Almo Nature Daily med and vådfoder til katte (100 g)

Almo Nature Daily met Eend 100 gram
Almo Nature Daily met Eend 100 gram
Brug 2 fingre (knib for at zoome) for at zoome ind

Almo Nature Daily med and vådfoder til katte (100 g)

Produktinformation

2-4 arbejdsdage, medmindre andet er angivet

Almo Nature Daily med and vådfoder til katte (100 g) er et velsmagende og naturligt foder, der er tilberedt med friske ingredienser. Paté med lækre kødstykker. Uden konserveringsmidler og farvestoffer.

  • Med herlige kødstykker
  • Naturligt vådfoder
  • Uden kunstige tilsætningsstoffer

Mere info

Produktinformation Almo Nature Daily med and vådfoder til katte

Almo Nature Daily med and er en herlig paté med andesmag, til din voksne kat. Patéen er fremstillet på en særlig måde uden konserveringsmidler, farvestoffer, smagsstoffer eller andre kemiske tilsætningsstoffer. Derfor er dette naturlige foder så velsmagende. Den rene smag af and, vil uden tvivl friste din kat. Desuden er der tilsat en optimal mængde vitaminer og mineraler til denne velsmagende Almo paté. Dermed er foderet ekstra godt for din kats immunforsvar. Almo Nature Daily med and: en velsmagende og sund paté til din kat.

Hos Brekz kan du købe billigt Almo Nature Daily med and vådfoder online! Hos os kan du nemt bestille det bedste kattefoder til den bedste pris.

Ingredienser Almo Nature Daily med and

Sammensætning: Kød og kødderivater 60% (and 4%), mineraler, vegetabilsk ekstrakt af fibre (inulin fra cikorie 0,07%)

Analytiske bestanddele: Råprotein 10 %, råfedt 5 %, råaske 2 %, råfibre 0,4 %, fugtighed 82 %.

Fodervejledning Almo Nature Daily vådfoder til katte 

Det anbefales, at den daglige mængde fordeles over mindst to måltider. Sørg altid for, at der er rigeligt med drikkevand sammen med maden. Det anbefales at kombinere Almo Nature Daily vådfoder med et tørfoder og regelmæssigt veksle mellem de forskellige varianter af vådfoder.

Holdbarheden på Almo Nature Daily er angivet på emballagen og er normalt tilstrækkelig lang, hvis du holder dig til den anbefalede brug. Opbevares på et tørt sted og efter åbning max 24 timer på køl.

Andet foder?

Leder du efter Almo Nature vådfoder til katte, med en anden smag? Hos Brekz sælger vi forskellige typer Almo Nature vådfoder. Hos os finder du utvivlsomt din kats yndlingssmag! Og leder du efter tørfoder til din kat? Se vores omfattende udvalg af tørfoder til katte!

Luk


Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.