Trixie plys papegøje med lyd til hunde

Trixie pluchen papegaai met vogelgeluid hondenspeeltje
Trixie pluchen papegaai met vogelgeluid hondenspeeltje
Brug 2 fingre (knib for at zoome) for at zoome ind

Trixie plys papegøje med lyd til hunde

Produktinformation

2-4 arbejdsdage, medmindre andet er angivet

Trixie plys papegøje med lyd afgiver en unik fuglelyd og har en elastisk hals til interaktiv leg. Dette legetøj på ca. 30 cm giver din hund langvarigt kramme- og legesjov.

  • Plysdyr med elastisk hals og lyd

  • Behageligt blødt plys

  • Længde ca. 30 cm


Mere info

Produktinformation Trixie plys papegøje med fuglelyde

Trixie plys papegøje med lyd er hundelegetøj til din trofaste firbenede ven. Med en længde på ca. 30 cm og en elastisk hals er dette legetøj ideelt til interaktive lege med din hund.

Hvorfor elsker hunde legetøj med lyd? Svaret ligger i deres naturlige instinkter. Hunde er naturligt nysgerrige og opmærksomme på deres omgivelser. Legetøj, der laver lyde, som denne papegøje med sin unikke fuglelyd, vækker deres interesse og aktiverer deres jagtinstinkt. Lyden efterligner lyden af et bytte, hvilket gør hunden begejstret og endnu mere engageret i legen.

Legetøjet er lavet af blødt polyesterplys, som gør det behageligt at lege og kramme med. De glade farver gør det ekstra attraktivt for din hund og tilføjer et strejf af ekstra sjov i legetiden. Legetøjet har en højde på ca. 30 cm.

Bemærk venligst: Intet legetøj, tilbehør eller andet er uforgængeligt. Undgå, at dit kæledyr bider af og/eller spiser dele af dette produkt. Brekz er ikke ansvarlig for skader eller kvæstelser.

Trixie plys papegøje med fuglelyde og meget andet sjovt hundelegetøj kan du finde hos Brekz til de bedste priser. Når du bestiller online, bliver din ordre leveret hjem til dig så hurtigt muligt.

Andet legetøj?

Er Trixie plys papegøje med fuglelyde ikke lige det, du leder efter? Så tag et kig på de andre typer legetøj i vores sortiment. Du finder et stort udvalg af forskelligt blødt legetøj og andet hundelegetøj.

Luk


Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.