Vitakraft Insectstick hundesnack (2 x 12g)

Vitakraft Insectstick hondensnack (2 x 12 g)
Vitakraft Insectstick hondensnack (2 x 12 g)
Brug 2 fingre (knib for at zoome) for at zoome ind

Vitakraft Insectstick hundesnack (2 x 12g)

Produktinformation

2-4 arbejdsdage, medmindre andet er angivet

Vitakraft Insectstick hundesnack er en langtidsholdbar godbid, der er ideel til sensitive hunde og til ejere, der gerne vil tænke på miljøet. En pakke indeholder 2 sticks (2x12 gram), så den er praktisk pakket og ideel til rejser.

  • Nemme at brække i små stykker
  • Velegnet til hunde med allergi
  • Bæredygtig hundesnack lavet af insektprotein fra larver af den sorte soldaterflue

Mere info

Produktinformation Vitakraft Insectstick hundesnack

Forkæl din søde hund på en ansvarlig og miljøvenlig måde med Vitakraft Insect Stick hundesnack! Denne naturlige godbid er fyldt med protein og er en rigtig godbid for din trofaste firbenede ven. Det, der gør denne snack så speciel, er, at den er lavet af insekter. Det betyder, at Insect Stick kun indeholder én proteinkilde, hvilket gør den til en meget velegnet godbid til hunde med overfølsomhed over for bestemte foderingredienser. Desuden indeholder denne snack ikke tilsat sukker, farvestoffer, konserveringsmidler, soja, æg, mælk eller korn. Hver bid er ren natur!

Vitakraft Insect Stick er ikke kun god for din hund, men også for vores planet. Denne snack er bæredygtigt produceret med lav CO2-udledning og effektiv brug af vand og jord. Derudover er produktionsanlægget for Insect Stick drevet af grøn elektricitet og sit eget spildevandsrensningsanlæg. Så du bidrager til en bedre verden, mens du lader din hund nyde en velsmagende snack. Det er det, de kalder "insect impact" hos Vitakraft.

Insect Stick har en lækker røget og saltet smag, som de fleste hunde elsker. Med denne snack giver du ikke kun din hund en (h)ærlig! belønning, men også en nærende og velsmagende godbid. Vælg Vitakraft Insect Stick hundesnack, og lad din hund nyde en ansvarlig og miljøvenlig godbid.

Hos Brekz kan du bestille de bedste bæredygtige hundesnacks hurtigt og nemt online. Se vores udvalg, og bestil Vitakraft Insectstick hundesnack til de skarpeste priser! Ordrer over 449 DKK sendes også gratis til dig.

Fodervejledning Vitakraft Insectstick hundesnack

Disse snacks er et supplerende foder til kæledyr. Det supplerer hovedmåltidet og er ikke egnet som erstatning. Opbevar godbidden på et køligt og tørt sted, og sørg for, at der altid er rigeligt med frisk og rent drikkevand til rådighed i løbet af dagen. Produktets holdbarhed er angivet på emballagen. Den er som regel tilstrækkelig lang, hvis man holder sig til den anbefalede brug.

Sammensætning Vitakraft Insektstik hundesnack

Ingredienser: Insekter 77,7%, vegetabilske biprodukter, mineraler

Analytiske bestanddele: Vandindhold 28%, protein 15%, fedt 12%, råfibre 10%, råaske 8%.

Andet produkt?

Er du også på udkig efter et komplet, mere bæredygtigt insektbaseret hundefoder? Så tag et kig på Seberus Dried Insects hundefoder. Andre, almindelige hundesnacks kan findes på siden med alle belønningssnacks.

Luk


Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.