Vi benytter cookie for at give dig en bedre oplevelse med vores hjemmeside. Cookies
OK
FORSINKELSER PÅ LEVERINGER: Det er i øjeblikket meget travlere end normalt. På grund af coronavirus modtager vi mange flere ordrer. Derudover er vi igang med at flytte til et større lager. Derfor vil leveringen af din ordre være forsinket med cirka 4 til 8 arbejdsdage. Vi beder om forståelse for situationen, vi arbejder hårdt på at kunne betjene dig på den bedst mulige måde.

BREKZ CORONA NYHEDS-UPDATE

Brekz forbliver åben
I forbindelse med corona-udbruddet, er det blevet besluttet at lukke mange fysiske butikker, restauranter og cafeer. Men Brekz’ online butik forbliver åben! Det er derfor ikke nødvendigt at skynde sig med at købe dyrefoder og -tilbehør hos Brekz. Men du bedes dog regne med, at din ordre vil være forsinket. Det kan altså vare lidt længere end normalt, men du kan stole på, at din bestilling vil blive leveret.

Undgå smitte ved levering af vores pakker
Det er sikkert at bestille online. Der tages størst muligt hensyn til din og postbuddets sikkerhed ved levering af din ordre. Derfor undgås al personlig kontakt. Det vil sige, at postbuddet kan aflevere din pakke ved døren, men ikke overdrage den. På den måde minimeres smitten og spredning af virus.

Dyr og Corona
Der er ingen beviser for, at husdyr spiller en rolle i spredningen af coronavirus. Men læger og fagfolk anbefaler alligevel, at er man smittet med coronavirus, så undgå mest muligt kontakt med husdyr. Det betyder: lad vær med at ae, kramme eller kysse dyrene. Sørg for, at de ikke slikker på dig. Har dit husdyr haft kontakt med en corona-patient, så gælder der ikke nogen ekstra forholdsregler. De generelle foranstaltninger, som gælder hygiejne ved håndtering af husdyr, såsom at vaske hænder med vand og sæbe, er tilstrækkelig.

Forsinkede leveringer
Det er i øjeblikket meget travlere end normalt hos Brekz. På grund af coronavirus modtager vi mange flere ordrer. Der er nok på lager, men det lægger pres på vores lager- og indpakningskapacitet. Som følge heraf, vil leveringen af din ordre være forsinket med 4 til 8 arbejdsdage. Vi beder om din forståelse for situationen, og vi arbejder hårdt på at kunne betjene dig på den bedst mulige måde. Ved landegrænserne udføres strengere kontrol. Det kan desværre sørge for yderligere forsinkelse af din ordre.

Brekz vokser og flytter til et nyt og større lager
Vi er lige nu i fuld gang med at indrette vores nye lager. De fleste hylder er nu bygget og sat sammen. Nu arbejder vi hårdt på at få dem fyldt med dyrefoder, og alle de andre produkter, som findes i vores sortiment. Vi forventer at kunne tage det nye lager i brug indenfor de næste par uger.

Spørgsmål? Send en mail til kundeservice
Det er i øjeblikket meget travlt hos vores kundeservice. Derfor kan det være svært at kontakte os på telefonen. Har du nogen spørgsmål, så kan du altid sende dem til os på e-mail?

Magazijn