Vitakraft Crispy Crunch Superfood med kalkun & chiafrø kattesnack (60g)

Vitakraft Crispy Crunch Superfood met kalkoen & chiazaad kattensnack (60 g)
Vitakraft Crispy Crunch Superfood met kalkoen & chiazaad kattensnack (60 g)
Brug 2 fingre (knib for at zoome) for at zoome ind

Vitakraft Crispy Crunch Superfood med kalkun & chiafrø kattesnack (60g)

Produktinformation

2-4 arbejdsdage, medmindre andet er angivet

Vitakraft Crispy Crunch Superfood med kalkun & chiafrø kattesnack (60 g) er velsmagende, sprøde katte godbidder med cremet fyld.

  • Med chiafrø og kalkun
  • Sukkerfri og uden korn
  • Genlukkelig emballage

Mere info

Produktinformation Vitakraft Crispy Crunch Superfood med kalkun & chiafrø kattesnack

Vitakraft Crispy Crunch Superfood med kalkun & chiafrø er snack-’puder’ med et lækkert blødt fyld. Chiafrø er rige på Omega 3-fedtsyrer og kan bidrage til en sund hud og skinnende pels. Da godbidderne er kornfri, kan de også gives til katte med overfølsomhed over for korn. Desuden er disse kattegodbidder sukkerfri.

Hos Brekz kan du bestille de bedste kattegodbidder hurtigt og nemt online. Gennemse vores sortiment og bestil Vitakraft Crispy Crunch Superfood med kalkun & chiafrø til de skarpeste priser!

Sammensætning Vitakraft Crispy Crunch Superfood med kalkun & chiafrø

Ingredienser: grøntsager, kød og animalske biprodukter (kalkun 4%), olier og fedtstoffer, vegetabilske biprodukter, vegetabilske proteinekstrakter, frø (chiafrø 0,41%).

Analytiske komponenter: protein 24,0 %, fedtindhold 20,0 %, råfibre 5,5 %, råaske 6,5 %.

Tilsætningsstoffer/kg: farvestoffer, antioxidanter.

Fodervejledning Vitakraft Crispy Crunch Superfood snacks til katte

Vitakraft Crispy Crunch er et supplerende foder til kæledyr og er ikke egnet til at erstatte hovedmåltidet. Giv din kat maks. 15 stykker om dagen, og sørg for, at der altid er rigeligt med drikkevand til rådighed. Holdbarheden er angivet på emballagen og er normalt tilstrækkelig, hvis du holder dig til den anbefalede mængde.

Vitakraft Crispy Crunch kattesnacks er pakket i en genlukkelig pose. For at bevare friskheden så længe som muligt er det vigtigt altid at holde emballagen tæt lukket efter åbning og opbevare den på et køligt, mørkt sted.

Andre produkter?

Vil du gerne se hele sortimentet? Så gå til siden med Vitakraft kattesnacks eller tjek vores komplette udvalg af kattesnacks.

Luk


Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.