blæreproblemer, diabetes eller overvægt? Så kan det være, at din dyrlæge ordinerer et specialfoder, som kan hjælpe din kat på den ideelle måde. Dette vådfoder er hovedsageligt produceret med ingredienser af den bedste kvalitet, og derfor er det et perfekt foder til at holde din kat sund og rask.

Bemærk: man bør kun benytte dette foder efter konsultation med en dyrlæge. 

 

Et stort udvalg af Royal Canin Veterinary vådfoder til katte

I vores omfattende sortiment af Royal Canin Veterinary vådfoder til katte, kan du finde mad på både dåse og i pose. Hvert slags foder har sin egen funktion og virkemåde. For at gøre det nemmere at finde, hvad du søger, har vi lavet en kort opsummering af de forskellige slags fodertyper i vores sortiment. 

Royal Canin Urinary

Lider din kat af blæreproblemer, som for eksempel blæregrus og struvit? Så kan dette foder muligvis hjælpe den. Har du en kat, som er overvægtig, så kan du for eksempel prøve Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie poser kattemad. Det har et lavt kalorieindhold og hjælper med at lindre blæreproblemer. 

Royal Canin Skin & Coat

Har din kat en mat og kedelig pels? Det kan være forårsaget af et underskud af vigtige og gode næringsmidler. Royal Canin Skin & Coat kattemad i poser indeholder en stor portion sunde fiskefedtsyrer, som sørger for, at din kats pels vil skinne igen! 

Royal Canin Sensitivity Control

Hvis en kat er overfølsom overfor bestemte næringsmidler, så kan den have brug for et specielt tilberedt foder. Royal Canin Sensitivity Control poser er tilpasset katte, som lider af fødevareintolerans. Det er nemlig tilberedt med kylling og ris, der er to unikke kilder for protein, som mindsker risikoen for en allergisk reaktion. 

Royal Canin Veterinary Diet Satiety

Royal Canin Veterinary Diet Satiety poser kattemad er det helt perfekte foder til katte, som har tendens til overvægt. Opskriften har et lavt indhold af kalorier, og sørger for at din kat hurtigere føler sig mæt efter måltidet. Derudover indeholder det en velafbalanceret mængde af næringsmidler. 

Royal Canin Veterinary Diet Diabetic

Til katte med diabetes, findes der Royal Canin Veterinary Diet Diabetic. Dette foder hjælper med at styre blodsukker-værdierne. Det indeholder nemlig meget lidt stivelse, samt et højt proteinindhold. 

Royal Canin Veterinary Diet Recovery

Dette foder er specielt velegnet til katte, som har været syge, eller er ved at komme sig ovenpå en operation. Royal Canin Veterinary Diet Recovery har for eksempel et højt energiindhold, som bidrager til, at dit dyr hurtigere kan komme sig. 

Royal Canin Veterinary Diet Renal

Dette foder er særligt velegnet til katte med forskellige slags nyreproblemer, som for eksempel kronisk nyresvigt. Foderet belaster nyrerne minimalt og bidrager til en sund surhedsgrad. Prøv for eksempel Royal Canin Veterinary Diet Renal Kylling kattemad i poser. Det er et lækkert foder, som stimulerer appetitten!

Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal

Lider din kat af en tarmsygdom, eller har den problemer med fordøjelsen? Så kan den have brug for et specialfoder, der fremmer en sund tarmflora og fordøjelse. Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie våd kattemad har en understøttende funktion og indeholder letfordøjelige næringsmidler, som forstærker både tarmfloraen og fordøjelsen. 

Rådfør dig altid med en dyrlæge for du begynder at servere Royal Canin Veterinary Diet for din kat. Holdbarhedsdatoen for alle produkterne er påtrykt emballagen og er for det meste lang nok, når man holder sig til den anbefalede mængde.

 

Et andet foder? 

Hvis du gerne vil bestille almindeligt Royal Canin foder, så kan du finde det på denne oversigtsside.

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.