4
4
4
4
4
(1)

Pro Plan LiveClear Kitten med kalkun kattefoder

Product Information
1,4 kg
kr. 224,90 (kr. 160,64/kg)
kr. 224,90 (kr. 160,64/kg)
2 x 1.4 kg
kr. 424,90 (kr. 151,75/kg)
Oftest købt
kr. 424,90 (kr. 151,75/kg)

2-4 arbejdsdage, medmindre andet er angivet

Pro Plan LiveClear Kitten med kalkun er et killingefoder og det kan hjælpe dig, med katte allergi, med at formindske allergiske reaktioner

  • Velsmagende og rigt på kalkun
  • Hjælper dig med at formindske dine allergiske reaktioner
  • Sundet foder der understøtter din killing

Mere info

Produktinformation Pro Plan LiveClear Kitten med kalkun kattefoder

Pro Plan LiveClear Kitten med kalkun er et specielt foder til kattekillinger, som Purina har udviklet på baggrund af mange års forskning. Hvad gør det så specielt? Dette foder hjælper med at reducere allergener fra din kats pels og hudskæl. Det kan derfor være en god løsning for folk med katte allergi. Selv om foderet ikke er en ’all-in-one’ løsning - det anbefales som en supplerende foranstaltning sammen med andre hjælpemidler - kan det gøre det lettere for dig som allergiker at omgås din killing. Foderet neutraliserer de allergener, der naturligt forekommer i kattes spyt, ved at binde sig til protein fra æg, som foderet indeholder.

Pro Plan LiveClear Kitten med kalkun til killinger indeholder selvfølgelig også alle de vigtige næringsstoffer, som din unge kat har brug for. Foderet fremmer et sundt immunsystem med sit høje proteinindhold og C- og E-vitamin. Takket være et højt indhold af naturlige præbiotika, bidrager det også til en god fordøjelse. Sidst men ikke mindst indeholder dette tørfoder DHA, som fremmer udviklingen af synet og bidrager til en veludviklet hjerne. Alt i alt et alsidigt foder med fordele for både din kat og dig selv!

Du kan bestille Pro Plan LiveClear Kitten med kalkun billigt hos Brekz. Se vores udvalg, og køb det bedste kattefoder til de bedste priser. Nemt og hurtigt bestilt online!

Foderanbefalinger Pro Plan LiveClear til killinger

Foderskema:

 Killingens alder (uger)   Mængde foder (g)/dag 
 4  30
 12  55
 26  65
 52  70

  
Det anbefales, at den daglige mængde fordeles over mindst to måltider. Sørg altid for, at der er rigeligt med drikkevand sammen med maden. Opbevar foderet på et tørt sted og forsegl det godt. Holdbarheden er angivet på emballagen og er normalt tilstrækkelig, hvis du holder dig til den anbefalede daglige mængde. Giv dette foder dagligt, så du kan opnå den optimale positive virkning.

Andet foder?

Er din kat udvokset? Så kan du gå over til f.eks. Pro Plan LiveClear Sterilised Adult. En variant der er specielt egnet til kastrerede eller steriliserede katte. Leder du efter et andet Pro Plan kattefoder? Så tag et kig på denne oversigtsside: Her finder du hurtigt og nemt det perfekte foder!

Luk

Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
12-04-2022
1
2
3
4
5
gerne wieder perfekt

Translate to EnglishHold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.