tilbage
Træningslegetøj hund

Træningslegetøj hund

Træningslegetøj er specielt legetøj, der ikke kun behager din hund, men også udfordrer dem på en positiv måde, for eksempel ved at træne hans hjerne eller lydighed.
Læs mere ..
Træningslegetøj hund

Træningslegetøj til hunde

Træningslegetøj er specielt legetøj, der ikke kun behager din hund, men også udfordrer dem på en positiv måde, for eksempel ved at træne hans hjerne eller lydighed. For eksempel sælger vi specielle puslespil, som du kan løse sammen med din hund. At lege med træningslegetøj er ikke kun lærerigt, men også sjovt. En ideel måde at styrke båndet mellem dig og din hund på!

Hos Brekz kan du nemt og billigt købe Træningslegetøj til hunde online. Vi sælger de bedste legetøj til den laveste pris!

Sortiment af Træningslegetøj til hunde

Nedenfor finder du et antal eksempler på træningshjælpemidler til hunden, som vi sælger

Puslespil

  • Nina Ottosson Dog Brick Blue: Dette hundepuslespil er et interessant og udfordrende spil for din hund. Det hjælper med at bekæmpe kedsomhed og stimulerer din hund mentalt på en sjov måde.
  • Dog Activity Flip Board er også et sjovt puslespil til hunde, hvor hunden skal åbne visse dele på forskellige måde for at kunne få fat i sin belønning

Andet træningslegetøj til hunde

  • Med Træningsclicker til hunde kan du belønne din hund med en klikke lyd. Først lær hunden at klikke lyden er forbundet med godbidder hver gang den gør noget rigtig.

Andet produkt?

Leder du ikke efter træningslegetøj, men andet hundelegetøj? Se derefter vores samlede udvalg af hundelegetøj. Eller leder du efter andet tilbehør til din hund? Se vores side med andre forsyninger for at se alt tilbehør til hunde, vi sælger!

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.