Vitakraft Vita Naturals Liquid kattesnack med okse (5 stk.)

Vitakraft Vita Naturals Liquid kattensnack met rund (5 st.)
Vitakraft Vita Naturals Liquid kattensnack met rund (5 st.)
Brug 2 fingre (knib for at zoome) for at zoome ind

Vitakraft Vita Naturals Liquid kattesnack med okse (5 stk.)

Produktinformation

2-4 arbejdsdage, medmindre andet er angivet

Vitakraft Vita Naturals Liquid kattesnack med okse (5 stk.) er en naturlig snack til din gourmet kat. Den flydende snack indeholder små stykker kød. En pakke indeholder 5 stk.

  • Velegnet til alle aldre
  • Kan også fryses til en velsmagende is
  • Korn- og sukkerfri

Mere info

Produktinformation Vitakraft Vita Naturals Liquid kattesnack med okse

Vitakraft Vita Naturals Liquid kattesnack med okse er den ultimative godbid, egnet til katte i alle aldre. Forkæl din elskede kat med denne sukker- og kornfri godbid, der er specielt lavet til at opfylde din kats behov. Vita Naturals Liquid kattesnack er lavet med kærlighed og omhu og indeholder ingen farve-, smags- eller duftstoffer eller konserveringsmidler. Det er en 100 % naturlig godbid med oksekød som hovedingrediens.

Denne lækre snack er ikke kun en velsmagende godbid, men også en kilde til væske til din kat. Det er praktisk, da katte sommetider drikker for lidt. Og det er ikke alt! Denne snack kan ydermere fryses ned og blive til en forfriskende is til din kat. Det er den perfekte måde at forkæle din kat på, når den har det varmt.

Vita Naturals Liquid kattesnack med oksekød er en overraskende godbid til nysgerrige katte. Den uimodståelige duft og smag pirrer sanserne og vækker deres nysgerrighed.

Hos Brekz kan du bestille de bedste kattesnacks hurtigt og nemt online. Se vores udvalg, og bestil Vitakraft Vita Naturals Liquid kattesnack med okse til de skarpeste priser!

Anbefalet brug Vitakraft Vita Naturals Liquid kattesnack

Denne kattesnack er en godbid til ind i mellem. Produktet er ikke en erstatning for hovedmåltidet. Forkæl din kat med en velsmagende belønning i ny og næ.

Opbevar produktet på et køligt og tørt sted. Holdbarheden er angivet på emballagen og er generelt tilstrækkelig, hvis du holder dig til den anbefalede mængde.

Sammensætning Vitakraft Vita Naturals Liquid kattesnack med oksekød

Ingredienser: Kød og animalske biprodukter (fjerkrælever, kød, mave, skind, hjerte og lunger, 5 % oksekød), vegetabilske biprodukter (ærtemel, tapiokastivelse).

Analytiske bestanddele: Protein 8 %, fedtindhold 5 %, råfibre 0,5 %, råaske 0,50 %, fugtighed 85 %.

Andre produkter fra Vitakraft?

Har du lyst til at se Vitakrafts andre produkter til din kat? Så tag et kig på de velsmagende typer vådfoder eller andre Vitakraft kattesnacks.

Luk


Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.