Almo Nature HFC Natural tun med majs vådfoder til katte (70 g)

Almo Nature HFC Natural tun med majs vådfoder til katte (70 g)
Almo Nature HFC Natural tun med majs vådfoder til katte (70 g)
Brug 2 fingre (knib for at zoome) for at zoome ind

Almo Nature HFC Natural tun med majs vådfoder til katte (70 g)

Produktinformation
4
4
4
4
4
(4)

2-4 arbejdsdage, medmindre andet er angivet

Almo Nature HFC Natural tun med majs vådfoder til katte (70 g) er et 100 % naturligt vådfoder til din kat. Fremstillet udelukkende af råvarer af høj kvalitet.

  • Uden konserveringsmidler
  • Fri for farvestoffer
  • 70 gram pr. dåse

Mere info

Produktinformation Almo Nature HFC Natural tun med majs vådfoder til katte

Almo Nature HFC Natural tun med majs er et naturligt foder af høj kvalitet, som tager fuldt ud hensyn til din kats ernæringsmæssige behov, med henblik på kattens oprindelse. Da katten fra naturens side er kødæder og naturligvis kun spiser naturlige ingredienser, er det ikke anderledes med dette Almo foder. Foderet består af 70% tun og indeholder kun naturlige ingredienser. Tunen er kogt og konserveret i sin egen bouillon. Det sikrer, at næringsstofferne i Almo Nature tun med majs bevares optimalt. Den naturlige produktion af maden sikrer også, at den er letfordøjelig. Derudover har det en positiv effekt på smagen af dette vådfoder.

Almo Nature HFC Natural tun med majs består kun af naturlige ingredienser, der kommer fra den samme sektor som menneskeføde. Ved at købe foderet fra sektoren for menneskeføde kan Almo altid garantere for kvaliteten af sine ingredienser. Almo Nature Natural tun med majs er ikke tilsat vitaminer og mineraler, da disse allerede er naturligt til stede i kosten. Desuden er der ikke foretaget nogen kemisk behandling af foderet. Der er anvendt naturlig konservering, og tilsætning af farvestoffer er også udeladt. Tunen i foderet har et højt indhold af omega-3-fedtsyrer, som holder din kats hud og pels sunde. Takket være foderets naturlige sammensætning vil din kat nyde at få serveret Almo Nature Natural tun med majs.

*Disse dåser fra Almo fås med HFC eller uden HFC-logo på emballagen, men indholdet er det samme.

Hos Brekz kan du bestille det bedste foder til din kat nemt og billigt online. Køb Almo Nature HFC Natural tun med majs vådfoder til katte (70 g) nu til de skarpeste priser, eller tjek vores store udvalg.

Fodervejledning Almo Nature HFC Natural vådfoder på dåse til katte

Det anbefales at fordele den daglige mængde over mindst to måltider. Giv altid tilstrækkeligt med drikkevand sammen med foderet. Holdbarheden af Almo Nature er angivet på emballagen og er normalt tilstrækkelig, hvis du holder dig til den anbefalede mængde. Opbevar foderet på et tørt sted, og luk det tæt.

 Vægt kat (kg)   Mængde vådfoder i gram pr. dag 
 4  110 (+ 35 tørfoder)
 6  165 (+ 55 tørfoder)
 8  220 (+ 70 tørfoder)
 10  275  (+ 85 tørfoder)
 12  330 (+ 105 tørfoder)

      

Andet produkt?

Er du på udkig efter et alternativ, vådfoder f.eks. pakket i måltidsposer? Så kan vi foreslå Almo Nature HFC Natural tun med kylling (55 g). For andre smagsvarianter eller antal gram per dåse/pose, kan du besøge Almo Nature siden.

Luk

Reviews
4
4
4
4
4
4.8 / 5 (4)
18-08-2023
1
2
3
4
5
product en prijs perfect

Translate to English

13-05-2023
1
2
3
4
5
ils adorent tous les 4 !

Translate to English

15-03-2021
1
2
3
4
5
Wordt goed bevonden door mijn poezen

Translate to English

08-05-2019
1
2
3
4
5
snelle levering en goede site om te bestellen

Translate to EnglishHold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.