4
4
4
4
4
(2)

Almo Nature HFC tun, kylling, skinke kattefoder (150 g)

Product Information
12 x 150 g
kr. 204,90 (kr. 113,83/kg)
kr. 204,90 (kr. 113,83/kg)
24 x 150 g
kr. 399,90 (kr. 111,08/kg)
Oftest købt
kr. 399,90 (kr. 111,08/kg)

2-4 arbejdsdage, medmindre andet er angivet

Almo Nature HFC Natural tun, kylling og skinke kattefoder er et naturligt og velsmagende tilskudsfoder og er velegnet til alle katte.

  • Meget naturligt produkt
  • Rig på kød og fisk
  • Fri for kemiske tilsætningsstoffer

Mere info

Produktinformation Almo Nature HFC Natural tun, kylling og skinke kattefoder

Almo Nature HFC Natural tun, kylling og skinke kattefoder er et naturligt og velsmagende tilskudsfoder og er velegnet til alle katte. Denne velsmagende mad med tun, kylling og skinke har en naturlig karakter. Kød og fisk kommer således fra frilandsfarme og friskfanget fra havet. Dette sikrer dig, at foderet er fri for hormoner og antibiotika, der anvendes i avlen. Maden er blevet omhyggeligt forarbejdet, og der er ikke anvendt kemiske behandlinger. Efter tilberedningen er foderet blevet konserveret i sin egen kogevæske. Derfor er der ikke behov for konserveringsmidler, og både smag og næringsstoffer er bevaret optimalt. Desuden er produktet helt uden kunstige tilsætningsstoffer og bl.a. på grund af dets naturlige enkelhed, er det meget populært blandt katte.

  • Meget naturligt og velsmagende produkt med tun, kylling og skinke

  • Ikke denaturerede ingredienser, oprindeligt bestemt til menneskeføde

  • Fisk, der er friskfanget i havet, kød fra gårde med frilandsopdræt, så du kan være sikker på, at produktet er fri for hormoner og antibiotika

  • Opbevares i sin egen køkkensaft efter tilberedning for optimal bevarelse af næringsstoffer og smag

  • Helt fri for kemiske tilsætningsstoffer som farvestoffer, smagsstoffer og konserveringsmidler

Disse dåser af Almo fås med HFC-logo eller uden HFC-logo på emballagen, men indholdet er det samme.

Hos Brekz kan du nemt og billigt bestille det bedste Almo Nature vådfoder til din kat online. Se vores udvalg og køb nu Almo Nature HFC Natural tun og kylling med skinke til katte til de bedste priser.

Foderanbefaling Almo Nature HFC Natural

Almo Nature er et supplerende foder. Det daglige behov for en sund voksen kat på omkring 4 kg er 110 g vådfoder og 35 g tørfoder. Det anbefales at fordele den daglige mængde på mindst 2 måltider. Sørg altid for rigeligt med drikkevand sammen med maden. Holdbarheden af Almo Nature HFC tun, kylling og skinke til katte er angivet på emballagen og er normalt tilstrækkelig lang, hvis du holder dig til de anbefalede daglige mængder.

Ingredienser Almo Nature HFC Natural tun, kylling og skinke kattefoder

Sammensætning: Tun (25%), kylling (25%), fiskebouillon (42%), kyllingeskinke (5%), ris (3%).

Analytiske bestanddele: Råprotein (17 %), råfedt (3 %), råfibre (0,1 %), råaske (2 %), væske (77 %), omsættelig energi (850 kcal/kg).

Andet produkt?

Leder du efter et alternativ til dette produkt, f.eks. måltidsposer med kylling og laks? Så tag et kig på Almo Nature HFC Nature kylling og laks 55g. Du kan finde en oversigt over alle sorter og smagsvarianter på Almo Nature-siden.

Luk

Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (2)
23-07-2018
1
2
3
4
5
Zelfs ik vind het lekker ruiken, en dat heb ik nooit met kattenvoer! het ziet er ook puur natuur uit. De volgende keer neem ik alleen een kleiner blikje, ik geef liever alles in 1 keer... maar ook uit de koelkast blijft het goed ruiken....

Translate to English

14-02-2018
1
2
3
4
5
Prima voer. Voordelig bij brekx. Snelle levering.

Translate to EnglishHold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.