Almo Nature HFC Natural kyllingebryst vådfoder til katte (150 g)

Almo Nature HFC Natural kyllingebryst vådfoder til katte (150 g)
Almo Nature HFC Natural kyllingebryst vådfoder til katte (150 g)
Brug 2 fingre (knib for at zoome) for at zoome ind

Almo Nature HFC Natural kyllingebryst vådfoder til katte (150 g)

Produktinformation
4
4
4
4
4
(5)

2-4 arbejdsdage, medmindre andet er angivet

Almo Nature HFC Natural kyllingebryst vådfoder til katte (150 g) er et supplerende foder af høj kvalitet til voksne katte af alle racer.

  • Meget velsmagende supplerende mad
  • Rig på lækkert kyllingebryst
  • Fri for kemiske tilsætningsstoffer

Mere info

Produktinformation Almo Nature HFC Natural kyllingebryst vådfoder til katte

Almo Nature HFC Natural kyllingebryst er foder, der er egnet til alle voksne katte. Maden består kun af naturlige ingredienser. Voksne katte er i deres bedste alder og den rigtige mad er meget vigtig i denne henseende. Katte er aktive og kan derfor godt bruge nogle gode næringsstoffer. Fordi Almo Nature kun anvender naturlige ingredienser, har foderet et næringsindhold af høj kvalitet. Det velsmagende måltid består af ikke mindre end 75 % kylling. Kyllingen kommer fra en frilandsfarm, hvor der ikke blev anvendt hverken hormoner eller antibiotika under opdræt. På denne måde får kyllingekødet sin mest naturlige sammensætning.

Almo Nature HFC kyllingebryst er fremstillet uden kemiske behandlinger. Foderet koges og konserveres i sin egen væske. På denne måde bevares foderets næringsstoffer optimalt. Det fremhæver også madens smag. Det gør det også unødvendigt at tilsætte vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer til foderet, da de simpelthen allerede er til stede. Der er tilsat en lille mængde ris til maden, for at gøre den endnu sundere. Da maden opbevares i sin egen kogevæske, er det ikke nødvendigt at bruge kemiske konserveringsmidler til at konservere maden. Desuden er der ikke anvendt farvestoffer, som kun har til formål at forbedre fødevarens udseende. På denne måde får foderet sin mest naturlige sammensætning. Det gør den til en lækkerbisken med hensyn til smag, og alle katte vil nyde den.

*Disse Almo dåser leveres både med og uden HFC logo på emballagen. Men inholdet er det samme.

Du kan bestille Almo Nature HFC Natural kyllingebryst vådfoder til katte (150 g) online billigt hos os. Tag et hurtigt kig på vores samlede udvalg af det allerbedste kattefoder til de skarpeste priser!

Ingredienser Almo Nature HFC Natural kyllingebryst

Sammensætning: Kyllingebryst 55 %, kyllingebouillon 42 %, ris 3 %.

Analytiske bestanddele: Råprotein (16 %), råfedt (0,1 %), råfibre (0,3 %), råaske (14 %), fugtighed (81 %).

Foderanbefaling Almo Nature HFC Natural vådfoder til katte

Det anbefales at fordele den daglige mængde på mindst to måltider. Sørg altid for rigeligt med drikkevand sammen med maden. Holdbarheden af Almo Nature HFC kyllingebryst er angivet på emballagen og er normalt tilstrækkelig, hvis du holder dig til de anbefalede daglige mængder. Giv i gennemsnit 110 gram pr. 4 kg kropsvægt. Opbevar maden på et tørt sted, og luk det godt til.

Andet foder?

Hvis du i stedet for Almo Nature HFC Natural kyllingebryst søger andet foder til din kat, så tag et kig på Almo Nature HFC kylling med græskar. Du kan få et komplet overblik ved at se nærmere på alle Almo vådfoder.

Luk

Reviews
4
4
4
4
4
4.4 / 5 (5)
26-02-2024
1
2
3
4
5
Ma chatte adore !

Translate to English

22-07-2023
1
2
3
4
5
Levering:
1
2
3
4
5
Kvalitet:
1
2
3
4
5
Værdi for pengene:
1
2
3
4
5
mijn katten vinden het heel lekker zowel de kip als de tonijn en het is ook goed voor de kittens.

Translate to English

28-01-2020
1
2
3
4
5
Sehr gutes Katzennassfutter. Unsere Katze hat Magen - und Darmprobleme. Nach verzweifelten Versuchen ein verträgliches Futter für unsere Katze zu finden, haben wir auf Empfehlung dieses Futter ausprobiert. Sie verträgt dieses Futter sehr gut und hat seitdem kein Erbrechen und Durchfall mehr.

Translate to English

01-01-2019
1
2
3
4
5
Prima product snelle levering

Translate to English

15-07-2018
1
2
3
4
5
Kipfilet besteld en kippenborst geleverd.Bestelling liet ook op zich wachten (4 dagen)

Translate to EnglishHold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.