tilbage
Royal Canin vådfoder til katte

Royal Canin vådfoder til katte

Royal Canin vådfoder til katte tilbyder kvalitet af højeste standard. Fra Royal Canin vådfoder til killinger til Royal Canin kødfoder til voksne katte - Brekz har en passende variant til enhver kat!
Læs mere ..
Royal Canin vådfoder til katte

Royal Canin vådfoder til katte

Royal Canin vådfoder til katte er et meget komplet og velsmagende vådfoder til katte af alle racer og aldre. Royal Canin har siden 1968 undersøgt kattes unikke sundhedsbehov. De har lært, at selv den mindste forskel i næringsstoffer kan gøre en stor forskel for kattens helbred. Derfor har Royal Canin et bredt udvalg af vådfoder til katte, hvor der kun anvendes de bedste ingredienser. Hver enkelt opskrift er formuleret til at levere præcis de niveauer af naturlige antioxidanter, vitaminer, fibre, præbiotika og mineraler, der er afgørende for dit kæledyrs sundhedsbehov. Royal Canin leverer således kattefoder af højeste standard!

Hos Brekz kan du bestille Royal Canin vådfoder til katte billigt online. Se vores sortiment og køb kattefoder nu til de bedste priser. Bestil hurtigt og nemt!

Hvilket Royal Canin vådfoder passer til din kat?

Udvalget af Royal Canin vådfoder til katte varierer meget. Der er taget hensyn til alle aspekter, der kan være vigtige; alder, race, størrelse, livsstil og specifikke behov. Royal Canin inddeler deres kattefoder i 2 grupper:

Veterinærfoder, der er udviklet i samarbejde med universiteter og dyrlæger for at opfylde de ernæringsmæssige behov hos dit syge eller raske kæledyr. Vores side om Royal Canin Veterinary Diet indeholder vores omfattende udvalg af Royal Canin vådfoder til katte med visse sygdomstilstande. For at støtte steriliserede/kastrerede katte har Royal Canin lanceret en særlig Royal Canin Expert variant.

Almindeligt foder består af forskellige typer vådfoder, der er specielt tilpasset din kats alder, livsstil eller race. Nedenfor finder du en kort oversigt over vores sortiment.

Sortiment Royal Canin vådfoder

I vores sortiment finder du et bredt udvalg af forskellige typer Royal Canin vådfoder. Hver variant opfylder forskellige ernæringsmæssige behov. Så der er et passende vådfoder til enhver kat.

Killing & Junior

De rigtige næringsstoffer er afgørende for din killings vækst og udvikling. Royal Canin Kitten vådfoder er specielt udviklet til at give din killing den bedst mulige start. Vådfoderet har en god smag og lugt for at gøre det så tiltalende som muligt. Med hensyn til konsistens kan du vælge mellem 3 varianter; små stykker i gelé (Jelly), små stykker i sovs (Gravy) eller mousse (Loaf).

Royal Canin Kitten Sterilised er specielt udviklet til steriliserede katte under 12 måneder. Til ammende moderkatte og killinger fra det øjeblik, de er fravænnet og op til 4 måneder gamle, er der Royal Canin Mother & Babycat Mousse.

Voksen

Royal Canin Sensory-produktserien er specielt udviklet til at stimulere din voksne kats sanser og spiseoplevelse. Du finder 3 forskellige varianter i denne serie; Feel, Taste og Smell, hver med en unik effekt. Royal Canin Sensory Feel vådfoder fokuserer f.eks. på din kats mundoplevelse og har en fyldig smag, en attraktiv duft samt en unik konsistens. For dem, der gerne vil veksle, er der sammensat en Sensory Multipack.

Der findes også racespecifikt vådfoder såsom Royal Canin Persian Adult, som er specielt udviklet til voksne perserkatte. Udover dette udvalg kan du også købe racespecifikt vådfoder til din British Shorthair eller Maine Coon. Til steriliserede eller kastrerede (indendørs) katte findes der Royal Canin Sterilised og Indoor Sterilised.

Senior

Katte, der bliver ældre, har ikke kun brug for andre næringsstoffer, men også den type foder, som de instinktivt foretrækker, ændrer sig. Royal Canin Ageing 12+ vådfoder til katte er specielt sammensat til at opfylde de ernæringsmæssige behov hos katte over 12 år.

Royal Canin Care vådfoder til katte

Royal Canin Care-produktlinjen tilbyder vådfoder, der er målrettet et specifikt sundhedsmål. Royal Canin Appetite Control hjælper f.eks. med at reducere kattes sultfornemmelser. Og Royal Canin Hair & Skin Care støtter i at få og bevare en sund og smuk pels. Du finder også vådfoder i denne linje til støtte for bl.a. urinvejene, en variant til at reducere dannelsen af hårboller og foder til følsom fordøjelse.

Mere fra Royal Canin?

Ud over vådfoder har vi også tørfoder af høj kvalitet fra Royal Canin i vores sortiment. Se vores omfattende sortiment på siden om Royal Canin kattefoder.

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.