Royal Canin Veterinary Diet

Royal Canin Veterinary Diet dyrefoder

Royal Canin har siden 1968 været ledende indenfor udviklingen af sundt foder til katte og hunde. De har et tæt samarbejde med dyrlæger, ernæringseksperter og videnskabsfolk, så der kan udvikles det bedste specialfoder til dit dyr.

Royal Canin Veterinary Diet


Royal Canin Veterinary Diet dyrefoder er udviklet til at understøtte dit kæledyr, når det er sygt. Ledsygdomme, urinvejsproblemer, mave-/tarmsygdomme, hud- og pelsproblemer, nyresygdomme eller overvægt ses desværre ofte hos hunde og katte. Derfor har Royal Canin, i samarbejde med dyrlæger, udviklet et bredt udvalg af diætfoder. I vores sortiment af Royal Canin Veterinary Diet hundefoder og kattemad, kan du finde produkter, som er speciallavet til at forbedre dit syge husdyrs sundhed og fremme velvære, samt bidrage til, at dyret kan komme sig og forebygge at sygdommen kommer igen.


Vores kunder har rigtig gode erfaringer med Royal Canin Veterinary Diet dyrefoder. Hos Brekz kan du bestille dit Royal Canin Veterinary Diet foder meget billigere end hos dyrlægen!


Sortiment Royal Canin Veterinary Diet dyrefoder


Royal Canin Veterinary Diet hundefoder

Royal Canin Veterinary Diet hundefoder er klinisk testet kvalitetsfoder, som er specielt udviklet til hunde, der har problemer med sundheden. Foderet er udviklet til at mindske de mest forekommende symptomer. I vores udvalg kan du finde lækkert vådfoder og tørfoder til hunde med overvægt, diabetes, allergi, nyresygdomme, ledsygdomme, problemer med lever eller hjerte, samt problemer med mave- og tarm, urinvejene, huden, pels og tænder. Du kan læse mere om produktet i hver produktbeskrivelse. Det er vigtigt, at du altid konsulterer din dyrlæge, før du serverer foderet for din firbenede kammerat.


Royal Canin Veterinary Diet kattefoder

Overvægt, stress, diabetes og tandproblemer, samt sygdomme i leveren eller nyrerne, leddene, urinvejene, mave- og tarm ses desværre ofte hos katte. Royal Canin har derfor, i samarbejde med dyrlæger, udviklet et stort udvalg af diætfoder, som bidrager til at forbedre din kats sundhed. I vores udvalg af Royal Canin Veterinary Diet kattemad kan du finde rigtig mange produkter, som er tilpasset din syge kats særlige behov. Noget diætfoder kan fås både som tørfoder og vådfoder. Foderet kan derudover fås i forskellige smage, herunder oksekød, kylling og tun.


Vigtig information ved brug af Royal Canin Veterinary Diet

Alle dyr med sundhedsproblemer har særlige behov. Det er derfor bedst, at disse behov og en nødvendig behandling, fastlægges af din dyrlæge. Vi anbefaler derfor, at du altid taler med din dyrlæge, før du bestiller et produkt fra Royal Canin Veterinary Diet.


Vi tilråder derudover, at har dit dyr med sundhedsproblemer, at du tager det til kontrol hos dyrlægen hvert halve år. Hvis dit husdyrs tilstand forværres ved brug af Royal Canin Veterinary Diet dyrefoder, så anbefaler vi at kontakte din dyrlæge med det samme.


Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.