Vi benytter cookie for at give dig en bedre oplevelse med vores hjemmeside. Cookies
OK

Orijen Regional Red kattesnacks

Product Information
35 g
kr. 49,90 (kr. 1,43/gram)
kr. 49,90 (kr. 1,43/gram)
2 x 35 g
kr. 90,90 (kr. 1,30/gram)
kr. 90,90 (kr. 1,30/gram)
3 x 35 g
kr. 130,90 (kr. 1,14/gram)
Oftest købt
kr. 130,90 (kr. 1,14/gram)

Orijen Regional Red Kattegodbidder er lavet af 100% friskt okse-, svine- og lammekød, som hver dag leveres af lokale landmænd. 

•    100% naturligt
•    Fri for kunstige konserveringsmidler
•    35 gram pr. pakke (ca. 100 godbidder)


Mere info

Produktinformation Orijen Regional Red Kattegodbidder

Orijen Regional Red Kattegodbidder er naturligt og sundt katteslik. De friske ingredienser bliver dagligt leveret af lokale Canadiske landmænd. Ingredienserne frysetørres herefter omhyggeligt. Denne form for tilberedelse sørger for at bibeholde vigtige næringsstoffer og den fine smag. Det næringsrige WholePrey-forhold af friskt kød, organkød og brusk er en naturlige kilde for vigtige næringsstoffer. Orijen er frit for korn og kulhydrater, og afstemt kattens naturlige behov. Ingredienserne er af den bedste kvalitet og godbidderne er helt fri for konserveringsmidler. Derudover har snacken et lavt kalorieindhold, som gør det en ansvarlig og sund godbid til alle katte.

Online hos Brekz kan du billigt bestille Orijen kattegodbidder. Se vores fine udvalg og køb lige nu Orijen Regional Red Kattegodbidder til den bedste pris. Det er hurtigt og nemt at bestille.
     

Ingredienser Orijen Regional Red Kattegodbidder

Sammensætning: 
Okse-, lamme- og vildsvinelever, ged, vildsvin, lam, gedelever, oksekød, gedenyre, gedekallun, oksenyre, oksekallun, lammenyre, lammekallun, tocopheroler (naturligt konserveringsmiddel). 

Analytiske ingredienser: 
Råproteiner (40%), fedtindhold (40%), råfibre (1%), væske (2%)
      

Opbevaring Orijen Regional Red Kattegodbidder

Orijen godbidder opbevares tørt og køligt. Husk at lukke posen omhyggeligt efter brug, så den fine kvalitet bibeholdes. Sørg for, at din kat altid har tilgang til rigeligt med friskt drikkevand. Holdbarhedsdatoen på Orijen Regional Red Kattegodbidder er påtrykt emballagen og er for det meste lang nok, når man holder sig til den anbefalede mængde. 
     

Et andet produkt?

Vil du hellere have en anden smagsvariant i dette produkt? Så kan du for eksempel kigge på Orijen Wild-Roaming Boar Cat Treats. For alle øvrige smagsvarianter, kan du kigge på vores side med Orijen kattemad og -godbidder.

Luk

Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (2)
27-11-2019
4
4
4
4
4
Lækre godbidder til mine Katte. Hurtig levering;)
12-05-2019
4
4
4
4
4
Altid hurtig forsendelse og gode varer