Vi benytter cookie for at give dig en bedre oplevelse med vores hjemmeside. Cookies
OK

Royal Canin vådfoder til katte

Hos Brekz finder du vådfoder til din kat i varianter, til alle aldre. Om det er normalt Royal Canin vådfoder eller Royal Canin Veterinary Diet produkter du leder efter; hos Brekz kan du bestille Royal Canin vådfoder til katte billigt og nemt online!
Læs mere ..
Killing
Senior
Sensory
Steriliseret
Instinctive
Pediatric
Light
Race
Speciel

Killing

Senior

Sensory

Instinctive

Steriliseret

Instinctive

Steriliseret

Light

Race

Speciel

Killing

Royal Canin Kitten vådfoder x12

Produktinformation Royal Canin Kitten vådfoder

Din kat får den bedste start på livet med det rette foder. Essentielle næringsstoffer understøtter både din killings udvikling og vækst i denne vigtige fase - og i lang tid efter. Det er ikke nemt at blive afvænnet fra modermælken, især hvis foderet ikke er tilpasset din killings næringsbehov og smag. Derfor indeholder Royal Canin Kitten vådfoder ingredienser i et størrelsesforhold, som killinger mellem 4 og 12 måneder instinktivt foretrækker. Har foderet en god smag, duft og struktur forøges chancen for at foderet accepteres, både nu og i fremtiden. 

I den anden vækstfase (4-12 måneder) vil din killings knogler blive stærkere. Din killing har i denne periode fortsat et højt energibehov, selvom det dog er lidt mindre end i den første vækstfase. Royal Canin Kitten vådfoder indeholder alle essentielle næringsstoffer som der er brug for, så killingens energibehov, vækst og naturlige modstandskraft understøttes optimalt. I den anden vækstfase (4-12 måneder) er din killings immunforsvar fortsat i udvikling. Royal Canin Kitten vådfoder understøtter killingens naturlige modstandskraft, takket være en antioxidantkompleks indeholdende vitamin E, vitamin C, taurin og lutein. Royal Canin Kitten vådfoder er nemt at tygge, og er også velegnet til moderkatte. 

•    En særdeles lækker kattemad
•    Nemt at tygge
•    Understøtter den naturlige modstandskraft

Hos Brekz kan du købe det bedste og billigste Royal Canin kattemad online. Se vores sortiment og køb lige nu Royal Canin Kitten vådfoder til den allerbedste pris. Hurtigt og nemt at bestille!

Holdbarhedsdatoen på Royal Canin Kitten vådfoder er påtrykt emballagen, og er for det meste lang nok, når man holder sig til den anbefalede dosering.

Fodervejledning Royal Canin Kitten vådfoder

Det anbefales at fordele den daglige mængde over mindst 2 måltider te verdelen. Sørg altid for, at der er rigeligt med drikkevand sammen med foderet.

Fodertabel Royal Canin Kitten kattemad

Kattens alder i måneder (killing)  Med gelé    Med sovs   
1,5 2 - 2,5 2 - 2,5
2 2 - 2,5 2 - 2,5
3 2,5 - 3,5 2,5 - 3,5
4 3 - 4 3 - 4
6 3 - 4 3 - 4

Fodertabel Royal Canin Kitten kattemad til diegivende katte

Diegivende kat (vægt i kg)  Med gelé    Med sovs   
portioner portioner
3 2,75 - 4 2,75 - 4
5 4,5 - 6,75 4,5 - 6,75

         

Ingredienser Royal Canin Kitten vådfoder

Gelé: Kød og animalske biprodukter, vegetabilske proteinekstrakter, mineraler, mælk og -biprodukter, vegetabilske biprodukter, olier og fedtstoffer, gær, sukker.

Sovs: Kød og animalske biprodukter, korn, vegetabilske proteinekstrakter, vegetabilske biprodukter, mælk og -biprodukter, olier og fedtstoffer, mineraler, gær, sukker.

Analytiske ingredienser
Råprotein (12%), råfedt (4%), råaske (1,5%), råcellulose (0,6%), væskeindhold (79%). 

Tilsatte næringsmidler
Vitamin D3 (250 IE/kg), E1 [jern] (1,4 mg/kg), E5 [mangan] (0,44 mg/kg), E6 [zink] (404 mg/kg).

Et andet foder?

Leder du efter et alternativ til dette produkt, for eksempel et tørfoder til din killing eller diegivende kat? Så kig engang på Royal Canin Mother & Babycat kattefoder.

https://www.brekz.dk/34218-home_default/royal-canin-pouch-kitten-instinctive-kattefoder.jpg
kr. 98.9 2019/01/01
22178
13174
> Læs mere
Pakke
Pris
 
I Gelé (12x85 gr)
kr. 98,90 (kr. 96,96/kg)
I Sauce (12x85 gr)
kr. 98,90 (kr. 96,96/kg)
2x I Sauce (24x85 gr)
kr. 186,90 (kr. 91,62/kg)
2x I Gelé (24x85 gr)
kr. 186,90 (kr. 91,62/kg)
1x Sauce + 1x Gelé (24x85 gr)
kr. 186,90 (kr. 91,62/kg)
4x I Sauce (48x85 gr)
kr. 361,90 (kr. 88,70/kg)
2 x I Sauce + 2 x I Gelé
kr. 361,90 (kr. 90,48/ct)
4x I Gelé (48x85 gr)
kr. 361,90 (kr. 88,70/kg)
Royal Canin Mother & Babycat Mousse kattefoder

Produktinformation Royal Canin Mother & Babycat Mousse kattefoder kattemad

Royal Canin Mother & Babycat Mousse kattefoder er speciallavet til killinger op til 4 måneder og til diegivende hunkatte. I perioden op til de er 4 måneder gamle, afvænnes killinger gradvist fra modermælken og skifter til fast foder. Det kan på mange områder være et stort skridt. Foderet har en anden duft og en anden konsistens. Derudover skal modstandskraften hos små katte opbygges gradvist. Det er derfor en god ide at servere dette foder, da det hjælper med at understøtte modstandskraften. Takket være vores store udvalg, kan du altid finde de bedste produkter hos os.

For at gøre overgangen fra modermælk til fast foder nemmere, har Royal Canin Mother & Babycat Mousse kattefoder en meget blød konsistens. Derfor behøver killingerne ikke at vænne sig til den hårde struktur på tørfoder lige med det samme. Derudover indeholder foderet en optimal mængde af næringsstoffer, tilpasset det som din killing instinktivt foretrækker. Med de tilsatte antioxidanter, forstærkes din killings naturlige modstandskraft, så den forbliver sundere.

Hos Brekz kan du online bestille billigt Royal Canin Mother & Babycat Mousse kattefoder. Se vores store sortiment og køb lige nu kattemad til de allerbedste priser. Hurtigt og nemt at bestille. 

Ingredienser Royal Canin Mother & Babycat Mousse kattefoder

Sammensætning:

Kød og animalske biprodukter, korn, vegetabilske proteinekstrakter, vegetabilske biprodukter, mælk og -biprodukter, olie og fedtstoffer, mineraler, gær, sukker.

Tilsætningsstoffer (per kilo):

Vitamin D3: 290 IE, E1 (Jern): 3,5 mg, E2 (Jod): 0,1 mg, E4 (Kobber): 0,9 mg, E5 (Man-gaan): 1,1 mg, E6 (Zink): 11 mg.

Fodervejledning Royal Canin Mother & Babycat Mousse kattefoder

Det anbefales at fordele den daglige portion foder over minimum to måltider. Sørg altid for, at der forefindes rigeligt med drikkevand ved foderet.

Alder i uger     Vægt (3 kg) Vægt (5 kg)           
5-6 ¾ 1
6-7 ¾ 1
7-8 1 1 ¼
8-12 1 ¼ 1 ½
12-15 1 ¼ 1 ¾

Foderet opbevares tørt, husk at lukke emballagen efter brug. Holdbarhedsdatoen på Royal Canin Mother & Babycat Mousse kattefoder er påtrykt emballagen, og er for det meste lang nok, når man holder sig til den anbefalede dosering.

Et andet foder?

Leder du, i stedet for Royal Canin Mother & Babycat Mousse kattefoder, efter et andet slags foder til din kat, så kan du se på siden med alle vores mærker! Du kan for eksempel vælge Royal Canin Babycat Milk Killingemælk eller Royal Canin Kitten 36 tørfoder. Du kan derudover se alle andre produkter til din killing på vores killingeside.

https://www.brekz.dk/34213-home_default/royal-canin-babycat-instinctive-mousse-kattefoder.jpg
kr. 214.9 2019/01/01
22207
13185
> Læs mere
Pakke
Pris
 
Per 12 (12x 195 gr)
kr. 214,90 (kr. 91,84/kg)
2x 12 dåser (24x 195 gr)
kr. 414,90 (kr. 88,65/kg)

Senior

Royal Canin Ageing 12+ våd kattefoder x12

Produktinformation Royal Canin Ageing 12+ vådfoder til kat 12 poser

Royal Canin Ageing 12+ vådfoder til kat 12 poser er et lækkert og komplet vådfoder i en smart portionspose, som er velegnet til katte over 12 år. Når katte bliver ældre, vil de få andre næringsbehov end deres yngre artsfæller. Samtidig med, at der forandres i din kats behov for næringsstoffer, vil der også instinktivt forandres i hvilket foder, der foretrækkes. Derfor er det vigtigt at tilpasse foderet i takt med, at din kat bliver ældre. For at være sikker på, at din kat får de specifikke næringsstoffer, som den har brug for til at forblive sund, er det vigtigt at give den et førsteklasses foder, som samtidig er meget lækkert.

Især leddene har brug for mere understøttelse til at forblive sunde, når dyret bliver ældre. Sunde led er meget vigtige for at kunne blive ved med at kunne bevæge sig ubesværet. Royal Canin Ageing 12+ is specielt sammensat til seniorkatte med næringsstoffer, som omega 3 fedtsyrer, EPA og DHA, som hjælper med at understøtte leddene. Derudover fremmer det tilpassede fosforindhold en sund nyrefunktion hos dit husdyr. Og fordi, at hver kat også har en egen smag, kan Royal Canin Ageing 12+ fås i en lækker sovs, gelé eller som tørfoder med dejligt, sprøde foderpiller. Hvis du har tænkt dig at fodre din kat med en kombination af foder, så følg foderretningslinjerne, så den får serveret en optimal mængde af tør- og vådfoder.

Hos Brekz kan du online bestille billigt Royal Canin vådfoder. Se vores store sortiment og køb lige nu Royal Canin Pouch Ageing 12+ vådfoder til kat 12 poser til den allerbedste pris. Hurtigt og nemt at bestille!

Fodervejledning Royal Canin Ageing 12+ vådfoder til kat 12 poser

Det anbefales at fordele den daglige mængde over mindst to måltider. Sørg altid for rigeligt med drikkevand sammen med foderet. Foderet opbevares tørt, husk at lukke emballagen efter brug. Holdbarhedsdatoen på Royal Canin Pouch Ageing +12 kattemad er påtrykt emballagen, og er for det meste lang nok, når man holder sig til den anbefalede dosering.

Fodertabel Royal Canin Pouch Ageing 12+ vådfoder

Kattens vægt (kg)     Kun vådfoder (poser)    Vådfoder + tørfoder           
3 kg 2 1 pose + 22 gr
4 kg 2½  1 pose + 31 gr
5 kg 3 1 pose + 40 gr
6 kg 1 pose + 48 gr

  

Ingredienser Royal Canin Ageing 12+ vådfoder til kat

Gelé: kød og animalske biprodukter, fisk og fiskebiprodukter, vegetabilske proteinekstrakter, mineraler. olie og fedtstoffer, vegetabilske biprodukter, sukker.
Sovs: kød og animalske biprodukter, graan, vegetabilske biprodukter, vegetabilske proteinekstrakter, olie og fedt, mineralstoffer, blød- og skaldyr, sukker.

Analytiske ingredienser
Gelé: råprotein (9.5%), råfedt (4.5%), råfibre (1.0%), råaske (1.1%), calcium (0.14%), fosfor (0.11%), magnesium (0.011%).
Sovs: råprotein (10.0%), råfedt (4.0%), råfibre (0.8%), råaske (1.5%), calcium (0.13%), fosfor (0.12%), magnesium (0.016%).

Tilsatte næringsstoffer
Gelé: vitamin D3 (280 IE/kg), jern (2,5 mg/kg), jod (0,02 mg/kg), kobber (0,2 mg/kg), mangan (0,8 mg/kg), zink (8 mg/kg).
Sovs: vitamin D3 (230 IE/kg), jern (3,6 mg/kg), jod (0,1 mg/kg), kobber (0,9 mg/kg), mangan (1,1 mg/kg), zink (11 mg/kg), calciumsulfat (1,5 g/kg).

Et andet vådfoder?

Leder du efter et alternativ til Royal Canin Ageing 12+ vådfoder? Så kan du her se hele vores udvalg af Royal Canin kattefoder. Her kan du blandt andet finde tørfødevarianten: Royal Canin Ageing 12+ kattefoder.

https://www.brekz.dk/34196-home_default/royal-canin-pouch-ageing-12-kattefoder.jpg
kr. 98.9 2019/01/01
Min "gamle" kat kan lide det, og pris og forsendelse rigtig god!
Rigtig godt de gamle misser elsker det
Van de twee katers 12 jaar, eet de het absoluut niet! De ander heeft het onmiddellijk op!
lo utilizzo da tempo, risulta ancora gradito. Forse i bocconcini sono più teneri perchè si seccano meno velocemente e si adattano di più al modo di alimentarsi delle mie bestiole in più momenti.
malse brokjes waar een oudere poes 16 jaar verzot op is
Conforme à l'attendu
Wird leider von meiner 18 Jahre alten Katzenoma überhaupt nicht vertragen und die anderen beiden 11 und 14 Jahre gehen auch nur wiederwillig dran.
Snelle en goede levering! Was een beetje huiverig om er te bestellen omdat er best veel slechte recensies zijn maar ik ben zeer tevreden! Volgende maand bestel ik er weer!
Altijd netjes en snel geleverd!
Bon produit a redonné l'appétit à mon chat âgé de 18 ans
Livraison rapide. Satisfaite.
Mijn 15-jarige Sofie smult er van!
schnelle Lieferung, guter Preis, danke
produit idéal en alternance avec les croquettes pour mon chat agé de 12ans 1/2.Excellente appétence,l' aide surement à rester en pleine forme...
Très bon produit pour chat âgé, l’une des seule marque a proposé de l’aliment pour chat de +de 12 ans!
1 a 2 keer per maand doe ik een herbestelling van kattenvoer. Goede service en binnen de juiste tijd weer geleverd :-)
Schnelle Lieferung Guter Preis, gerne wieder
Impec ! Notre chat 16 ans , difficile, ne laisse rien !
Onze kat eet maar dit (het is een oude kat), dus van het product zijn we zeer tevreden. Van Brekz heb ik ook geen klagen, in tegendeel, alles correct afgehandeld.
Daad na woord, snel geleverd.
Genau auf die Bedürfnisse der Katzen abgestimmt. Wird gerne vom Tier angenommen.
onze poes lust dit wel, Spijtig dat de verpakking van de drie dozen die ik besteld had , helemaal ingedrukt waren, waarschijnlijk omdat er een zak korrels van vier kilo boven op gelegd was. Wel moeilijk nu om op te bergen.
Futterumstellung ist mit diesem Produkt hervorragend gelungen
Zeer tevreden, levering super snel. Vriendelijk bedankt
Ich bin sehr zufrieden mit der Qualität und den Preisen der gelieferten Produkte. Die Bestellung und Lieferung war problemlos.
gutes Produkt, dass meinen Katzen gut schmeckt und auch für meine sehr alte (19jährige) und nierenkranke Katze gut verträglich
Excellente nourriture pour chat senior Mon minou qui ne mangeait plus 15 ans À repris le chemin de son assiette !! Je vous la conseille
alles wat we besteld hebben word graag door onze zes poezen smakelijk op ge eten. de bestelling was ook snel doe zo voort mooi werk!
lage prijzen en snelle levering!
Super schnelle Lieferung. Alles perfekt
ich habe bereits navh Wehalt desr Ware eine (positive() Beurteilung abgegeben
Beste, kwaliteit, service en levering zijn zeker 5 sterren waard
produit de qualité qui convient à mon chat âgé dont la dentition est fragilisée;je le complète avec des croquettes Royal Canin+12 NON STERILISES qui se mâchent très facilement
Mon chat Vidocq, un british shorthair, agé de 13 ans mange en complément des croquettes recommandées par le vétérinaire, des sachets royal canin ageing +12 ans cela lui permet de rester plus en forme malgré des problèmes d'arthoses dans les pattes arriéres.
Prima afhandeling en goed voer.
Voer wordt goed verdragen door poes met braakneigingen.
top service - 100% fiable
22205
13184
> Læs mere
Pakke
Pris
 
I Sauce (12x85 gr)
kr. 98,90 (kr. 96,96/kg)
I Gelé (12x85 gr)
kr. 98,90 (kr. 96,96/kg)
2x I Sauce (24x85 gr)
kr. 186,90 (kr. 91,62/kg)
2x I Gelé (24x85 gr)
kr. 186,90 (kr. 91,62/kg)
1x Sauce + 1x Gelé (24x85 gr)
kr. 186,90 (kr. 91,62/kg)
4x I Sauce (48x85 gr)
kr. 361,90 (kr. 88,70/kg)
2x Sauce + 2x Gelé (48x85 gr)
kr. 361,90 (kr. 88,70/kg)
4x I Gelé (48x85 gr)
kr. 361,90 (kr. 88,70/kg)

Sensory

Royal Canin Sensory Smell vådfoder til katte

Royal Canin Sensory Smell kattefoder

https://www.brekz.dk/40809-home_default/royal-canin-sensory-smell-kattefoder.jpg
kr. 104.9 2019/01/01
41196
17664
Royal Canin Sensory multipack Smell kattenvoer > Læs mere
Pakke
Pris
 
12 x 85 gr
kr. 104,90 (kr. 102,84/kg)
2 x (12 x 85g)
kr. 204,90 (kr. 100,44/kg)
4 x (12 x 85g)
kr. 399,90 (kr. 98,01/kg)
Royal Canin Sensory Taste vådfoder til katte

Royal Canin Sensory Taste kattefoder

https://www.brekz.dk/40817-home_default/royal-canin-sensory-taste-kattefoder.jpg
kr. 104.9 2019/01/01
41199
17665
Royal Canin Sensory Taste kattenvoer > Læs mere
Pakke
Pris
 
12 x 85 gr
kr. 104,90 (kr. 102,84/kg)
2 x (12 x 85g)
kr. 204,90 (kr. 100,44/kg)
4 x (12 x 85g)
kr. 399,90 (kr. 98,01/kg)
Royal Canin Sensory Feel vådfoder til katte

Royal Canin Sensory Feel kattefoder

https://www.brekz.dk/40820-home_default/royal-canin-sensory-feel-kattefoder.jpg
kr. 104.9 2019/01/01
41202
17666
Royal Canin Sensory Feel kattenvoer > Læs mere
Pakke
Pris
 
12 x 85 gr
kr. 104,90 (kr. 102,84/kg)
2 x (12 x 85g)
kr. 204,90 (kr. 100,44/kg)
4 x (12 x 85g)
kr. 399,90 (kr. 98,01/kg)
Royal Canin Sensory multipack vådfoder til katte

Royal Canin Sensory multipack kattefoder

https://www.brekz.dk/40801-home_default/royal-canin-sensory-multipack-kattefoder.jpg
kr. 104.9 2019/01/01
41193
17663
Royal Canin Sensory multipack kattenvoer > Læs mere
Pakke
Pris
 
12 x 85 gr
kr. 104,90 (kr. 102,84/kg)
2 x (12 x 85g)
kr. 204,90 (kr. 100,44/kg)
4 x (12 x 85g)
kr. 399,90 (kr. 98,01/kg)

Instinctive

Royal Canin Instinctive Adult våd kattefoder 12x

Produktinformation Royal Canin Instinctive Adult kattefoder 12 poser

Royal Canin Instinctive Adult kattefoder 12 poser er et fast foder, som er velegnet til killinger, der er afvænnet modermælken, samt moderkatte. Skiftet fra modermælk til fast foder er én af de mest vigtige skridt i en killings liv. Din killing har brug for et foder, som både er lækkert og indeholder alle næringsstoffer, som den har brug for. Får din killing en dårlig oplevelse med foderet, fordi den ikke kan lide smagen, lugten eller konsistensen på foderet, så kan det ikke kun sørge for problemer nu, men også senere i livet. Essentielle næringsstoffer er uundværlige for en god vækst. Derfor indeholder dette foder ingredienser i et forhold, som killinger fra 4 til 12 måneder instinktivt foretrækker. En god smag, duft og konsistens forhøjer muligheden for at foderet accepteres, både nu og i fremtiden. I din killings anden vækstfase (4-12 måneder) bliver knoglerne stærkere. Din killings energibehov i denne periode vil forblive højt, men dog mindre end i den første vækstfase. Dette foder indeholder alle essentielle næringsstoffer som der er brug for, til at opfylde din killings energibehov, og understøtter dyrets vækst og naturlige modstandskraft. I den anden vækstfase (4-12 måneder) er din killings immunforsvar også i rivende udvikling. Derfor understøtter dette måltid killingens naturlige modstandskraft, takket være et antioxidantkompleks med blandt andet vitamin E, vitamin C, taurin og lutein. Instinctive Adult kattefoder er også nemt at tygge og velegnet til moderkatte.

 • Et meget velsmagende foder
 • Nemt at tygge
 • Understøtter den naturlige modstandskraft
 • Specielt udviklet til overgangen til fast foder
 • Også velegnet til moderkatte

Hos Brekz kan du online bestille det bedste og billigste Royal Canin kattefoder. Se vores store sortiment og køb lige nu Royal Canin Instinctive Adult kattefoder 12 poser til den allerbedste pris. Hurtigt og nemt at bestille!

Holdbarhedsdatoen på Royal Canin Instinctive Adult kattefoder 12 poser er påtrykt emballagen, og er for det meste lang nok, når man holder sig til den anbefalede dosering.

Fodervejledning Royal Canin Instinctive Adult kattefoder 12 poser

I nedenstående tabel står de anbefalede portionsstørrelser af Royal Canin Pouch Instinctive Adult kattemad, som du bør give din kat hver dag. Hvis du vil give dette foder i kombination med et tørfoder, skal du tage mængden i gram i den tredje kolonne. Kontroller altid instrukserne på emballagen. Sørg altid for rigeligt med drikkevand sammen med foderet.

Fodervejledning Royal Canin Instinctive Adult kattemad

Kattens vægt (kg)     Portionsposer    1 portionspose           
Antal per dag Kombineret med tørfoder (gram)     
3 2 20-23 gr
4 2,5 29-34 gr
5 3 37-44 gr
6 3,5 45-53 gr

Foderet opbevares tørt, husk at lukke emballagen efter brug. 

Ingredienser Royal Canin Instinctive Adult kattefoder 12 poser

Kød og animalske biprodukter, vegetabilske proteinekstrakter, olie og fedtstoffer, vegetabilske biprodukter, mineraler, sukker.

Analytiske ingredienser:
Råprotein (11,8%), råfedt (4,5%), råaske (1,3%), råcellulose (0,8%), væskeindhold (80%). 

Tilsatte næringsmidler:
Vitamin D3 (77 IE/kg), E1 (Jern) (2,3 mg), E2 (Jod) (0,15 mg), E4 (Kobber): (1,1 mg), E5 (Mangan) (0,7 mg), E6 (Zink) (7 mg).

Et andet foder?

Leder du efter et alternativ til dette produkt, for eksempel et vådfoder til din killing? Så kan du prøve denne Royal Canin  Kitten kattefoder.

https://www.brekz.dk/34204-home_default/royal-canin-pouch-adult-instinctive-kattefoder.jpg
kr. 96.9 2019/01/01
22180
13175
> Læs mere
Pakke
Pris
 
I Gelé (12x85 gr)
kr. 96,90 (kr. 95,00/kg)
I Sauce (12x85 gr)
kr. 96,90 (kr. 95,00/kg)
2x I Sauce (24x85 gr)
kr. 182,90 (kr. 89,66/kg)
2x I Gelé (24x85 gr)
kr. 182,90 (kr. 89,66/kg)
1x Sauce + 1x Gelé (24x85 gr)
kr. 182,90 (kr. 89,66/kg)
4x I Sauce (48x85 gr)
kr. 354,90 (kr. 86,99/kg)
2x Sauce + 2x Gelé (48x85 gr)
kr. 354,90 (kr. 86,99/kg)
4x I Gelé (48x85 gr)
kr. 354,90 (kr. 86,99/kg)

Steriliseret

Royal Canin Sterilised vådfoder i sovs eller gelé til katte 12x

Produktinformation Royal Canin Sterilised vådfoder i sovs eller gelé til katte

Royal Canin Sterilised vådfoder i sovs eller gelé til katte er specielt udviklet til steriliserede eller kastrerede katte. Kastrerede og steriliserede katte har, til sammenligning med deres ikke opererede artsfæller, et andet foderbehov. På grund af alle fysiske forandringer, har katten et mindre energibehov. Det tilpassede energiniveau og lave indhold af fedt i dette foder, hjælper din kastrerede eller steriliserede kat med at holde en sund vægt. Derudover indeholder dette vådfoder en velafbalanceret mængde mineraler, som hjælper med at understøtte din kats sunde urinveje.

Det er nemmere at give katten mad, hvis den nyder måltidet. Royal Canin Sterilised bliver opfattet som særdeles lækkert af voksne katte. Den optimale mængde af næringsstoffer hjælper med at holde din kats almene sundhed så god som muligt. Men også fordi katte har hver sin smag, kan Royal Canin Sterilised vådfoder fås med både gelé og sovs. Derudover findes dette foder også som en lækker, sprød tørfoderpille. Følg vores retningslinjer, hvis du har planer om at give katten en kombination af foderet, så dit kæledyr får serveret en optimal mængde tør- og vådfoder.  

Hos Brekz kan du online bestille billigt kattemad. Se vores sortiment og køb lige nu Royal Canin Sterilised vådfoder i sovs eller gelé til katte til den allerbedste pris. Det er hurtigt og nemt at bestille.

Ingredienser Royal Canin Sterilised vådfoder i sovs eller gelé til katte

Kød og animalske biprodukter, korn, vegetabilske biprodukter, mineraler, vegetabilske proteinekstrakter, sukker.

Analytiske ingredienser: 
Råprotein: 9%, Råfedt: 2,1%, Råaske: 1,5%, Råcellulose: 1,5%, Væskeindhold: 82,5%.

Tilsætningsstoffer (per kg): 
Næringsmæssige tilsætningsstoffer: Vitamin D3: 73 IE, E1 (Jern): 11 mg, E2 (Jod): 0,55 mg, E4 (Kobber): 4,5 mg, E5 (Mangan): 3 mg, E6 (Zink): 30 mg.

Ingredienser Royal Canin Sterilised vådfoder i sovs eller gelé til katte

Kød og animalske biprodukter, korn, vegetabilske proteinekstrakter, mineraler, vegetabilske biprodukter, sukker.

Analytiske ingredienser: 
Råprotein: 9%, Råfedt: 2,5%, Råaske: 1,6%, Råcellulose: 1,5%, Væskeindhold: 81,5%.

Tilsætningsstoffer (per kg): 
Næringsmæssige tilsætningsstoffer: Vitamin D3: 40 IE, E1 (Jern): 4,5 mg, E2 (Jod): 0,5 mg, E4 (Kobber): 3mg, E5 (Mangan): 1,5 mg, E6 (Zink): 15 mg.

Fodervejledning Royal Canin Sterilised vådfoder i sovs eller gelé til katte

Det anbefales at fordele den daglige mængde over mindst 2 måltider. Sørg altid for rigeligt med frisk drikkevand sammen med foderet.

Fodertabel Royal Canin Sterilised vådfoder i sovs eller gelé til katte

Kattens vægt (kg)    Kun vådfoder    Tørfoder + portion vådfoder   
3 portioner 30 gr + 1 portion
4 3 1/2 portion 40 gr + 1 portion
5 4 portioner 50 gr + 1 portion
6 4 1/2 portion 60 gr + 1 portion

Foderet opbevares tørt og husk at lukke emballagen omhyggeligt efter brug. Holdbarhedsdatoen på Royal Canin Sterilised vådfoder i sovs eller gelé til katte er påtrykt emballagen og er for det meste lang nok, hvis man holder sig til den anbefalede dosering.

Et andet foder?

Leder du efter et komplet tørfoder til din steriliserede eller kastrerede kat? Så kan du eventuelt prøve Royal Canin Sterilised 37 kattefoder. Har du en indekat, som er over 7 år gammel? Så kan du også kigge på Royal Canin Indoor Sterilised 7+ kattefoder.

https://www.brekz.dk/36882-home_default/royal-canin-pouch-sterilised-kattefoder.jpg
kr. 96.9 2019/01/01
22184
13177
> Læs mere
Pakke
Pris
 
I Sauce (12x85 gr)
kr. 96,90 (kr. 95,00/kg)
I Gelé (12x85 gr)
kr. 96,90 (kr. 95,00/kg)
2x I Sauce (24x85 gr)
kr. 182,90 (kr. 89,66/kg)
2x I Gelé (24x85 gr)
kr. 182,90 (kr. 89,66/kg)
1x Sauce + 1x Gelé (24x85 gr)
kr. 182,90 (kr. 89,66/kg)
4x I Sauce (48x85 gr)
kr. 354,90 (kr. 86,99/kg)
2x Sauce + 2x Gelé (48x85 gr)
kr. 354,90 (kr. 86,99/kg)
4x I Gelé (48x85 gr)
kr. 354,90 (kr. 86,99/kg)

Instinctive

Royal Canin Instinctive 7+ vådfoder til katte 12x

Produktinformation Royal Canin Instinctive 7+ vådfoder til katte

Royal Canin Instinctive 7+ vådfoder til katte er sammensat efter en foderprofil, som naturligt foretrækkes af en ældre, voksen kat. Det er meget vigtigt at vælge det rette foder til din kat. Derudover er det vigtigt, at foderet indeholder alle essentielle næringsstoffer, som din kat har brug for til en optimal sundhed. Nu din kat er ved at blive ældre, vil dens foderbehov og præferencer være anderledes end tidligere. Foderet skal derfor tilpasses i takt med din kat, så sundheden fortsat understøttes på bedst mulige måde. 

For at understøtte en sund nyrefunktion indeholder Royal Canin Instinctive 7+ et tilpasset fosforindhold. Antioxidantkomplekset hjælper med at neutralisere frie radikaler og bidrager til en optimal vitalitet. Dette antioxidantkompleks er udviklet specielt til Royal Canin-produkter. Takket være den herlige duft og lækre smag, vil selv den mest kræsne kat nyde dette smagfulde og sunde måltid.

Hos Brekz kan du online bestille billigt Royal Canin kattemad. Se vores store sortiment og køb lige nu Royal Canin Instinctive 7+ vådfoder til katte til den allerbedste pris. Hurtigt og nemt at bestille.

Ingredienser Royal Canin Instinctive 7+ vådfoder til katte

Sammensætning:
Kød og animalske biprodukter, korn, vegetabilske proteinekstrakter, vegetabilske biprodukter, mineraler, olier og fedtstoffer, skal- og bløddyr, sukker.

Analytiske ingredienser:
Råprotein (11%), overige kulhydrater (4,7%), stivelse (4,3%), råfedt (2,2%), råaske (1%), råcellulose (1,1%), væske (80%), næringsfibre (1,5%), mineraler (1%).

Tilsætningsstoffer:
Vitamin D3 (265 IE/kg), [E1] jern (1.8 mg/kg), [E2] jod (0.02 mg/kg), [E4] kobber (0.2 mg/kg), [E5] mangan (0.6 mg/kg), [E6] zink (6 mg/kg).

Fodervejledning Royal Canin Instinctive 7+ vådfoder til katte

I nedenstående tabel står det anbefalede antal Royal Canin Instinctive 7+-portioner, som din kat skal have per dag. Vil du give dette foder i kombination med et tørfoder, skal du give den dosis, som står i anden kolonne. Rådfør altid anvisningerne på emballagen. Sørg for, at dit dyr har rigeligt med drikkevand sammen med foderet. Foderet opbevares tørt, og husk at lukke emballagen forsvarligt efter brug. Holdbarhedsdatoen på Royal Canin Instinctive 7+ kattemad er påtrykt emballagen, og er for det meste lang nok, når man holder sig til den anbefalede dosering.

Fodertabel Royal Canin Instinctive 7+

Kattens vægt (kg)    Vådfoder       Tør- og vådfoder   
3 kg 2¼ poser 1 pose + 26 gr tørfoder   
4 kg 3 poser 1 pose + 36 gr tørfoder
5 kg 3¼ poser 1 pose + 45 gr tørfoder
6 kg 3¾ poser 1 pose + 54 gr tørfoder

             

Et andet produkt?

Leder du efter et tørfoder til din indekat over 7 år? Så kan du kigge på Royal Canin Indoor 7+ kattefoder. Er din ældre kat også tit udenfor? Så kan du kigge på Canin Outdoor 7+ kattefoder.

https://www.brekz.dk/34200-home_default/royal-canin-pouch-instinctive-7-kattefoder.jpg
kr. 98.9 2019/01/01
Super godt til en ældre kat
Har købt denne til min 16 årig mis. Hun har nyresvigt, og har kort tid tilbage. Hun gider ikke spise den samme type mad i lang tig, og maden til nyresvigt lugter åbenbart forkert, da hun ikke spiser nogen af dem. Kun en, som jeg også købt herinde samtidigt med denne her. Også fra dette mærke.
Super hurtig levering
die Katzen lieben dieses futter sehr
mon chat est malade en ne mange que ça
Klant-prijsvriendelijk. Grote producten keuze. Snelle levering.
Très bien et livrer rapidement
Top! Goedkoper dan de rest en we bestellen er al een aantal jaar nu en super tevreden zoals altijd! Bedankt weer!!!
Prima verlopen! geen opmerkingen...
Kattenvoer voor senioren is prima. Alleen de bezorging was waardeloos. 2 zakken va 10 kg en nog wat blikken, dus ongeveer 25 kg. Pakket bij buren bezorgd, ongeveer 100 m. verderop. Bij navraag kreeg ik een telefoontje van de Chauffeur dat ik het pakket daar kon gaan halen. Hij had het maar in de tuin gezet. Later heeft hij alles toch bij mij bezorgd. Doos was wel aangevreten door de hond van de buren. Iki ben hier ontevreden over!
Vootdeliger en snelle levering......
Snelle levering van de bestelde goederen :)
Goed product, hoogwaardige kwaliteit.
PRODUIT DE QUALITE, QUI CORRESPONT BIEN A MES CHIENS ET CHATS.
onze poes eet dit graag en de prijs is ok.
De doos waarin de pakjes kattenvoer gezeten heeft, was flink beschadigd.Zelfs de doosjes van het kattenvoer waren beschadigd.Nog nooit meegemaakt bij brekz.nl m.v.g. ANITA van heugten
Très bien. Mes deux chats aiment ce produit de qualité vétérinaire. A conseiller à tous les chats délicats et difficiles qui ont besoin d'un aliment pour les booster !
Super mooi vlees en blijkbaar ook heel lekker. De eerste keer dat er niets meer overblijft en ze echt voldaan zijn
22199
13181
> Læs mere
Pakke
Pris
 
I Sauce (12x85 gr)
kr. 98,90 (kr. 96,96/kg)
2x I Sauce (24x85 gr)
kr. 186,90 (kr. 91,62/kg)
4x I Sauce (48x85 gr)
kr. 361,90 (kr. 88,70/kg)

Steriliseret

Royal Canin Indoor Sterilised in Gravy kattefoder x12

Produktinformation Royal Canin Indoor Sterilised i sovs kattefoder 12 stk

Royal Canin Indoor Sterilised i sovs kattefoder 12 stk er lækkert kattemad, speciallavet til indekatte. Indekatte har et mindre aktivt liv, og har derfor brug for et foder, som er afstemt til deres livsstil. Indekatte har nemlig en større risiko for at udvikle sundhedsproblemer. 

Royal Canin Indoor Sterilised i sovs kattefoder 12 stk er særligt tilberedt til at opfylde din indekats behov. Det er tilpasset det gennemsnitlige energibehov hos en indekat og er lavet med meget vand, som gør, at din kat hurtigere føler sig mæt ovenpå et måltid. På den måde begrænser du også antallet kalorieindtaget hos din kat. Til at beskytte din indekats sårbare urinveje, indeholder dette foder, udover vand, også en velafbalanceret mængde mineraler. Desuden hjælper dit foder med at undgå, at din kats afføring har en grim lugt. 

Hos Brekz kan du online bestille billigt Royal Canin Indoor Sterilised i sovs kattefoder 12 stk. Se vores store sortiment og køb lige nu kattemad til de allerbedste priser. Hurtigt og nemt at bestille. 

Ingredienser Royal Canin Indoor Sterilised i sovs kattefoder 12 stk

Sammensætning:
Kød og animalske biprodukter, korn, vegetabilske biprodukter, olie og fedtstoffer, mineraler, sukker.

Tilsætningsstoffer (per kilo):
Vitamin D3 (40 IE), jern (3 mg), jod (0,3 mg), kobber (2,2 mg), mangan (1 mg), zink (10 mg).

Analytiske ingredienser: 
Råprotein (9,7%), råfedt (3,3%), råfibre (0,9%), råaske (1,8%), væske (80,8%), calcium (0,25%). 

Teknologiske tilsætningsstoffer:
Clinoptilolit af sedimentær oprindelse (0,2 mg / kg).

Fodervejledning Royal Canin Indoor Sterilised i sovs kattefoder 12 stk

Fodertabel (en komplet portion):

Kattens vægt     Daglig mængde foder       
3 kg     2 måltidsposer
4 kg 2½ måltidsposer
5 kg 2½ måltidsposer
6 kg 3 måltidsposer

Fodertabel (i kombination med et andet Royal Canin Sterilised tørfoder)

Kattens vægt     Daglig mængde foder       
3 kg     17 gram + 1 måltidspose
4 kg 25 gram + 1 måltidspose
5 kg 32 gram + 1 måltidspose
6 kg 40 gram + 1 måltidspose

For at din kat har tid til at vænne sig til foderet, anbefales det, at man gradvist skifter over en periode på en uge. Fordel den daglige portion foder over minimum to måltider. Sørg altid for, at der forefindes rigeligt med drikkevand ved foderet.

Holdbarhedsdatoen på Royal Canin Indoor Sterilised i sovs kattefoder 12 stk er påtrykt emballagen, og er for det meste lang nok, når man holder sig til den anbefalede dosering. 

Et andet foder?

Søger du efter et andet tørfoder fra dette mærke, så kan du for eksempel kigge på Royal Canin Sterilised Appetite Control. Du kan se en alle øvrige slags foder, som vi har fra Royal Canin, på vores oversigtsside med Royal Canin.

https://www.brekz.dk/38112-home_default/royal-canin-indoor-sterilised-in-gravy-kattefoder.jpg
kr. 96.9 2019/01/01
36679
16587
Royal Canin Indoor Sterilised in Gravy kattenvoer x12 > Læs mere
Pakke
Pris
 
12 x 85g
kr. 96,90 (kr. 95,00/kg)
2 x (12 x 85g)
kr. 182,90 (kr. 89,66/kg)
4 x (12 x 85g)
kr. 349,90 (kr. 85,76/kg)
Royal Canin Indoor Sterilised in Jelly kattefoder x12

Produktinformation Royal Canin Indoor Sterilised i gelé kattefoder 12 stk

Royal Canin Indoor Sterilised i gelé kattefoder 12 stk er specialudviklet til den voksne indekat. Da indekatte ofte har et mindre aktivt liv, har de et andet foderbehov end udekatte. Royal Canin Indoor Sterilised kattemad er udviklet med proteiner, som er letfordøjelige og er hermed godt for en sund fordøjelse og urinvejene. De sørger for en sund afføring. Proteiner, som er særligt nemme at fordøje, sørger for at der er mindre "rester" i tarmene. En anden fordel er, at afføringen lugter mindre stærkt. Den nøjagtigt tilpassede dosis af mineraler, som for eksempel kalcium, kan understøtte urinvejene optimalt. Vand, i kombination med en velafbalanceret mængde mineraler understøtter også urinvejene. Især hos katte, som er kastrerede eller steriliserede, kan urinvejene være sårbare.

Det er for katte også rart at få et foder, som de kan lide. Royal Canin Indoor Sterilised i gelé har derfor en specifik foderprofil, med en tilpasset mængde af proteiner, fedtstoffer og kulhydrater. Katte foretrækker instinktivt dette foder, da sammensætningen kommer tæt på deres naturlige præference. Også katte har hver sin smag, så Royal Canin Indoor kan fås som vådfoder i en superlækker sovs, i gelé og som en sprød foderpille.

Hos Brekz kan du online bestille billigt Royal Canin kattemad. Se vores store sortiment og køb lige nu Royal Canin Indoor Sterilised i gelé kattefoder 12 stk til den allerbedste pris. Hurtigt og nemt at bestille!

Holdbarhedsdatoen på Royal Canin Indoor Sterilised i gelé er påtrykt emballagen, og er for det meste lang nok, når man holder sig til den anbefalede dosering.

Fodervejledning

Det anbefales at fordele den daglige mængde over mindst 2 måltider. Sørg altid for, at der er rigeligt med drikkevand sammen med foderet. Foderet opbevares tørt og køligt, og husk at lukke emballagen grundigt efter brug. Hvis du kombinerer foderet med tørfoder, gælder naturligvis en anden dosering. 

Fodertabel Royal Canin Indoor Sterilised i gelé kattefoder 12 stk

Kattens fuldvoksne vægt (kg)  Antal poser   
3 2
4 2,5
5 2,5
6 3

Fodertabel Royal Canin Indoor Sterilised i gelé kattefoder 12 stk, kombineret med tørfoder

Kattens fuldvoksne vægt (kg)  Antal poser + tørfoder (gr)   
3 1 + 17 gram
4 1 + 25 gram
5 1 + 33 gram
6 1 + 40 gram

              

Ingredienser Royal Canin Indoor Sterilised i gelé kattefoder 12 stk

Sammensætning:
Kød og animalske biprodukter, korn, vegetabilske biprodukter, olier og fedtstoffer, mineraler, sukker.

Analytiske ingredienser:
Råprotein: 9,7% - Råfedt: 3,3% - Råaske: 1,8% - Råcellulose: 0,8% - Væskeindhold: 80,9% - Calcium: 0,27%.

Tilsætningsstoffer:
Næringsmæssige tilsætningsstoffer: Vitamin D3: 60IE, Jern (3b103): 3mg, Jod (3b202): 0,3mg, Kobber (3b405, 3b406): 2mg, Mangan (3b502, 3b503, 3b504): 1mg, Zink (3b603, 3b605, 3b606): 10mg - Teknologiske tilsætningsstoffer: Clinoptilolit af sedimentær oprindelse: 1,9gr

Et andet foder?

Vil du i stedet for Royal Canin Indoor Sterilised i gelé kattefoder 12 stk hellere have et almindeligt tørfoder til din aldrende indekat? Eller er din kat under 12 år? Så kan du kigge på Royal Canin Indoor 7+ kattefoder, eller du kan se på hele vores udvalg af Royal Canin kattemad.

https://www.brekz.dk/38126-home_default/royal-canin-indoor-sterilised-in-jelly-kattefoder.jpg
kr. 96.9 2019/01/01
36682
16588
Royal Canin Indoor Sterilised in Jelly kattenvoer x12 > Læs mere
Pakke
Pris
 
12 x 85g
kr. 96,90 (kr. 95,00/kg)
2 x (12 x 85g)
kr. 182,90 (kr. 89,66/kg)
4 x (12 x 85g)
kr. 349,90 (kr. 85,76/kg)
Royal Canin Indoor 7+ Sterilised kattefoder x12

Produktinformation Royal Canin Indoor 7+ Sterilised i sovs kattefoder 12 stk

Du vil naturligvis gerne, at din ældre indekat forbliver så sund som muligt. Royal Canin Indoor 7+ Sterilised i sovs kattefoder 12 stk er et rigtig godt valg til indekatte over 7 år, som er kastrerede eller steriliserede. Takket være den store mængde af vand i vådfoderet, vil din kat få rigeligt med væske. Den velafbalancerede mængde af mineraler understøtter også urinvejene. Det er vigtigt, da din kats urinveje bliver mere sårbare, når den bliver ældre. Tilstedeværelsen af forskellige vitaminer, i kombination med et tilpasset indhold af fosfor, hjælper med at understøtte nyrerne. Derudover har dette foder et tilpasset indhold af proteiner, fedtstoffer og kulhydrater, som ligger tæt op af det som katte foretrækker naturligt. Royal Canin Indoor 7+ Sterilised in Sovs hjælper også din kat med at holde en sund vægt. Takket være dette vådfoder, vil din kat hurtigere føle sig mæt uden at der er tale om ekstra kalorier.

Hos Brekz kan du online bestille billigt Royal Canin Indoor Sterilised 7+ i sovs kattefoder 12 stk. Se vores store sortiment og køb lige nu kattemad til de allerbedste priser. Hurtigt og nemt at bestille. 

Ingredienser Royal Canin Indoor Indoor 7+ Sterilised i sovs kattemad

Sammensætning:
Kød og animalske biprodukter, korn, vegetabilske biprodukter, olie og fedtstoffer, mineraler, sukker, skald- og bløddyr.

Tilsætningsstoffer (per kilo)

Næringsmæssige tilsætningsstoffer: 
Vitamin D3: 260IE, Jern (3b103): 3mg, Jod (3b202): 0,4mg, Kobber (3b405, 3b406): 3,1mg, Mangan (3b502, 3b503, 3b504): 1mg, Zink (3b603, 3b605, 3b606): 10mg

Analytiske ingredienser:
Råprotein: 10,4% - Råfedt: 2,8% - Råaske: 1,6% - Råcellulose: 0,8% - Væskeindhold: 80,7% - Vitamin C: 37mg/kg - Vitamin E: 92mg/kg - EPA/DHA: 0,09% - Fosfor: 0,17%.

Teknologiske tilsætningsstoffer:

Clinoptilolit af sedimentær oprindelse (2g).

Fodervejledning Royal Canin Indoor 7+ Sterilised i sovs kattefoder 12 stk

Fodertabel (en komplet portion)

Kattens vægt     Daglig mængde foder       
3 kg     2 måltidsposer
4 kg 2,5 måltidsposer
5 kg 2,5 måltidsposer
6 kg 3 måltidsposer

Fodertabel (i kombination med et andet Royal Canin Sterilised tørfoder)

Kattens vægt     Daglig mængde foder       
3 kg     17 gram + 1 måltidspose
4 kg 25 gram + 1 måltidspose
5 kg 32 gram + 1 måltidspose
6 kg 40 gram + 1 måltidspose

For at din kat har tid til at vænne sig til foderet,  anbefales det, at man gradvist skifter over en periode på en uge. Fordel den daglige portion foder over minimum to måltider. Sørg altid for, at der forefindes rigeligt med drikkevand ved foderet.

Holdbarhedsdatoen pã Royal Canin Indoor 7+ Sterilised i sovs kattefoder 12 stk er påtrykt emballagen, og er for det meste lang nok, når man holder sig til den anbefalede dosering.

Et andet foder?

Leder du efter et passende tørfoder til dette produkt, så kig engang på Royal Canin Indoor Sterilised kattefoder. Er du på udkig efter et andet vådfoder til din kat fra Royal Canin? Så kig på vores side med Royal Canin kattemad.

https://www.brekz.dk/38130-home_default/royal-canin-indoor-7-sterilised-kattefoder.jpg
kr. 104.9 2019/01/01
36685
16589
Royal Canin Indoor 7+ Sterilised kattenvoer x12 > Læs mere
Pakke
Pris
 
12 x 85g
kr. 104,90 (kr. 102,84/kg)
2 x (12 x 85g)
kr. 196,90 (kr. 96,52/kg)
4 x (12 x 85g)
kr. 383,90 (kr. 94,09/kg)

Light

Royal Canin Light vådfoder til katte 12x

Produktinformation Royal Canin Light vådfoder til katte

Pakken med Royal Canin Light vådfoder til katte indeholder Light foder i gelé og med sovs med forskellige smage. En pakke indeholder 12 poser med 85 gram. Det er vigtigt, men ikke altid nemt, at sørge for at din kat har en optimal vægt, der passer til race og køn. Med dette foder hjælper du din kat med at begrænse vægtøgning og spare på kalorierne med 19%. Det foder du giver din kat for at holde vægten, har også indflydelse på dens muskelmasse. Royal Canin Light har et højt proteinindhold, som hjælper med at vedligeholde din kats muskelmasse. Samtidigt med at det reducerede kalorieindhold hjælper med til at begrænse vægtøgning. Derudover bidrager et justeret mineralindhold i foderet til at holde urinvejene sunde. 

 • Indeholder reduceret kalorieindhold
 • Hjælper til at bibeholde muskelmasse
 • Justeret mineralindhold bidrager til sunde urinveje
 • Mere kontrol over kattens kropsvægt
 • Egnet til alle katte

Hos Brekz kan du bestille det bedste Royal Canin kattefoder billigt online. Tag et kik på vores udvalg og køb nu Royal Canin Light vådfoder til katte til de skarpeste priser. Bestilt nemt og hurtigt. 

Fodringsvejledning Royal Canin Light vådfoder til katte

Det anbefales at dele de daglige mængder over mindst 2 måltider om dagen, og sørge for rigeligt frisk drikkevand. Ved at følge det anbefalede ernæringsråd kan du nemmere holde din kats vægt under kontrol.

Fodringstabel Royal Canin Light vådfoder til katte

Voksen kats vægt (kg)

Idealvægt

Antal poser

Overvægt

Antal poser

3 3 -
4 4 3
5 5 4
6 6 4,5
7 - 5,5

Holdbarhedsdatoen står på emballagen. Hvis du holder dig til de anbefalede mængder, er holdbarhedsperioden som regel tilstrækkelig.

Næringsdeklaration Royal Canin Light vådfoder til katte

I sovs
Kød og animalske biprodukter (kylling og svinekød), korn, æg og biprodukter fra æg, vegetabilske biprodukter, mineraler, sukker (max. 0,5%)

Analytiske bestanddelen
Råprotein (10,2%), råfedt (2,2%), raske (1,6%), råfibre(1%), Fugtindhold (82,5%). 

Næringsstoffer
Zink (30 mg/kg), mangan (4 mg/kg), jod (0,2 mg/kg), selen (0,05 mcg/kg), jern (20 mg/kg), kobber (3 mg/kg), vitamin A (15.000 IU/kg), vitamin D3 (170 IU/kg), vitamin E (59 mg/kg), vitamin B1 (30 mg/kg), vitamin B2 (3 mg/kg), vitamin B5 (4 mg/kg), vitamin B6 (2 mg/kg), vitamin B12 0,009 mg/kg), vitamin B3 (15 mg/kg), Biotin (0,045 mg/kg), folinsyre (0,3 mg/kg), Choline (530 mg/kg), L-Carnitin (40 mg/kg), Taurin (500 mg/kg)
 
I gelé 
Kød og animalske biprodukter, vegetabilske proteinekstrakter, mineraler, korn, sukker.

Analytiske bestanddelen
Råprotein (11%), råfedt (2%), raske (1,4%), råfibre (1,2%), fugtindhold (82,5%).

Næringsstoffer
Vitamin D3 (55 IE/kg), jern (0,4 mg/kg), jod (0,1 mg/kg), kobber (0,9 mg/kg), mangan (0,11 mg/kg), zink (1,1 mg/kg), L-carnitin (35 mg/kg).

Anden slags foder?

Leder du efter et alternativ til dette foder, eksempelvis tørfoder til opretholdelse af en sund vægt? Så tag et kik her: Royal Canin Fit 32 kattefoder

https://www.brekz.dk/37938-home_default/royal-canin-pouch-ultra-light-kattefoder.jpg
kr. 111.9 2019/01/01
22201
13182
> Læs mere
Pakke
Pris
 
I Sauce (12x85 gr)
kr. 111,90 (kr. 109,71/kg)
I Gelé (12x85 gr)
kr. 111,90 (kr. 109,71/kg)
2x I Sauce (24x85 gr)
kr. 214,90 (kr. 105,34/kg)
2x I Gelé (24x85 gr)
kr. 214,90 (kr. 105,34/kg)
1x Sauce + 1x Gelé (24x85 gr)
kr. 214,90 (kr. 105,34/kg)
4x I Sauce (48x85 gr)
kr. 409,90 (kr. 100,47/kg)
2x Sauce + 2x Gelé (48x85 gr)
kr. 409,90 (kr. 100,47/kg)
4x I Gelé (48x85 gr)
kr. 409,90 (kr. 100,47/kg)

Race

Royal Canin Persian Adult vådfoder

Produktinformation Royal Canin Persian Adult vådfoder

Royal Canin Persian Adult vådfoder er en særlig vådfoder til persiske katte, der bidrager til en smuk og skinnende pels. Den smukke perser er blandt andet kendt for sin smukke lange frakke. Denne frakke har brug for meget pleje, og denne velsmagende mad fra Royal Canin er en vigtig del af det. Persere lider ofte af hårkugler, fordi de sluger hår under pelspleje. De særlige fibre i denne mad kan hjælpe med at forhindre hårkugler. Derudover understøtter denne mad urinvejene og bidrager til en god, sund fordøjelse og tarmflora.

Hos Brekz kan du bestille Royal Canin kattefoder billigt online. Se vores sortiment og køb Royal Canin Persian Adult vådfoder til de bedste priser. Bestilles hurtigt og nemt.

Ingredienser Royal Canin Persian Adult vådfoder

Sammensætning:

Kød og animalske biprodukter, fisk og biprodukter, korn, vegetabilske biprodukter, olier og fedtstoffer, mineraler, sukker, gær.

Ernæringsmæssige tilsætningsstoffer:

D3-vitamin (330 IE / kg), E1 jern (11 mg / kg), E2 iod (0,24 mg / kg), E4 kobber (1,9 mg / kg), E5 mangan (3,4 mg / kg) , E6 zink (34 mg / kg)

Analytiske bestanddele:

Rå protein (9%), rå fedt (6%), rå aske (1,9%), rå fiber (1%), fugtighed (78,5%)

Ernæringsråd Royal Canin Persian Adult vådfoder

Den anbefalede daglige mængde er angivet på emballagen. For at få en optimal ernæringsbalance anbefales det at skifte mellem tør- og våd foder og opdele den daglige mængde over mindst 2 måltider. Sørg for, at din kat altid har adgang til nok frisk drikkevand.

Andet produkt?

Leder du efter en komplet tørfoder til din persiske kat? Derefter kan du se på Royal Canin Persian Adult tørfoder. For andre varianter kan du tjekke siden Royal Canin kattefoder.

https://www.brekz.dk/30136-home_default/royal-canin-persian-adult-pouch.jpg
kr. 101.9 2019/01/01
30389
15003
Royal Canin Persian Adult Pouch > Læs mere
Pakke
Pris
 
12 x 85g
kr. 101,90 (kr. 99,90/kg)
2 x (12 x 85g)
kr. 194,90 (kr. 95,54/kg)
4 x (12 x 85g)
kr. 369,90 (kr. 90,66/kg)
Royal Canin Maine Coon Adult vådfoder

Produktinformation Royal Canin Maine Coon Adult vådfoder

Royal Canin Maine Coon Adult vådfoder er et velsmagende vådfoder til voksne Maine Coon katte fra 15 måneder gamle. Maine Coon katte er de største huskatte i verden og - som deres ejere ved - ledsages deres imponerende størrelse af et mildt temperament og en sød personlighed. Deres størrelse og statur er en udfordring for leddene. De tunge knogler og den muskuløse krop sørger for at denne kat kan blive op til tre gange så tung som en almindelig huskat. Foderet er specielt udviklet med denne races ernæringsbehov som udgangspunkt.

Et godt foder til din Maine Coon er lige så vigtigt for os som det er for dig. Dette måltid indeholder et øget energiindhold, så din kat får nok energi til dens daglige aktiviteter. Derudover er det beriget med taurin og omega 3 fedtsyrerne EPA og DHA, som bidrager til hjertets funktion. EPA og DHA understøtter din kats knogler og led. Main Coon katten er meget stor og tung og det kræver en del af dens led, som derfor har brug for ekstra opmærksomhed. Specifikke aminosyrer, vitaminer, omega 3 og omega 6 fedtsyrer i foderet understøtter en sund hud og pels.

 • Fremmer sunde knogler og led
 • Øget energiindhold
 • Befordrer en sund hud og flot pels
 • Ekstra støtte til knogler og led
 • Specielt udviklet til Main Coon katte

Hos Brekz kan du bestille det bedste Royal Canin Maine Coon Adult vådfoder billigt til din kat online. Tag et kig på vores udvalg og køb nu Royal Canin Maine Coon Adult vådfoder til de skarpeste priser! Bestilt nemt og hurtigt.

Fodringsvejledning Royal Canin Maine Coon Adult vådfoder

Det anbefales at dele ovenstående mængder over mindst 2 måltider om dagen, og sørge for rigeligt frisk drikkevand. Opbevar foderet aflukket på et køligt og tørt sted. Holdbarhedsdatoen for Royal Canin Maine Coon Adult vådfoder står på emballagen. Hvis du holder dig til de anbefalede mængder, er holdbarhedsperioden som regel tilstrækkelig. 

Fodringstabel Royal Canin Maine Coon Adult vådfoder

Kattens vægt (kg) Kun vådfoder  Vådfoder og tørfoder
Gram Gram
5 2 + 3/4 1 + 39 g
6 3 + 1/4 1 + 47 g
7 3 + 1/2 1 + 55 g
8 4 1 + 63 g

             

Næringsdeklaration Royal Canin Maine Coon Adult vådfoder

Kød og animalske biprodukter, korn, fisk og -biprodukter, vegetabilske proteinekstrakter, vegetabilske biprodukter, mineraler, Olier og fedt, sukker, skal- og bløddyr.

Analytiske bestanddelen: Råprotein (10%), råfedt (4,3%), råaske (1,4%), råfibre (1,6%), væskeindhold (78%). 

Ernæringsmæssige tilsætningsstoffer: Vitamin D3 (310 IE/kg), jern (11 mg/kg), jod (0,3 mg/kg), kobber (2,6 mg/kg), mangan (3,4 mg/kg), zink (34 mg/kg).

Andet foder?

Leder du efter et alternativ til dette foder, eksempelvis et tørfoder fra Royal Canin til følsomme katte? Så tag et kig på Royal Canin Sensible 33 kattefoder.

https://www.brekz.dk/30131-home_default/royal-canin-maine-coon-adult-pouch.jpg
kr. 101.9 2019/01/01
30409
15005
Royal Canin Maine Coon Adult Pouch > Læs mere
Pakke
Pris
 
12 x 85g
kr. 101,90 (kr. 99,90/kg)
2 x (12 x 85g)
kr. 194,90 (kr. 95,54/kg)
4 x (12 x 85g)
kr. 369,90 (kr. 90,66/kg)
Royal Canin British Shorthair Adult vådfoder

Produktinformation Royal Canin British Shorthair Adult vådfoder

Royal Canin British Shorthair Adult vådfoder er en velsmagende vådfoder og er velegnet til katte af den britiske korthår-race. Din britiske korthår er voksen i denne alder, og verden står på benene. Alligevel har den brug for en komplet og afbalanceret diæt for at forblive sund. Dette vådfoder er specielt formuleret med ernæringsmæssige behov hos din voksne britiske korthår i tankerne. Den typiske britiske korthår har en robust og muskuløs krop. Massen af ​​en så solid og kraftig kat skal komme fra hendes muskler, ikke fedt. De rigtige næringsstoffer (og serveringsstørrelser) hjælper med at opnå dette. Royal Canin British Shorthair Adult vådfoder indeholder et begrænset energiindhold og et justeret fedtindhold (3,2%) for at hjælpe din kat med at opretholde sin ideelle kropsvægt. For at holde kattens pels pæn og tyk, kort og blød indeholder maden afbalancerede næringsstoffer, såsom Omega 3 og 6 fedtsyrer og vitaminer, som ikke kun nærer pelsen, men også hjælper med at understøtte hudens sundhed. Den afbalancerede mængde mineraler hjælper med at understøtte en sund urinvej.

 • Begrænset energiindhold tilpasset behovene hos den britiske korthår
 • Omega fedtsyrer understøtter huden og pelsen
 • Understøtter sunde urinveje
 • Justeret fedtindhold
 • Komplet mad til den voksne britiske korthår

Hos Brekz kan du bestille det bedste Royal Canin kattefoder billigt online. Se vores sortiment og køb Royal Canin British Shorthair Adult vådfoder nu til de bedste priser. Bestil hurtigt og nemt!

Holdbarheden af ​​ Royal Canin British Shorthair Adult vådfoder er angivet på emballagen og er normalt tilstrækkelig, hvis du overholder den anbefalede brug.

Ernæringsråd Royal Canin British Shorthair Adult vådfoder

Det anbefales at dele den daglige mængde på mindst 2 måltider. Sørg altid for tilstrækkeligt drikkevand med foderet.

Ernæringstabel Royal Canin British Shorthair Adult vådfoder

Voksen vægt af katten (kg) Kun pouches Pouches og tørfoder
4 2 + 3/4 1 + 33 g
5 3 + 1/4 1 + 42 g
6 3 + 3/4 1 + 51 g
7 4 1 + 59 g

    

Ingredienser Royal Canin British Shorthair Adult vådfoder

Kød og animalske biprodukter, korn, fisk og biprodukter, ekstrakter af vegetabilsk protein, olier og fedtstoffer, vegetabilske biprodukter, mineraler, sukker.

Analytiske bestanddele

Rå protein (9%), rå fedt (3,2%), rå aske (1,2%), rå fiber (0,8%), fugt (81%).

Tilsætningsstoffer pr. Kg:

D3-vitamin (260 IE / kg), Jern [E1] (8 mg / kg), Jod [E2] (0,33 mg / kg), Kobber [E4] (2,6 mg / kg), Mangan [E5] (2,5 mg / kg), zink [E6] (25 mg / kg).

Andet produkt?

Leder du efter et alternativ til denne mad, for eksempel et foder til din steriliserede kat? Så kig på vores side med Royal Canin Steriliseret 7+ kattefoder.

https://www.brekz.dk/30127-home_default/royal-canin-british-shorthair-adult-pouch.jpg
kr. 101.9 2019/01/01
30422
15007
Royal Canin British Shorthair Adult Pouch > Læs mere
Pakke
Pris
 
12 x 85g
kr. 101,90 (kr. 99,90/kg)
2 x (12 x 85g)
kr. 194,90 (kr. 95,54/kg)
4 x (12 x 85g)
kr. 369,90 (kr. 90,66/kg)

Speciel

Royal Canin Digest Sensitive vådfoder til katte x12

Produktinformation Royal Canin Digest Sensitive vådfoder til katte 12 stk

Royal Canin Digest Sensitive vådfoder til katte 12 stk er komplet kattemad, som specielt er velegnet til katte med en følsom fordøjelse. Foderet er nemt at fordøje og er derfor rigtig godt til katte med en følsom mave. Derudover indeholder det specielt udvalgte næringsstoffer, som hjælper med at mindske lugten fra din kats afføring. Da foderet er letfordøjeligt, sørger det for, at din kat nemmere kan optage de næringsstoffer, den har brug for. Det lave fedtindhold hjælper din kat med at holde en sund vægt. Den optimale mængde af letfordøjelige proteiner understøtter muskler og knoglerne og fordøjelsen hos din kat med følsom mave. Den tilpassede dosis af mineraler i foderet understøtter urinvejene. Derfor indeholder Digest Sensitive kattemad alle de næringsstoffer, som din kat har brug for. Fordi foderet er letfordøjeligt, er det velegnet til den følsomme mave. 

 • Fordi det er nemt at fordøje, vil afføringen også lugte mindre.
 • Hjælper din kat med at holde en sund vægt
 • En tilpasset dosis af mineraler understøtter urinvejene
 • Letfordøjelige proteiner
 • Specielt egnet til en følsom fordøjelse

Hos Brekz kan du online bestille billigt Royal Canin kattemad. Se vores sortiment og køb lige nu Royal Canin Digest Sensitive vådfoder til katte 12 stk til den allerbedste pris. Hurtigt og nemt at bestille. 

Fodervejledning Royal Canin Digest Sensitive vådfoder til katte 12 stk

De anbefales at fordele den daglige mængde over mindst 2 måltider. Sørg altid for, at dit husdyr altid har rigeligt med friskt drikkevand. Foderet opbevares tørt, og husk at lukke emballagen forsvarligt efter brug. 

Fodertabel Royal Canin Digest Sensitive vådfoder til katte 12 stk

Kattens vægt (kg)  Kun vådfoder    Våd- + tørfoder   
3 2 1 + 23 gr
4 2 + 1/2 1 + 32 gr
5 3 1 + 41 gr
6 3 + 1/2 1 + 50 gr

                 

Ingredienser Royal Canin Digest Sensitive vådfoder til katte 12 stk

Kød og animalske biprodukter, korn, vegetabilske proteinekstrakter, vegetabilske biprodukter, mineraler, sukker.

Analytiske ingredienser:
Råprotein (9,5%), råfedt (4%), råaske (1,3%), råcellulose (0,5%), væskeindhold (81%), mineraler (1,3%), Omega-6 fedtsyrer (0,9%), Omega-3 fedtsyrer (0,06%), linolsyre (0,6%), fodersfibre (0,55%), arachidonsyre (0,03%).

Tilsatte næringsmidler:
Vitamin D3 (175 IE/kg), [E1] jern (9,3 mg/kg), [E2] jod (0,4 mg/kg), [E5] mangan (2,9 mg/kg), [E6] zink (29 mg/kg).

Et andet foder?

Leder du efter et alternativ til dette foder, for eksempel et tørfoder, specielt til steriliserede eller kastrerede katte? Så kig engang på vores Royal Canin Sterilised Appetite Control kattefoder.

https://www.brekz.dk/34094-home_default/royal-canin-pouch-digest-sensitive-kattefoder.jpg
kr. 111.9 2019/01/01
22198
13180
> Læs mere
Pakke
Pris
 
I Sauce (12x85 gr)
kr. 111,90 (kr. 109,71/kg)
2x I Sauce (24x85 gr)
kr. 214,90 (kr. 105,34/kg)
4x I Sauce (48x85 gr)
kr. 409,90 (kr. 100,47/kg)
Royal Canin Intense Beauty vådfoder til katten x12

Produktinformation Royal Canin Intense Beauty vådfoder til katte

Royal Canin Intense Beauty vådfoder til katte er en komplet og lækker kattemad, som bidrager til en rigtig smuk pels, og er velegnet til alle katte. Det kan være en udfordring at passe din kats pels, især hvis den er langhåret. De rette næringsstoffer kan understøtte pelsen, så den naturlige skønhed kommer til sin ret. Foderet indeholder et patenteret kompleks af antioxidanter og fedtsyrer (omega 3 & omega 6), som fremmer hudens og pelsens sundhed. Pels- og hudpleje er en vigtig del af din kats liv. Du kan bogstaveligt talt se på din kats pels, om den har det godt. Dette smagfulde vådfoder fremmer sundheden i din kats hud og pels samtidig med, at der ikke gås på kompromis med den generelle sundhed. Foderet hjælper din kat med at holde en sund vægt. Det lave fedtindhold hjælper med at forebygge overdreven vægtforøgelse, og det optimale proteinindhold understøtter muskler og knogler. Dette vådfoder hjælper bidrager også til sundere urinveje.

•    For en smuk og skinnende pels
•    Hjælper katten med at holde en sund vægt
•    Understøtter urinvejene
•    Et smagfuldt foder til den kræsne kat
•    Pakket i en smart, lille pose

Hos Brekz kan du online bestille billigt Royal Canin kattemad. Se vores sortiment og køb lige nu Royal Canin Intense Beauty vådfoder til katte til den allerbedste pris. Hurtigt og nemt at bestille. 

Holdbarhedsdatoen på Royal Canin Intense Beauty vådfoder til katte er påtrykt emballagen, og er for det meste lang nok, når man holder sig til den anbefalede dosering.

Fodervejledning Royal Canin Intense Beauty vådfoder til katte

Det anbefales at fordele den daglige mængde over mindst 2 måltider. Sørg for, at dit dyr altid har rigeligt med friskt drikkevand. Foderet opbevares tørt, og husk at lukke emballagen forsvarligt efter brug.

Ingredienser Royal Canin Intense Beauty vådfoder til katte

Kød og animalske biprodukter, fisk og -biprodukter, korn, olier og fedtstoffer, vegetabilske proteinekstrakter, vegetabilske biprodukter, mineraler, sukker.

Analytiske ingredienser

Med sovs
Råprotein (12%), råfedt (3,5%), råaske (1,5%), råcellulose (0,6%), væskeindhold (79,5%).

Med gelé
Råprotein (10,5%), råfedt (4%), råaske (1,5%), råcellulose (1%), væskeindhold (81%), Omega-3 fedtsyrer (0,23 g), Omega-6 fedtsyrer (1,2 g).

Tilsatte næringsmidler

Med sovs
Vitamin D3 (51 IE/kg), jern (10 mg/kg), jod (0,12 mg/kg), kobber (0,9 mg/kg), mangan (3 mg/kg), zink (30 mg/kg). 

Med gelé
Vitamin D3 (51 IE/kg), jern (10 mg/kg), mangan (3,1 mg/kg), zink (31 mg/kg), Omega-3 (19 g), Omega-6 (12 g). 

Et andet foder?

Vil du gerne have et alternativ til dette foder, for eksempel et tørfoder for en sund hud og skinnende pels? Så kan du prøve vores Royal Canin Hair & Skin Care kattefoder.

https://www.brekz.dk/34102-home_default/royal-canin-pouch-intense-beauty-kattefoder.jpg
kr. 111.9 2019/01/01
22203
13183
> Læs mere
Pakke
Pris
 
I Sauce (12x85 gr)
kr. 111,90 (kr. 109,71/kg)
I Gelé (12x85 gr)
kr. 111,90 (kr. 109,71/kg)
2x I Sauce (24x85 gr)
kr. 214,90 (kr. 105,34/kg)
2x I Gelé (24x85 gr)
kr. 214,90 (kr. 105,34/kg)
1x Sauce + 1x Gelé (24x85 gr)
kr. 214,90 (kr. 105,34/kg)
4x I Sauce (48x85 gr)
kr. 409,90 (kr. 100,47/kg)
2x Sauce + 2x Gelé (48x85 gr)
kr. 409,90 (kr. 100,47/kg)
4x I Gelé (48x85 gr)
kr. 409,90 (kr. 100,47/kg)
Royal Canin Urinary Care vådfoder til katte (12 poser)

Produktinformation Royal Canin Urinary Care vådfoder til katte 

Royal Canin Urinary Care vådfoder til katte (12 poser) er et velsmagende vådfoder med sovs til voksne katte med problemer med urinvejene. Hvis din kat tisser oftere end normalt og er mindre forsigtig med, hvor den tisser (f.eks. uden for kassen), kan den have et problem med urinvejene. Sundhedsproblemer hos katte er ikke altid umiddelbart synlige. Hvis du er i tvivl om din kats toiletvaner eller andre problemer, skal du altid konsultere en dyrlæge. Den afbalancerede mængde af mineraler i dette foder understøtter sunde urinveje hos din kat. Vådfoderet har et naturligt højt indhold af fugt. Derudover skal din kat naturligvis altid have en skål med frisk vand til rådighed. Det lave fedtindhold per foderportion hjælper din kat med at holde sin idealvægt. Urinproblemer er mere almindelige hos overvægtige katte. Ved at hjælpe din kat med at holde sin idealvægt, støtter du også dens sunde urinveje. Voksne katte vil nyde dette meget velsmagende foder.  

Hos Brekz kan du bestille det bedste Royal Canin kattefoder online. Se vores udvalg og køb nu Royal Canin Urinary Care vådfoder til katte 12 poser til de bedste priser. Nemt og hurtigt bestilt!  

Holdbarheden af Royal Canin Pouch Urinary Care kattefoder er angivet på emballagen og er normalt tilstrækkelig lang, hvis du følger den anbefalede anvendelse.      

Foderråd til Royal Canin Urinary Care vådfoder til katte 

Det anbefales at fordele den daglige mængde over mindst 2 måltider. Sørg altid for, at der er tilstrækkeligt med drikkevand sammen med maden. 

Fodertabel Royal Canin Urinary Care vådfoder til katte

Vægt voksen kat (kg) Sund vægt Overvægtig
Poser Poser
1 1 + 1/2 1 + 18 g
2 2 1 + 26 g
4 3 + 1/2 1 + 59 g
6 5 1 + 88 g
8 6 1 + 115 g
10 7 + 1/2 1 + 140 g

         

Ingredienser Royal Canin Urinary Care vådfoder til katte

Kød og animalske biprodukter, korn, mineraler, vegetabilske biprodukter, sukker.

Analytiske bestanddele: Råprotein (9,3 %), råfedt (3 %), råaske (1,2 %), råfibre (0,8 %), vandindhold (82 %).

Tilsatte næringsstoffer: D3-vitamin (195 IU/kg), jern (3 mg/kg), jod (0,09 mg/kg), kobber (0,7 mg/kg), mangan (1 mg/kg), zink (10 mg/kg).  

Andet foder?

Leder du efter et alternativ til dette foder, f.eks. et foder, der er specielt udviklet til katte med vægtproblemer? Så tag et kig på vores Royal Canin Light Weight Care kattefoder.

 

 

https://www.brekz.dk/34109-home_default/royal-canin-pouch-urinary-care-kattefoder.jpg
kr. 111.9 2019/01/01
30466
15009
Royal Canin Pouch Urinary Care kattenvoer > Læs mere
Pakke
Pris
 
12 x 85g
kr. 111,90 (kr. 109,71/kg)
2 x (12 x 85g)
kr. 214,90 (kr. 105,34/kg)
4 x (12 x 85g)
kr. 409,90 (kr. 100,47/kg)
Royal Canin Hairball Care kattefoder i poser

Produktinformation Royal Canin Hairball Care kattefoder i poser

Royal Canin Hairball Care kattefoder (i poser 12x85 g) er en velsmagende våd mad, der hjælper med at udskille slugt hår og er velegnet til enhver kat. Hårkugler dannes, når håret bygger sig op i din kats mave. Det meste af slugt hår elimineres gennem fordøjelseskanalen, men store mængder hår kan danne hårkugler. Hårkugler kan forårsage ubehag (i maven og gennem opkastning). Hårkugler kan også forårsage fordøjelsesproblemer. Selvom langhårede katte er mere berørt, kan hårkugler udvikle sig i enhver kattype. Denne mad hjælper din kat med at slippe af med slugt hår gennem fordøjelseskanalen, så det ikke akkumuleres i hendes mave. Det lave fedtindhold på 2,7% hjælper din kat med at opretholde sin ideelle vægt. De essentielle fedtsyrer i kosten giver hende energi til hendes daglige aktiviteter. Den specifikke blanding af kostfibre hjælper fordøjelsen ved at støtte tarmtransit og opretholde en afbalanceret tarmflora. Det optimale proteinindhold i kosten understøtter musklerne.

 • Reducerer dannelsen af ​​hårkugler
 • Hjælper din kat med at opretholde sin vægt
 • Understøtter sund fordøjelse
 • Bidrager til en afbalanceret tarmflora
 • Optimalt proteinindhold understøtter musklerne

Hos Brekz kan du købe den bedste Royal Canin kattefoder billigt online. Se vores sortiment og køb Royal Canin Hairball Care kattefoder i poser til de bedste priser. Bestilles hurtigt og nemt.

Holdbarheden af ​​ Royal Canin Hairball Care kattefoder i poser er angivet på emballagen og er normalt tilstrækkelig, hvis du overholder det anbefalede brug.

Ernæringsråd Royal Canin Hairball Care vådfoder til katte

Det anbefales at dele den daglige mængde på mindst 2 måltider. Sørg altid for tilstrækkeligt drikkevand med foderet. Opbevar maden på et tørt sted, og luk det godt.

Ernæringstabel Royal Canin Hairball Care kattefoder poser

Kattens vægt i kg(kg) Kun vådfoder  Vådfoder + Tørfoder
Måltidsposer Måltidsposer + Gram tørfoder
3 2 + 1/2 1 + 28 gr
4 3 + 1/4 1 + 38 gr
5 3 + 3/4 1+ 48 gr
6 4 + 1/4 1+ 57 gr

Ingredienser Royal Canin Hairball Care kattefoder i poser

Kød og animalske biprodukter, korn, vegetabilske proteinekstrakter, vegetabilske biprodukter, mineraler, olier og fedtstoffer, sukker, gær.

Analytiske bestanddele

Rå protein (7%), rå fedt (2,7%), rå aske (1,3%), rå fiber (1%), fugt (82%).

Tilføjede fødevarer

D3-vitamin (82 IE / kg), jern (3 mg / kg), jod (0,12 mg / kg), kobber (1 mg / kg), mangan (1 mg / kg), zink (10 mg / kg).

Anden mad?

Leder du efter et alternativ til denne mad, for eksempel en tørfoder til katte, der lider af hårkugler? Så kig på vores Royal Canin Hairball Care kattefoder.

https://www.brekz.dk/34089-home_default/royal-canin-pouch-hairball-care-kattefoder.jpg
kr. 111.9 2019/01/01
30469
15010
Royal Canin Pouch Hairball Care kattenvoer > Læs mere
Pakke
Pris
 
12 x 85g
kr. 111,90 (kr. 109,71/kg)
2 x (12 x 85g)
kr. 214,90 (kr. 105,34/kg)
4 x (12 x 85g)
kr. 409,90 (kr. 100,47/kg)

Royal Canin vådfoder til katte


Royal Canin vådfoder til katte er et meget komplet og velsmagende vådfoder med varianter til alle racer og aldre. Udvalget er bredt og indeholder såvel normalt foder som diætfoder. Sidstnævnte, som kendes ved navnet Veterinary Diet, hjælper din kat med hyppige fysiske gener, såsom problemer med urinveje, nyrer, led og fordøjelse. Men du finder også foder til katte i rekonvalescens, eller katte med diabetes og vægtproblemer. For at gøre det nemmere at vælge, finder du herunder en kort beskrivelse af vores udvalg.

Royal Canin Veterinary Diet vådfoder til katte


En af Royal Canins specialismer er det brede sortiment af diætfoder, som kaldes Veterinary Diet. Der er blandt andet foder til katte med lidelser i forhold til deres urinveje, nyrer, led og fordøjelse. Læs mere om Veterinary Diet vådfoder her:

 • Katte med urinvejsproblemer såsom blærebetændelse, blæregrus eller blæresten har godt af Royal Canin Urinary S/O kattefoder
 • Nyresvigt er en ubehagelig lidelse, men med Royal Canin Renal diætfoder får din kat den bedste hjælp. Renal foderet findes i smagene kylling, tun og okse.
 • VCN Pediatric Weaning foderet er et komplet foder til killinger fra 4 uger til 4 måneder gamle, specielt udviklet til katte i vækst. 
 • VCN Consult stage foder hjælper ældre katte til at holde sig sunde. Foderet støtter blandt andet urinvejene og kan hjælpe mod alderdomssymptomer.
 • Har hud og pels brug for mere opmærksomhed? Så prøv Royal Canin Skin & Coat Pouch kattefoder.
 • Der er også et sortiment med foder der hjælper mod overvægt og diabetes; Diet Obesity Management og Diet Diabetes foderet.
 • Er din kat blevet opereret og kan den bruge lidt hjælp til at komme sig? Convalescence Support er vådfoder der er specielt udviklet til dette formål.

Royal Canin normal vådfoder


Royal Canin laver også fremragende vådfoder til sunde katte. Super lækkert foder til alle aldre! Der er også foder med fokus på fordøjelse, såvel som hud og pels.

 • Har du killinger? Så prøv Royal Canin Kitten vådfoder som fås i flere varianter.
 • Ældre katte kan tit bruge lidt hjælp. Derfor har Royal Canin udviklet Royal Canin het Pouch Instinctive 7+ vådfoder. Ideal til din ældre kat.
 • Hvis din kats fordøjelse skal understøttes, så prøv Roal Canin Pouch Digest Sensitive kattefoder. Det formindsker også afføringslugte. 
 • Til voksne katte er Royal Canin Instinctive Adult våd kattefoder perfekt. Fås i gele og med sovs i forskellige varianter.
 • Til en ekstra flot pels og sund hud er Pouch Intense Beauty kattefoder, med sunde Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer, meget velegnet.
 • Har du en kat der er ældre end 12 år? Så prøv Royal Canin Pouch Ageing +12 kattefoder.


Holdbarhedsdatoen står på emballagen. Hvis du holder dig til de anbefalede mængder, er holdbarhedsperioden som regel tilstrækkelig.

Andet produkt?


Leder du efter et alternativ til Royal Canin vådfoder til katte? Eksempelvis tør foder? Så tag et kig på udvalget ved Royal Canin foder.

Retur