Vi benytter cookie for at give dig en bedre oplevelse med vores hjemmeside. Cookies
OK
 
På grund af travlhed hos Brekz & post- og pakketjenesterne, kan leveringen af din pakke vare lidt længere.

Royal Canin Mother & Babycat Mousse kattefoder

Product Information
Per 12 (12x 195 gr)
kr. 211,90 (kr. 90,56/kg)
kr. 211,90 (kr. 90,56/kg)
2x 12 dåser (24x 195 gr)
kr. 403,90 (kr. 86,30/kg)
Oftest købt
kr. 403,90 (kr. 86,30/kg)

Royal Canin Mother & Babycat Mousse kattefoder er en lækker mousse til killinger og moderkatte. Velegnet til killinger fra afvænning op til de er 4 måneder gamle, og derudover også velegnet til diegivende hunkatte.

  • En smagfuld mousse
  • Til killinger og moderkatte
  • En dåse indeholder 195 gram

Mere info

Produktinformation Royal Canin Mother & Babycat Mousse kattefoder kattemad

Royal Canin Mother & Babycat Mousse kattefoder er speciallavet til killinger op til 4 måneder og til diegivende hunkatte. I perioden op til de er 4 måneder gamle, afvænnes killinger gradvist fra modermælken og skifter til fast foder. Det kan på mange områder være et stort skridt. Foderet har en anden duft og en anden konsistens. Derudover skal modstandskraften hos små katte opbygges gradvist. Det er derfor en god ide at servere dette foder, da det hjælper med at understøtte modstandskraften. Takket være vores store udvalg, kan du altid finde de bedste produkter hos os.

For at gøre overgangen fra modermælk til fast foder nemmere, har Royal Canin Mother & Babycat Mousse kattefoder en meget blød konsistens. Derfor behøver killingerne ikke at vænne sig til den hårde struktur på tørfoder lige med det samme. Derudover indeholder foderet en optimal mængde af næringsstoffer, tilpasset det som din killing instinktivt foretrækker. Med de tilsatte antioxidanter, forstærkes din killings naturlige modstandskraft, så den forbliver sundere.

Hos Brekz kan du online bestille billigt Royal Canin Mother & Babycat Mousse kattefoder. Se vores store sortiment og køb lige nu kattemad til de allerbedste priser. Hurtigt og nemt at bestille. 

Ingredienser Royal Canin Mother & Babycat Mousse kattefoder

Sammensætning:

Kød og animalske biprodukter, korn, vegetabilske proteinekstrakter, vegetabilske biprodukter, mælk og -biprodukter, olie og fedtstoffer, mineraler, gær, sukker.

Tilsætningsstoffer (per kilo):

Vitamin D3: 290 IE, E1 (Jern): 3,5 mg, E2 (Jod): 0,1 mg, E4 (Kobber): 0,9 mg, E5 (Man-gaan): 1,1 mg, E6 (Zink): 11 mg.

Fodervejledning Royal Canin Mother & Babycat Mousse kattefoder

Det anbefales at fordele den daglige portion foder over minimum to måltider. Sørg altid for, at der forefindes rigeligt med drikkevand ved foderet.

Alder i uger     Vægt (3 kg) Vægt (5 kg)           
5-6 ¾ 1
6-7 ¾ 1
7-8 1 1 ¼
8-12 1 ¼ 1 ½
12-15 1 ¼ 1 ¾

Foderet opbevares tørt, husk at lukke emballagen efter brug. Holdbarhedsdatoen på Royal Canin Mother & Babycat Mousse kattefoder er påtrykt emballagen, og er for det meste lang nok, når man holder sig til den anbefalede dosering.

Et andet foder?

Leder du, i stedet for Royal Canin Mother & Babycat Mousse kattefoder, efter et andet slags foder til din kat, så kan du se på siden med alle vores mærker! Du kan for eksempel vælge Royal Canin Babycat Milk Killingemælk eller Royal Canin Kitten 36 tørfoder. Du kan derudover se alle andre produkter til din killing på vores killingeside.

Luk