Corona/Covid 19

Flere dyreelskere har opdaget fordelene ved at bestille online
Coronavirus vil foreløbig være en del af vores samfund. Vi gør alt for, at alle ordrer og leveringer kan fortsætte så normalt som muligt, og selvfølgelig tager vi de nødvendige forholdsregler. Fordi stadig flere dyreelskere vælger at bestille deres dyreprodukter online hos Brekz, kan det nogle gange ske, at din ordre bliver lidt forsinket. Du kan dog gå ud fra, at din ordre vil blive leveret.

Forebyggelse af smitte ved levering af vores pakker
Det er sikkert at bestille online. Ved levering af din pakke, bliver der så meget som muligt, taget hensyn til både din og pakkebuddets sikkerhed. Derfor undgås al personlig kontakt.  Det betyder, at din pakke må gerne leveres ved døren, men den bliver ikke overdraget. På den måde, mindskes risikoen for smitte og spredning af virusset
      

Dyr og corona
Der er ingen beviser for, at husdyr spiller nogen rolle i spredning af coronavirus. Eksperter anbefaler, at er man smittet med coronavirus, så undgå kontakt med kæledyr, så meget som muligt. Det vil sige: undgå at ae, kramme og kysse dit dyr, og undgå, at dit dyr slikker på dig. Har dit kæledyr haft kontakt med en coronapatient, så er det ikke nødvendigt at tage ekstra forholdsregler. De gængse hygiejneregler for omgang med kæledyr, såsom at vaske hænderne grundigt med sæbe, er rigeligt.
      

Hjemme med dit kæledyr
Nu mange af os tilbringer mere tid hjemmefra, både med at arbejde og i fritiden, så betyder det også, at vores kæledyrs liv forandres. Der er mere tid til at give dyret mere opmærksomhed og have en dejlig dag sammen. Man kan forestille sig, at være ude med din hund eller kat, men også sport og leg for din hund eller kat.

      shutterstock_1097766848.jpg         shutterstock_100896394.jpg


Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.