Vi benytter cookie for at give dig en bedre oplevelse med vores hjemmeside. Cookies
OK

Catisfactions ost katte slik

Product Information
6 x 60g
kr. 70,90 (kr. 196,94/kg)
kr. 70,90 (kr. 196,94/kg)
12 x 60g
kr. 135,90 (kr. 188,75/kg)
Oftest købt
kr. 135,90 (kr. 188,75/kg)

Catisfactions Ost katteslik er en lækker lille snack til din kat.

  • Rig på protein
  • Sprød
  • Blødt fyld
  • Sund

Mere info

Produktinformation Catisfactions Ost katteslik

Nogle gange vil du gerne forkæle eller belønne dit elskede kæledyr. Det er altid fristende at lade din kat slikke en tallerken ren eller give den nogle rester. Men det kan være usundt! Det er meget bedre at forkæle din kat på en sund måde. Catisfactions Ost katteslik er superlækre og dejligt sprøde godbidder med ostesmag. Din kat vil opleve en herlig smagssensation, når der bides igennem godbidden og den smager det lækre fyld! Catisfactions Ost katteslik er specielt udviklet til katte og er desuden rig på proteiner. Proteiner bidrager blandt andet til sunde og stærke muskler. Derudover indeholder katteslikket også mineraler og olier, som er rigtig godt for sundheden.

Vil du gerne have en sund og lækker godbid til din kat? Du kan lige nu købe billigt Catisfactions Ost katteslik online hos Brekz. Din kat vil helt sikkert elske det!

Holdbarhedsdatoen for Catisfactions Ost katteslik er påtrykt emballagen og er for det meste lang nok, når du holder dig til den anbefalede mængde.

 

Fodervejledning

Catisfactions Ost katteslik indeholder mindre end 2 kcal per bid og kan gives på alle tidspunkter på dagen. Det anbefales at give din kat under 20 stk per dag. Det er lig med 8,4% af den dagligt anbefalede mængde af kilokalorier. Sørg for, at du tilpasser mængden på hovedmåltidet, hvis det er nødvendigt. Det anbefales at fordele den daglige mængde over mindst to måltider. Sørg for, at der altid er rigeligt med frisk drikkevand sammen med foderet. Opbevar katteslikket tørt og sørg for at lukke emballagen omhyggeligt. 

 

Ingredienser Catisfactions Ost katteslik

Vegetabilske proteinekstrakter, korn, kød og animalske biprodukter, olier og fedtstoffer, mineraler, mælk og biprodukter (heraf 4% ost).
 
Analytiske ingredienser:
 
Råprotein (35,5%), råfedt (20,6%), råfibre (0,3%), råaske (8,3%), calcium (1,45%), fosfor (0,66%).
 
Tilsatte næringsmidler:
 
Vitamin A (5.283 IE/kg), vitamin B1 (14.6 mg/kg), vitamin B2 (7.3 mg/kg), vitamin B6 (5.8 mg/kg), vitamin D3 (583 IE/kg), vitamin E (84.3 mg/kg), kobbersulfat-pentahydrat (20.7 mg/kg), mangan-(II)-sulfat-monohydrat (43.7 mg/kg), kaliumjod (1.7 mg/kg), zinksulfat monohydrat (195 mg/kg).

 

Et andet foder?

Leder du efter et alternativ til Catisfactions Ost katteslik? Så kig engang på vores totaludvalg af Catisfactions katteslik. Vi har et stort udvalg af snacks og godbidder i mange forskellige smage, for eksempel Catisfactions Oksekød katteslik. Du kan også kigge på hele vores sortiment af Katteslik. Her kan du finde alle slags snacks fra andre mærker, produkter som er gode for tænderne, som indeholder ekstra vitaminer eller er gode til overvægtige katte. På den måde kan du forkæle din kat på en sund og varieret måde.

Luk