Vi benytter cookie for at give dig en bedre oplevelse med vores hjemmeside. Cookies
OK

Royal Canin Sensory Taste vådfoder til katte

Product Information
12 x 85 gr
kr. 110,90 (kr. 108,73/kg)
kr. 110,90 (kr. 108,73/kg)
2 x (12 x 85g)
kr. 215,90 (kr. 105,83/kg)
kr. 215,90 (kr. 105,83/kg)
4 x (12 x 85g)
kr. 413,90 (kr. 101,45/kg)
Oftest købt
kr. 413,90 (kr. 101,45/kg)

Royal Canin Sensory Taste vådfoder til katte er et unikt vådfoder, der er specielt udviklet til at stimulere din kats smagssans. Måltidsposer á 85 gram.

  • Unik konsistens
  • Giver en uimodståelig smagsoplevelse
  • Bidrager til sunde urinveje

Mere info

Produktinformation Royal Canin Sensory Taste vådfoder til katte

Royal Canin Sensory Taste vådfoder til katte er et fuldfoder med en unik form og sammensætning, der stimulerer din kats smagssans. Katte er særligt gode til at smage den bestemt smag, man kalder umami. Umami er en smag, der kan sammenlignes lidt med smagen af bouillon. Animalske produkter, der indeholder mange aminosyrer, har ofte en kraftig umami-smag, og fordelen ved aminosyrer er, at de ydermere har en sundhedsmæssig effekt.

Royal Canin Sensory Taste vådfoder til katte har en uimodståelig ’umami-smag’ og en unik karamelliseret og ristet aroma. Desuden har disse bidder en unik ny aflang form, som bidrager til en optimal gourmet oplevelse. Maden er toppet med en lækker sauce og den ekstra væske/sauce bidrager til sunde urinveje. Alt i alt et unikt dagligt måltid med en unik smagsoplevelse for din kat!

Royal Canin Sensory-produktserien er fremstillet til at stimulere din kats sanser. Hver variant har en unik effekt. Ud over varianten Sensory Taste findes der også Sensory Feel og Sensory Smell, som stimulerer henholdsvis følelsen (i munden) og lugtesansen.

Hos Brekz kan du bestille Royal Canin Sensory Taste vådfoder til katte billigt. Se vores udvalg, og køb det bedste kattefoder til de bedste priser. Nemt og hurtigt bestilt online!

Ingredienser Royal Canin Sensory Taste vådfoder til katte

Sammensætning: Kød og animalske biprodukter, vegetabilske proteinekstrakter, korn, mineraler, vegetabilske biprodukter, gær, olier og fedtstoffer.

Analytiske bestanddele: Råprotein (11,5 %), råfedt (2,8 %), råaske (1,6 %), råfibre (0,5 %), vandindhold (79,5 %).

Tilsætningsstoffer (IE eller mg/kg): D3-vitamin (130IE), jern (3b103) (5 mg), jod (3b202) (0,35 mg), kobber (3b405, 3b406) (2,8 mg), mangan (3b502, 3b503, 3b504) (1,6 mg), zink (3b603, 3b605, 3b606) (16 mg).

Fodervejledning Royal Canin Sensory Taste (smag)

Du kan finde retningslinjerne for fodring på emballagen og på billederne øverst til venstre på denne side. Det anbefales at fordele de anbefalede daglige mængder over mindst to måltider. Opbevar maden køligt og tørt, og sørg for, at der altid er rigeligt med drikkevand til rådighed. Holdbarheden er angivet på emballagen og er normalt tilstrækkelig, hvis du holder dig til den anbefalede mængde. Rådgivningen i fodertabellen er vejledende; andre faktorer såsom race, køn og aktivitetsniveau spiller også en rolle for dit kæledyrs daglige ernæringsbehov.

Andre varianter?

Er du nysgerrig på alle tre Sensory-varianter? Din kat kan prøve alle tre med vores Royal Canin Sensory multipack. Den indeholder 4 poser af hver variant Taste, Smell og Feel. Leder du efter et andet Royal Canin vådfoder til din kat? Så kan du helt sikkert finde det, du leder efter, på vores praktiske oversigtsside vådfoder fra Royal Canin.

Luk


Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.