Vi benytter cookie for at give dig en bedre oplevelse med vores hjemmeside. Cookies
OK

Virbac VeggieDent Very Small hundegodbid til 5 kg/15 tyggestrips

Product Information
Pr. stk.
kr. 72,90 (kr. 72,90/ct)
kr. 72,90 (kr. 72,90/ct)
2 stk.
kr. 139,90 (kr. 69,95/ct)
kr. 139,90 (kr. 69,95/ct)
3 stk.
kr. 205,90 (kr. 68,63/ct)
kr. 205,90 (kr. 68,63/ct)

Virbac VeggieDent Very Small hundegodbid til 5 kg/15 tyggestrips er naturlige tyggestrips lavet af 100% vegetabilske ingredienser til meget små hunde op til 5 kg. Velegnet til hunde med en fødevareintolerans overfor animalske proteiner.

  • Patenteret Z-form
  • Renser og plejer
  • Mindsker dannelse af tandplak og tandsten

Mere info

Virbac VeggieDent Very Small hundegodbid til 5 kg/15 tyggestrips

Virbac VeggieDent Very Small hundegodbid til 5 kg/15 tyggestrips er baseret på naturlige, vegetariske ingredienser og er meget lækre. Den patenterede Z-form sørger for et godt greb og forbedrer den naturlige rensende effekt af hundens tænder og tandkød. De hjælper med at mindske dannelsen af tandplak og tandsten, forebygger dårlig ånde og sørger for sundt tandkød. Ved at tygge regelmæssigt på en VeggieDent tyggestrip bidrages til den daglige tandpleje, og sørges der for rene tænder og sundt tandkød. Denne hundegodbid er en kaloriefattige tyggestrip, som 100% er baseret på vegetabilske ingredienser. Det gør denne tyggestrip særdeles velegnet til hunde med fødevareintolerans overfor animalske proteiner. 

VeggieDent tyggestrips er en del af din hunds daglige tandplejerutine. Giv din hund mindst én VeggieDent tyggestrip på de dage, hvor dens tænder ikke bliver børstet. VeggieDent Small har den rette balance mellem tykkelse og tyggevarighed, og det sørger for en optimal rengørende effekt hos meget små hunde. Derudover påviser videnskabelige undersøgelser, at VeggieDent har en klinisk bevist indflydelse på reducering af tandkødsbetændelse (gingivitis).

Hos Brekz kan du online bestille billige og sunde hundegodbidder fra Virbac. Se vores sortiment og køb lige nu Virbac VeggieDent Very Small hundegodbid til 5 kg/15 tyggestrips til den allerbedste pris. Hurtigt og nemt at bestille.

Ingredienser Virbac VeggieDent Very Small hundegodbid til 5 kg/15 tyggestrips

Sammensætning:
Majsstivelse, glycerin, sojaprotein, rismel, sorbitol, ølgær, majskolber, polyol (erythritol), cikorieinulin og granatæblekoncentrat. VeggieDent tyggestrips indeholder ingen animalske ingredienser.

Analytiske ingredienser:
Råprotein 19%, råfedt 0,9%, råcellulose 1,3%, råaske 1,8%.

Dosering og opbevaring Virbac VeggieDent Very Small hundegodbid til 5 kg/15 tyggestrips

VeggieDent tyggestrips udgør en del af din hunds daglige tandplejerutine, hvoraf tandbørstning er en meget vigtig del. Giv mindst en VeggieDent tyggestrip om dagen, på de dage, hvor hunden ikke får børstet tænder. Sørg for, at dit husdyr altid har tilgang til friskt drikkevand.

Bemærk!
En dårlig fordøjelse som følge af, at der ikke er blevet tygget grundigt nok på dette produkt, kan medføre opkastning eller forstoppelse i tarmen. Læg derfor godt mærke til din hunds tyggeadfærd, og giv ikke for små tyggestrips. Hvis din hund spiser alt for hurtigt og bare hugger alt i sig, så giv helst en tyggestrip efter det regulære måltid. VeggieDent skal opbevares tørt ved en temperatur mellem 15-25°C, og uden for børns rækkevidde. Holdbarhedsdatoen er påtrykt emballagen.

Et andet produkt?

Leder du efter VeggieDent til hunde på mellem 10 og 30 kg? Så kig engang på Virbac VeggieDent Medium hundegodbid. For alle øvrige varianter, kan du kigge på vores oversigtsside med tandplejeprodukter til hunde.


 

Luk

Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
15-08-2020
1
2
3
4
5
Snelle levering en correct

Translate to English