Frø XXL plys med pivelyd hundelegetøj (75 cm)

Kikker XXL pluche met piep hondenspeelgoed (75 cm)
Kikker XXL pluche met piep hondenspeelgoed (75 cm)
Brug 2 fingre (knib for at zoome) for at zoome ind

Frø XXL plys med pivelyd hundelegetøj (75 cm)

Produktinformation

2-4 arbejdsdage, medmindre andet er angivet

Frø XXL plys med pivelyd hundelegetøj er en legestørrelse på ikke mindre end 75 cm til din hund, ideel til interaktiv leg og til at putte med efter legen.

  • Med sjov squeaker for ekstra sjov legetid

  • Morsomt design

  • Lækkert og blødt


Mere info

Produktinformation Frø XXL plys med pivelyd hundelegetøj (75 cm)

Mød denne Frø XXL plys med pivelyd ! Denne store, nuttede ven er designet til interaktiv sjov og stimulering. Frø XXL er ikke bare endnu et stykke legetøj; den er lavet af vidunderligt blød plys, som er perfekt til at kramme med. Med sin piven stimulerer frøen din hunds jagtinstinkter, hvilket gør den ideel til aktive lege som at ryste og løbe rundt med.

Hvorfor elsker hunde legetøj som Frø XXL? For hunde handler det ikke kun om det fysiske aspekt af legen, men også om mental stimulering og tilfredsstillelse af deres instinktive adfærd. Det dejlige bløde plys-materiale i Frø XXL indbyder til at blive nusset med og giver tryghed efter en omgang leg. Den skjulte squeaker indeni gør legetøjet ekstra attraktivt for din hund, stimulerer jagtinstinkter og opmuntrer til interaktiv leg.

Det øjeblik, din hund får et nyt stykke legetøj, er ofte en glædelig oplevelse. Det aktiverer nysgerrigheden, hvilket ofte gavner din hunds trivsel og mentale sundhed. Hunde elsker at opdage, udforske og lege.

Bemærk: Brug kun dette produkt efter hensigten. Intet hundelegetøj er uforgængeligt. Dette produkt er ikke egnet til at trække hårdt i, bide eller tygge i længere tid. Undgå, at dit kæledyr bider og/eller spiser dele af dette produkt. Brekz er ikke ansvarlig for eventuelle kvæstelser eller skader.

Du kan købe de fineste gaver til din hund, såsom Frø XXL plys med pivelyd hundelegetøj (75 cm), hos Brekz til de skarpeste priser. Vi sørger for en hurtig levering af din bestilling til hjemmeadressen.

Andet produkt?

Er denne store frø af plys ikke det, du leder efter? Så tjek alt det andet hundelegetøj i vores sortiment. I kategorien tøjdyr/plys hundebamser finder du f.eks. også dette store tøjdyr lavet af møbelstof: ECO Rokke XL.

Luk


Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.