Vi benytter cookie for at give dig en bedre oplevelse med vores hjemmeside. Cookies
OK

Catisfactions bland kylling og and katte slik

Product Information
6 x 60g
kr. 70,90 (kr. 196,94/kg)
kr. 70,90 (kr. 196,94/kg)
12 x 60g
kr. 135,90 (kr. 188,75/kg)
Oftest købt
kr. 135,90 (kr. 188,75/kg)

Catisfactions Mix Kylling og And katteslik er et sundt alternativ, når du har lyst til at forkæle din kat med en lille snack.

  • Lavt indhold af kalorier
  • Velegnet til envher kat
  • Sprød med blødt fyld

Mere info

Produktinformation Catisfactions Mix Kylling og And katteslik

Catisfactions Mix Kyllig og And katteslik er til dem der har lyst til at forkæle deres kat på en sund måde. Catisfactions Mix Kylling og And katteslik er superlækre og dejligt sprøde godbidder med en smagsblanding af kylling og and. Din kat vil opleve en herlig smagssensation, når der bides igennem godbidden og smager det lækre, bløde fyld. Katteslikket er desuden rig af protein og har et lavt indhold af kalorier (2kcal per bid).

Vil du gerne have en sund og lækker godbid til din kat? Du kan lige nu købe billigt Catisfactions Mix Kylling og And katteslik online hos Brekz. Din kat vil helt sikkert elske det!

Ingredienser Catisfactions Mix Kylling og And katteslik

Protein (34%), fedt (20%), uorganiske stoffer (9,5%), rå kostfiber (1%).

Fodervejledning

Catisfactions Mix Kylling og And katteslik indeholder mindre end 2 kcal per bid og kan gives på alle tidspunkter på dagen. Det anbefales at give din kat under 20 stk per dag. Det er lig med 8,4% af den dagligt anbefalede mængde af kilokalorier. Sørg for, at du tilpasser mængden på hovedmåltidet, hvis det er nødvendigt. Det anbefales at fordele den daglige mængde over mindst to måltider. Sørg for, at der altid er rigeligt med frisk drikkevand sammen med foderet.

Opbevar katteslikket tørt og sørg for at lukke emballagen omhyggeligt. Holdbarhedsdatoen for Catisfactions Mix Kylling og And katteslik er påtrykt emballagen og er for det meste lang nok, når du holder dig til den anbefalede mængde.

Et andet foder?

Leder du efter et alternativ til Catisfactions Mix Kylling og And katteslik? Så kig engang på vores totaludvalg af Catisfactions katteslik. Vi har et stort udvalg af snacks og godbidder i mange forskellige smage, for eksempel Catisfactions Laks katteslik.Luk