Almo Nature Daily med kylling og laks vådfoder til katte (70 g)

Almo Nature Daily med kylling og laks vådfoder til katte (70 g)
Almo Nature Daily med kylling og laks vådfoder til katte (70 g)
Brug 2 fingre (knib for at zoome) for at zoome ind

Almo Nature Daily med kylling og laks vådfoder til katte (70 g)

Produktinformation
4
4
4
4
4
(1)

2-4 arbejdsdage, medmindre andet er angivet

Almo Nature Daily med kylling og laks vådfoder til katte (70 g) er et naturligt, supplerende foder med kylling og laks, specielt til voksne katte.

  • Indeholder kun naturlige ingredienser
  • Fremragende holdbarhed i kogesaft
  • Fri for kemiske tilsætningsstoffer

Mere info

Produktinformation Almo Nature Daily med kylling og laks vådfoder til katte

Almo Nature Daily med kyllinlg og laks er et supplerende foder, der er rig på kylling og laks og er velegnet til voksne katte. De naturlige ingredienser i dette foder er nøje udvalgt og er kun af højeste kvalitet. Fisken er f.eks. friskfanget i havet, så den indeholder ikke antibiotika og tilsatte hormoner. Det samme gælder for kødet af høj kvalitet, som kommer fra fritgående husdyr. Der anvendes heller ingen kemikalier i tilberedningen.

Umiddelbart efter tilberedningen opbevares kød og fisk i deres egen kogesaft for optimal bevarelse af smag og næringsstoffer. Takket være de tilstedeværende vitaminer og mineraler får din kat ikke kun et velsmagende måltid, men det er også sundt. Alle Almo Nature Daily-produkter er naturligt fri for konserveringsmidler, duftstoffer, farvestoffer og aromaer. Alt dette sikrer, at Almo Nature Daily er et naturligt og uovertruffent vådfoder til alle katte.

Hos Brekz kan du online bestille Almo Nature Daily med kylling og laks vådfoder til katte (70 g) billigt. Den lille pakke passer perfekt til din kats behov. Takket være de regelmæssige tilbud kan du altid købe dette vådfoder til den bedste pris!

Ingredienser Almo Nature Daily med kylling & laks

Sammensætning: Fisk og fiskebiprodukter (havfisk >6%; tun >4%, laks >4%), kød og kødbiprodukter (kylling >13%), majsgluten, æg, gulerod (1,6%), ærter (1,6%), ris (1,4%).

Analytiske bestanddele: Råprotein (11 %), råfedt (3 %), råfibre (1 %), råaske (3 %), væske (80 %), omsættelig energi (710 kcal)

Foderanbefaling Almo Nature Daily vådfoder til katte

Det anbefales at fordele den daglige mængde på mindst to måltider. Sørg altid for rigeligt med drikkevand sammen med maden. Almo Nature er et supplerende foder og det anbefales, at der er en vis variation af forskellige typer foder.

For at få en komplet og sund foderplan anbefaler Almo Nature, at du deler din kats måltider op i 60 % vådfoder og 40 % tørfoder. Holdbarheden af Almo Nature Daily med kylling og laks er angivet på emballagen og er normalt tilstrækkelig lang, hvis du holder dig til den anbefalede anvendelse.

Andet foder?

Er du på udkig efter et andet supplerende foder til din kat, f.eks. i en større størrelse? Så tag et kig på Almo Nature.

Luk

Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
26-02-2024
1
2
3
4
5
I swear by the Almo cat food. My cat is 10 years old and looks like she's 3. Glossy fur, good health, and she loves it. I'm glad I have a source to get this food.

Translate to EnglishHold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.