Pro Plan Kitten Healthy Start med kylling kattefoder

Pro Plan Original Kitten Optistart kattenvoer
Pro Plan Original Kitten Optistart kattenvoer
Brug 2 fingre (knib for at zoome) for at zoome ind

Pro Plan Kitten Healthy Start med kylling kattefoder

Produktinformation
4
4
4
4
4
(4)

2-4 arbejdsdage, medmindre andet er angivet

Pro Plan Kitten Healthy Start med kylling giver din kattekilling en sund start. Dette fuldfoder er velegnet til killinger på op til 12 måneder og indeholder alle de nødvendige stoffer til at vokse sig sund og stærk.

  • Indeholder kolostrum for at støtte immunsystemet
  • Med DHA for et godt syn og en god udvikling af hjernen
  • Alle nødvendige næringsstoffer i nøje tilpassede mængder

Mere info

Produktinformation Pro Plan Kitten Healthy Start med kylling kattefoder

Purina Pro Plan Kitten Healthy Start med kylling kattefoder er et fuldfoder til killinger (1 til 12 måneder) af alle racer og kan også gives til drægtige og ammende hunkatte. I det første år udvikler din lille kat sit naturlige immunsystem, som skal styrke dens sundhed hele livet igennem. Dette foder understøtter immunforsvaret og har en afbalanceret blanding af næringsstoffer, der fremmer fordøjelsen og beskytter urinvejene.

For at udvikle sig bedst muligt i løbet af det første år har din killing brug for en bestemt mængde næringsstoffer til at støtte vækst og udvikling. Naturlige ingredienser som kolostrum (bestanddel i modermælk), E-vitamin, Omega 3- og 6-fedtsyrer og essentielle ingredienser som zink er til stede i optimale proportioner, for at støtte din killings naturlige generelle sundhed. Foderet indeholder DHA, som sikrer hjernens udvikling og et godt syn. Naturlige antistoffer fra kolostrum støtter det skrøbelige fordøjelsessystem i vækstfasen. Med dette foder beskytter du din killing på den bedst mulige måde, for at give den en god start på et langt og sundt liv.

Hos Brekz kan du hurtigt og nemt bestille Pro Plan kattefoder online. Se vores produktsortiment og bestil Pro Plan Kitten Healthy Start med kylling til din killing til de skarpeste priser!

Fodervejledning Pro Plan Kitten Healthy Start kattefoder med kylling

For at undgå pludselige kostændringer skal du gradvist erstatte dens nuværende foder med dette tørfoder. Følg i den forbindelse de ernæringsmæssige råd, der er angivet på emballagen. Mængderne i tabellen er vejledende og kan variere afhængigt af alder, aktivitetsniveau og vejrforhold. Juster derfor foderet om nødvendigt.

Start med Pro Plan foderet til killinger, når den er 3 til 4 uger gammel. Bland om nødvendigt tørfoderet med vand for at gøre det lettere at spise. Øg mængden af dette tørfoder, når din killing begynder at spise mere, og reducer mængden af vand, når din killing er i stand til udelukkende at spise tørfoder. Giv drægtige eller ammende katte så meget foder som nødvendigt, med et minimum på 70 g/dag eller 100 g/dag.

Opbevar dette foder på et køligt, tørt sted og forsegl det lufttæt. Foderets holdbarhed er angivet på emballagen og er generelt tilstrækkelig, hvis du holder dig til den anbefalede anvendelse.

Sammensætning Pro Plan Kitten Healthy Start med kylling

Ingredienser: Kylling af høj kvalitet (20%) (herunder ryg og bryst), tørret fjerkræprotein, ris, hvedegluten, animalske fedtstoffer, majs, majsproteinstivelse, ærteprotein, majsstivelse, tørret æg, mineraler, fordøjelsesmiddel, gær, fiskeolie, kolostrum (0,10%).

Analytiske bestanddele: Protein: 40%, Fedt: 20%, Råaske: 7,5%, Råfibre: 1%, DHA: 0,05%.

Ernæringsmæssige tilsætningsstoffer: IU/kg: Vit A: 36 500; Vit D3: 1200; Vit E: 670; mg/kg: Vit C: 140; jern (II)sulfatmonohydrat: (Fe: 160); calciumjodat, vandfrit: (I: 2,5); kobber (II)sulfat pentahydrat: (Cu: 17); mangan (II)sulfat monohydrat: (Mn: 60); zinksulfat monohydrat: (Zn: 150); natriumselenit: (Se: 0,18). Indeholder antioxidanter.

Andet produkt fra Pro Plan?

Er du også interesseret i andre fodervarianter? Så er du velkommen til at kigge på siden om Pro Plan kattefoder. Du er også velkommen til at kigge under vådfoder og Pro Plan Killing. Hermed sørger du for at din killing får tilstrækkeligt med væske.

Luk

Reviews
4
4
4
4
4
4.3 / 5 (4)
22-11-2023
1
2
3
4
5
Bon produit

Translate to English

29-10-2023
1
2
3
4
5
Parfaitement adapté dans le cas du châton de moins de 12 mois.

Translate to English

27-10-2019
1
2
3
4
5
seher gut immer wieder

Translate to English

24-01-2019
1
2
3
4
5
Le sac de croquettes chat Purina Optistart est désormais de 1.5 kg alors qu'auparavant il était de 3 kg. Prix au kg ? Jusqu'à ce jour, je n'ai pas vu de promotion sur les croquettes Purina chat et chien sur le site Brekz.fr

Translate to EnglishHold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.