Vitakraft Crispy Crunch Superfood med and & aronia kattesnack (60g)

Vitakraft Crispy Crunch Superfood met eend & aronia kattensnack (60 g)
Vitakraft Crispy Crunch Superfood met eend & aronia kattensnack (60 g)
Brug 2 fingre (knib for at zoome) for at zoome ind

Vitakraft Crispy Crunch Superfood med and & aronia kattesnack (60g)

Produktinformation

2-4 arbejdsdage, medmindre andet er angivet

Vitakraft Crispy Crunch Superfood med and & aronia kattesnack (60 g) er velsmagende, sprøde katte godbidder med cremet fyld.

  • Sprøde snacks med cremet fyld
  • Kornfri og sukkerfri
  • Genlukkelig emballage

Mere info

Produktinformation Vitakraft Crispy Crunch Superfood med and & aronia kattesnack

Vitakraft Crispy Crunch Superfood med and & aronia kattesnack er en velsmagende godbid med et lækkert cremet fyld. Disse ’snackpuder’ er lavet af aroniabær og and. Aroniabær er på naturlig vis rige på antioxidanter og beskytter cellerne. De kornfri snacks (60 g) er sukkerfri og er pakket i en genlukkelig emballage for at bevare friskheden så længe som muligt.

Hos Brekz kan du hurtigt og nemt bestille de bedste kattesnacks fra Vitakraft online. Gennemse vores sortiment og bestil til de skarpeste priser!

Sammensætning Vitakraft Crispy Crunch Superfood med and & aronia

Ingredienser: grøntsager, kød og animalske biprodukter (and 4%), olier og fedtstoffer, vegetabilske biprodukter (aroniabær rester 1,3%), vegetabilske proteinekstrakter

Analytiske komponenter: protein 25,0 %, fedtindhold 20,0 %, råfibre 5,5 %, råaske 6,5 %.

Tilsætningsstoffer: farvestoffer, antioxidanter.

Fodervejledning Vitakraft Crispy Crunch Superfood til katte

Vitakraft Crispy Crunch er et supplerende foder til kæledyr og er ikke egnet til at erstatte hovedmåltidet. Giv din kat maks. 15 stykker om dagen, og sørg for, at der altid er rigeligt med drikkevand til rådighed. Holdbarheden er angivet på emballagen og er normalt tilstrækkelig, hvis du holder dig til den anbefalede mængde.

Vitakraft Crispy Crunch kattesnacks er pakket i en genlukkelig pose. For at bevare friskheden så længe som muligt er det vigtigt altid at holde emballagen tæt lukket efter åbning og opbevare den på et køligt, mørkt sted.

Andre produkter?

Vil du gerne se hele sortimentet? Så gå til siden med Vitakraft kattesnacks eller tjek vores komplette udvalg af kattesnacks.

Luk


Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.