Vi benytter cookie for at give dig en bedre oplevelse med vores hjemmeside. Cookies
OK

Josera kattefoder 

Desværre, så vil Josera kattefoder snart ikke længere blive solgt hos Brekz. Men fordi vi synes det er vigtigt, at du stadig giver din kat det bedste foder, så anbefaler vi følgende mærker som et alternativ: - Nutrivet - Taste of the Wild - Iams  - Almo Nature
Læs mere ..

Desværre, så vil Josera kattefoder snart ikke længere blive solgt hos Brekz. Men fordi vi synes det er vigtigt, at du stadig giver din kat det bedste foder, så anbefaler vi følgende mærker som et alternativ:
- Nutrivet
- Taste of the Wild
- Iams
- Almo Nature

Josera kattefoder

For en sund og miljøvenlig kattemad skal du vælge produkter fra Josera kattefoder. Kvalitet og bæredygtighed har stor betydning for Josera fordi de har menneskers, dyrs og miljøets interesser. Diæt fra Josera kattefoder er lavet af omhyggeligt udvalgte ingredienser og indeholder ingen hvede, soja, sukker og genetisk modificerede råvarer. Der er hellere ikke blevet tilsat kunstige farve, smagsstoffer eller konserveringsmiddler. Josera sikrer nøjagtig testning af råvarerne så kun de allerbedste produkter sælges.

  • God kvalitet og holdbarhed
  • Socialt ansvar
  • Nøje udvalgte ingredienser
  • Indeholder ikke hvede, soja og sukker
  • Uden genetisk modifikation
  • Uden kunstige tilsætningsstoffer
  • Nøje testet


Hos Brekz kan du vælge forskellige Josera kattefoder produkter og til en fordelagtig pris og bestille online. Kig rundt på siden og vælg dit produkt!

Holdbarheden fra Josera kattefoder står på pakkens bagside.

Sortiment fra Josera kattefoder

Du kan vælge Josera Culinesse kattefoder til voksne katte der er meget kræsne. Kosten reducere dannelsen af hårboller og sikrer sunde nyrer og urinveje. Josera minette kattefoder er mad til killinger og gravide eller ammende katte. Denne kost sikrer en sund vækst og stærkt immunsystem. Josera Léger kattefoder er en fedtfattig kost til ældre katte og katte med overvægt. Dette produkt sikrer en sund urinvej og reducere hårboller. For ægte gourmet er der også Josera Classic kattefoder med fisk.

Andre foderprodukter end Josera kattefoder?

Bij Brekz kan du vælge andre produkter end Josera for eksempel har vi foder fra Hills der fører en langrække sunde og gode produkter til din kat. Du kan også selv vælge at kigge rundt og se vores store udvalg lige her katte mærker her.

Retur