Vitakraft Cat Yums kylling med katteurt kattesnack (40g)

Vitakraft Cat Yums kip met kattengras kattensnack (40 g)
Vitakraft Cat Yums kip met kattengras kattensnack (40 g)
Brug 2 fingre (knib for at zoome) for at zoome ind

Vitakraft Cat Yums kylling med katteurt kattesnack (40g)

Produktinformation
4
4
4
4
4
(1)

2-4 arbejdsdage, medmindre andet er angivet

Vitakraft Cat Yums kylling med katteurt kattesnack (40g) er en velsmagende kødfyldt godbid beriget med vigtige næringsstoffer. Snacksene kommer i en praktisk genlukkelig pakke.

  • Med kattegræs og inulin
  • Kilde til antioxidanter
  • Højt indhold af kød

Mere info

Produktinformation Vitakraft Cat Yums kylling med katteurt kattesnack

Forkæl din kat med den lækre kattesnack Vitakraft Cat Yums kylling med katteurt, en godbid, der vil begejstre smagsløgene! Denne bløde kødsnack er specielt designet til at få din kats mund til at løbe i vand, med et højt kødindhold på ikke mindre end 70%. Cat Yums har ikke kun en uimodståelig smag, de er også fyldt med vigtige næringsstoffer.

Cat Yums indeholder taurin, en essentiel aminosyre, der er afgørende for kattens sundhed. Taurin understøtter en sund hjertefunktion, synet og nervesystemets udvikling. Denne lækre kattesnack er også beriget med antioxidanter, der hjælper med at styrke din kats immunforsvar. Derudover indeholder den kattegræs og inulin, som bidrager til en sund tarmfunktion. Kattegræsset fremmer udskillelsen af hårbolde, og inulin understøtter en sund fordøjelse. Med Cat Yums forkæler du din kat og støtter dens sundhed på samme tid.

Cat Yums er fri for tilsat sukker, hvede og soja. Desuden kommer disse velsmagende snacks i en praktisk genlukkelig pakke for at bevare friskheden.

Hos Brekz kan du bestille de bedste kattesnacks hurtigt og nemt online. Se vores produktsortiment, og bestil Vitakraft Cat Yums kylling med katteurt (40 g) til de skarpeste priser! Ordrer fra 449 DKK og derover sendes også gratis til dig.

Fodervejledning Vitakraft Cat Yums kylling med katteurt

Holdbarheden er angivet på emballagen og er generelt tilstrækkelig lang, hvis du holder dig til den anbefalede brug.

Den anbefalede mængde afhænger af din kats vægt, race, alder eller aktivitet. Sørg for, at din kat altid har adgang til masser af frisk drikkevand. Opbevar godbidderne tørt og køligt i lukket emballage.

Sammensætning Vitakraft Cat Yums kylling med katteurt

Ingredienser: Kød og animalske biprodukter 71,3% (43,9% kylling), grøntsager, vegetabilske proteinekstrakter, inulin 1,1%, gær, mineraler, vegetabilske biprodukter, kattegræs 0,11%.

Analytiske bestanddele: Væske 38,0%, protein 24,0%, fedtindhold 12,0%, råfibre 1,5%, råaske 6,5%.

Tilsætningsstoffer (pr. kg): Taurin 445 mg, antioxidanter, konserveringsmidler, farvestoffer

Andet produkt?

Er du på udkig efter andre velsmagende varianter fra Vitakraft? Så tag et kig på udvalget af Vitakrafts kattegodbidder. Der er f.eks. også en variant med superfood!

Luk

Reviews
4
4
4
4
4
3 / 5 (1)
09-10-2023
1
2
3
4
5
Niet alle katten van mij eten Dees graag

Translate to EnglishHold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.