4
4
4
4
4
(3)

Orijen Grass-Fed Lamb kattesnacks

Product Information

2-4 arbejdsdage, medmindre andet er angivet

Orijen Grass-Fed Lamb kattegodbidder er lavet af 100% lammekød og indeholder ingen kunstige konserveringsmidler. Ingredienserne leveres af lokale Canadiske landmænd og frysetørres omhyggeligt, så alle naturlige næringsmidler bibeholdes.

  • En pose indeholder 35 gram.
  • 100% naturligt, uden konserveringsmidler
  • Kornfrit og et lavt kalorieindhold

Mere info

Produktinformation Orijen Grass-Fed Lamb kattegodbidder

Orijen Grass-Fed Lamb kattegodbidder indeholder 100% lammekød af den bedste kvalitet og er helt uden syntetiske konserveringsmidler. De friske ingredienser leveres dagligt af lokale landmænd i Canada, og frysetørres herefter omhyggeligt. På den måde bibeholdes vigtige næringsstoffer og den gode smag. Katteslikket leveres i det næringsrige WholePrey- forhold af friskt kød, organkød og brusk, som er en naturlige kilde for vigtige næringsstoffer. Orijen godbidder er kornfrie, og det gør dem også velegnet til katte med allergi. På grund af det lave indhold af kalorier, kan du med god samvittighed belønne din kat med disse lækre snacks fra Orijen.Hos Brekz kan du bestille billige Orijen kattegodbidder online. Se vores udvalg og køb lige nu Orijen Grass-Fed Lamb kattegodbidder til den allerbedste pris. Hurtigt og nemt at bestille.   

Ingredienser Orijen Grass-Fed Lamb kattegodbidder

Sammensætning: Råt lammekød (60%), rå lammelever (30%), rå lammemave (9,9%).

Analytiske bestanddele: Råprotein 35%, råfedt 45%, råfiber 1%, råaske 8,5%, væske 2%.

Teknologiske tilsætningsstoffer (pr. Kg): Tokoferolrig ekstrakt af naturlig oprindelse.

Opbevaring Orijen Grass Fed Lamb kattegodbidder

Godbidderne opbevares tørt og køligt, og husk at lukke posen omhyggeligt efter brug, så den gode kvalitet bevares.  Sørg for, at din kat altid har tilgang til rigeligt med friskt drikkevand. Holdbarhedsdatoen på Orijen Grass-Fed Lamb kattegodbidder er påtrykt emballagen og er for det meste lang nok, så længe man holder sig til den anbefalede mængde.  

Et andet produkt?

Vil du hellere have en anden smagsvariant af dette produkt? Så prøv engang med Orijen Tundra kattegodbidder. For alle øvrige produkter og smagsvarianter, kan du se på vores side med alt fra Orijen.

Luk

Reviews
4
4
4
4
4
4.3 / 5 (3)
20-08-2022
1
2
3
4
5
Bon produit et naturel

Translate to English

17-12-2019
1
2
3
4
5
Katten vinden het erg lekker

Translate to English

12-11-2019
1
2
3
4
5
De katten zijn er gek op. Wel prijzig.

Translate to English2 andre produkter i den samme kategori:

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.