Hill's Prescription Diet

Hill's Prescription Diet dyrefoder

Et langt og lykkeligt liv begynder med viden. Med hjælp fra videnskaben, producerer Hill’s klinisk dokumenteret dyrefoder til dit syge kæledyr. Her findes et bredt udvalg af foder, som er udviklet til forskellige lidelser og sygdomme. Du kan stole på, at med Hill's Prescription Diet dyrefoder vil din syge hund eller kat få præcist hvad de har brug for.

Hill's Prescription Diet dyrefoder


Hill’s forstår rigtig godt, at dit kæledyr fortjener al opmærksomhed og omsorg - især hvis det er sygt. Hill’s Prescription Diet dyrefoder-udvalget indeholder terapeutisk foder, som er specielt udviklet til forskellige slags sygdomme og lidelser. Det kan eksempel være overvægt, ledproblemer, fordøjelsesproblemer, hudlidelser, nyresygdomme eller urinvejslidelser. Til dagligt samarbejder Hill’s med over 200 dyrlæger og ernæringseksperter på at udvikle dyrefoder. Med over 80 års erfaring og lyst til at innovere, kombineres videnskab og de rette ingredienser. På den måde produceres et foder med en optimal balance af næringsstoffer, som hjælper dit kæledyr med at få det bedre. Det rette foder er uundværligt for at få dit husdyr frisk igen. Men nogle dyr spiser ikke, eller har meget lav appetit, når de har det dårligt. Derfor har Hill's Prescription Diet et bredt udvalg af foder til både hunde og katte, som kan stimulere appetitten. Du kan blandt andet få lækkert vådfoder, ragouter, hundegodbidder og tørfoder til hunde og katte med urinevejslidelser, hud- og pelsproblemer, nyresygdomme, mave- og tarmlidelser, ledproblemer eller overvægt. Din dyrlæge kan altid fortælle dig, hvilket produkt er det bedste til dit husdyr.


Har din dyrlæge anbefalet at bruge et Hill’s produkt? Online hos Brekz kan du nemt og billigt bestille Hill's Prescription Diet dyrefoder. Hill’s yder 100% tilfredshedsgaranti på deres produkter. Det betyder at, hvis kvaliteten eller konsistensen ikke er i orden, får du dine penge tilbage.


Sortiment Hill's Prescription Diet dyrefoder


Hill's Prescription Diet hundefoder


Det er bare sjovere, når din hund har det godt. Derfor samarbejder Hill's med dyrlæger på at finde de bedste løsninger, så der kan leveres et kvalitetsfoder, som gør, at I igen kan nyde livet sammen. Hill's Prescription Diet hundemad er et klinisk dokumenteret diætfoder til de oftest forekommende medicinske lidelser hos hunde. Hill’s udvælger omhyggeligt ingredienser i den bedste kvalitet, hvor det er dokumenteret, at de indeholder de rette næringsstoffer, som din syge hund har brug for, og som naturligvis smager dejligt. I Hill's Prescription Diet-udvalget til hunde, kan du finde alle produkter, sorteret på de lidelser, som de er gode for. På den måde kan du hurtigt og nemt vælge det rette foder til din hund. Leder du for eksempel efter et foder til din hund med leddegigt? Så kunne Hill's Prescription Diet J/D hundefoder være en rigtig god mulighed. Tal altid først med din dyrlæge, før du serverer dette terapeutiske foder til din hund.


Har din hund endnu ikke spist Hill’s Prescription Diet? Sørg da for, at din hund gradvist tilvænnes foderet. Det er meget vigtigt at sørge for at dit husdyr har en god erfaring, når det introduceres til et nyt foder - især hvis dyret ikke har det godt. Hvis man skifter foder for hurtigt, kan det sørge for problemer med fordøjelsen. Derfor anbefaler Hill’s, at man i en periode på 7 dage, gradvist blander mere af det nye foder sammen med det gamle.


Hill's Prescription Diet kattemad


Selvom du anskaffet det allerbedste foder, så er det lige meget, hvis du har en kræsen kat, som ikke vil spise. Hill’s udvælger omhyggeligt de bedste ingredienser til det klinisk dokumenterede Hill's Prescription Diet-diætkattefoder, og hvor det er påvist, at de indeholder de rette næringsstoffer, som din syge kat har brug for, og som naturligvis smager dejligt. Forkæl din kat med lækre og smagfulde ingredienser, herlige dufte og unikke former og strukturer, som din kat simpelthen ikke kan modstå. Sørg for at afveksle foderpillerne med ragouter eller vådfoder, fra samme mærke. Din kat vil ikke kun sætte pris på de forskellige variationer, men det hjælper også på madens indvirkning. I Hill's Prescription Diet-udvalget til katte, kan du finde alle produkter, sorteret på de lidelser, som de er gode for. På den måde kan du hurtigt og nemt vælge det rette foder til din kat. Leder du for eksempel efter et foder til din kat med urinvejslidelser? Så kan Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress kattemad være en god løsning. Tal altid først med din dyrlæge, før du serverer dette terapeutiske foder til din kat.


Hill’s samarbejder med dyreinternater


Med Food Shelter Love-programmet støtter Hill's internater og velgørenhedsorganisationer over hele verden, med deres arbejde. Takket være Hill's foder, fandt mere end 9 millioner internathunde og -katte sidste år, et nyt og kærligt hjem.

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.