Vi benytter cookie for at give dig en bedre oplevelse med vores hjemmeside. Cookies
OK

Biokat's Diamond Care Multicat Fresh kattengrus

Product Information
8 Liter
kr. 69,90
kr. 69,90
3 x 8 liter
kr. 189,90
Oftest købt
kr. 189,90

Biokat's Diamond Care Multicat Fresh kattegrus neutraliserer ubehagelige lugte og sørger for en vedvarende og behagelig duft i huset. Gruset danner faste klumper, som er nemme at fjerne.

•    Mindsker grimme lugte
•    Spreder en frisk duft
•    Til hjem med flere katte


Mere info

Produktinformation Biokat's Diamond Care Multicat Fresh kattegrus

Biokat's Diamond Care Multicat Fresh kattegrus er et nyttigt og effektivt kattegrus til hjem med flere katte. Med den unikke 2-i-1 Fresh Lock Formula, binder produktet ubehagelige dufte, og frigiver i stedet en frisk og behagelig duft. Lerkornene er derudover helt og aldeles støvfrie. Det vil sige, at dette produkt er særlig godt velegnet til katte, der er følsomme for støv. 

Derudover er Biokat's Diamond Care Multicat Fresh kattegrus udelukkende lavet af naturler, der udvindes fra bæredygtige lergrave i Tyskland. På den måde er produktet ikke kun er meget praktisk, men også miljøansvarligt!

Hos Brekz kan du bestille billigt Biokat's Diamond Care Multicat Fresh kattegrus online. Se vores sortiment og køb alle slags produkter til dit kæledyr til de allerbedste priser. Hurtigt og nemt at bestille. 

 

Ingredienser Biokat's Diamond Care Multicat Fresh kattegrus

Sammensætning: 
Bentonit (100%). 

 

Et andet produkt?

Leder du efter et andet slags Biokat's kattegrus? Så kan du for eksempel se på dette produkt. I tilfælde af, at du søger et helt andet slags kattegrus, kan du se på vores oversigt over kattegrus.

Luk