tilbage
Royal Canin vådfoder til katte

Royal Canin vådfoder til katte

Hos Brekz finder du vådfoder til din kat i varianter, til alle aldre. Om det er normalt Royal Canin vådfoder eller Royal Canin Veterinary Diet produkter du leder efter; hos Brekz kan du bestille Royal Canin vådfoder til katte billigt og nemt online!
Læs mere ..
Royal Canin vådfoder til katte

Royal Canin vådfoder til katte


Royal Canin vådfoder til katte er et meget komplet og velsmagende vådfoder med varianter til alle racer og aldre. Udvalget er bredt og indeholder såvel normalt foder som diætfoder. Sidstnævnte, som kendes ved navnet Veterinary Diet, hjælper din kat med hyppige fysiske gener, såsom problemer med urinveje, nyrer, led og fordøjelse. Men du finder også foder til katte i rekonvalescens, eller katte med diabetes og vægtproblemer. For at gøre det nemmere at vælge, finder du herunder en kort beskrivelse af vores udvalg.

Royal Canin Veterinary Diet vådfoder til katte


En af Royal Canins specialismer er det brede sortiment af diætfoder, som kaldes Veterinary Diet. Der er blandt andet foder til katte med lidelser i forhold til deres urinveje, nyrer, led og fordøjelse. Læs mere om Veterinary Diet vådfoder her:

 • Katte med urinvejsproblemer såsom blærebetændelse, blæregrus eller blæresten har godt af Royal Canin Urinary S/O kattefoder
 • Nyresvigt er en ubehagelig lidelse, men med Royal Canin Renal diætfoder får din kat den bedste hjælp. Renal foderet findes i smagene kylling, tun og okse.
 • VCN Pediatric Weaning foderet er et komplet foder til killinger fra 4 uger til 4 måneder gamle, specielt udviklet til katte i vækst. 
 • VCN Consult stage foder hjælper ældre katte til at holde sig sunde. Foderet støtter blandt andet urinvejene og kan hjælpe mod alderdomssymptomer.
 • Har hud og pels brug for mere opmærksomhed? Så prøv Royal Canin Skin & Coat Pouch kattefoder.
 • Der er også et sortiment med foder der hjælper mod overvægt og diabetes; Diet Obesity Management og Diet Diabetes foderet.
 • Er din kat blevet opereret og kan den bruge lidt hjælp til at komme sig? Convalescence Support er vådfoder der er specielt udviklet til dette formål.

Royal Canin normal vådfoder


Royal Canin laver også fremragende vådfoder til sunde katte. Super lækkert foder til alle aldre! Der er også foder med fokus på fordøjelse, såvel som hud og pels.

 • Har du killinger? Så prøv Royal Canin Kitten vådfoder som fås i flere varianter.
 • Ældre katte kan tit bruge lidt hjælp. Derfor har Royal Canin udviklet Royal Canin het Pouch Instinctive 7+ vådfoder. Ideal til din ældre kat.
 • Hvis din kats fordøjelse skal understøttes, så prøv Roal Canin Pouch Digest Sensitive kattefoder. Det formindsker også afføringslugte. 
 • Til voksne katte er Royal Canin Instinctive Adult våd kattefoder perfekt. Fås i gele og med sovs i forskellige varianter.
 • Til en ekstra flot pels og sund hud er Pouch Intense Beauty kattefoder, med sunde Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer, meget velegnet.
 • Har du en kat der er ældre end 12 år? Så prøv Royal Canin Pouch Ageing +12 kattefoder.


Holdbarhedsdatoen står på emballagen. Hvis du holder dig til de anbefalede mængder, er holdbarhedsperioden som regel tilstrækkelig.

Andet produkt?


Leder du efter et alternativ til Royal Canin vådfoder til katte? Eksempelvis tør foder? Så tag et kig på udvalget ved Royal Canin foder.

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.