Hill's

Hill's Science Plan dyrefoder

Et langt og lykkeligt liv begynder med viden. Med hjælp fra videnskaben, producerer Hill’s klinisk dokumenteret dyrefoder til enhver livsfase. Du kan stole på, at alle hunde og katte, både sunde og syge, vil få præcist hvad de har brug for.

Hill's Science Plan dyrefoder

Der er tre vigtige faktorer, som bidrager til din hunds eller kats sundhed: arvelige faktorer, miljøfaktorer og kost. Kosten er den eneste faktor, som du selv kan have indflydelse på. Hill’s tror på, at en god kost har en væsentlig indflydelse på dit kæledyrs ve og vel.

Til dagligt samarbejder Hill’s med over 200 dyrlæger og ernæringseksperter på at udvikle dyrefoder. Med over 80 års erfaring og lyst til at innovere, kombineres videnskab med de rette ingredienser. På den måde produceres et foder med en optimal balance af næringsstoffer, som passer til hundens eller kattens alder, race eller størrelse, sundhed og behov. Sådan giver Hill’s hvalpe og killinger en god start på livet, så de kan vokse op og blive sunde og stærke kæledyr, samt giver små hunde de rette næringsstoffer, så de kan få det bedste ud af livet.


Online hos Brekz kan du nemt og billigt bestille Hill's Science Plan dyrefoder, eller Hill's Ideal Balance foder. Hill’s yder 100% tilfredshedsgaranti på deres produkter. Det betyder at, hvis kvaliteten eller konsistensen ikke er i orden, får du dine penge tilbage. 


Sortiment Hill's Science Plan dyrefoder 


Hill's tilbyder det bedste foder til både hund og kat. Hill's sørger for, at begge typer husdyr kan få et foder, som er tilpasset dyrets livsstil og alder.


Hill's Science Plan hundefoder


Hill's hundemad er sammensat af et udvalg af optimale ingredienser og næringsstoffer, som gør, at foderet kan forandre dyrets liv. Hill’s produkter kan fås til hunde i alle livsfaser, hunde med specielle behov, eller er afstemt efter racetype eller størrelse. Derudover har foderet naturligvis også en dejlig smag, som alle hunde elsker.


I vores sortiment kan du blandt andet finde:

•   Foder i forskellige smagsvarianter til hunde i alle livsfaser, fra hvalp til seniorhund,

•   Hundemad til små, middelstore eller store hunderacer, som for eksempel Hill's Adult Large Breed Lam & Ris hundefoder,

•   Perfect Weight, så en idealvægt kan opnås og bibeholdes,

•   Light til hunde, som har tendens til overvægt,

•   Sensitive Stomach & Skin for en sund hud og fordøjelse,

•   Healthy Mobility, som sørger for sunde led.

 

Hill's Science Plan kattemad


Hill's kattemad er ligeledes sammensat af en optimal blanding af ingredienser og næringsstoffer, som understøtter din kats vitalitet og sundhed på den bedst mulige måde. Hill’s kattemad kan fås til katte i alle livsfaser og til katte med specielle behov. Og så er alle katte vilde med smagen på Hill's kattemad!

I vores sortiment kan du blandt andet finde:

•   Foder i forskellige smagsvarianter til katte i alle livsfaser, fra killing til seniorkat. Til din ældre kat kan du for eksempel vælge Hill's Mature Adult 7+ kattemad,

•   Sterilized Cat, som hjælper kastrerede og steriliserede katte med at forblive sunde og slanke,

•   Urinary Health for sunde urinveje,

•   Perfect Weight så en idealvægt kan opnås og bibeholdes,

•   Hairball Indoor, som mindsker hårbolde hos indekatte.

•   Sensitive Stomach & Skin for en sund hud og fordøjelse.


En komplet oversigt over Hill's Science Plan dyrefoder?


Hvis du gerne vil se en komplet oversigt over hele sortimentet af Hill's Science Plan dyrefoder, så kan du se vores sider med henholdsvis Hill's kattemad og Hill's hundefoder. Det er også en god idé at kombinere Hill's vådfoder med tørfoder. 


Hill's samarbejder med dyreinternater


Hill’s elsker alle husdyr. Med Food Shelter Love-programmet støtter Hill's internater og velgørenhedsorganisationer over hele verden, med deres arbejde. Takket være Hill's foder, fandt mere end 9 millioner internathunde og -katte sidste år, et nyt og kærligt hjem.Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.