Vitakraft Jelly Lovers med kylling & kalkun kattesnack (6 x 15g)

Vitakraft Jelly Lovers met kip & kalkoen kattensnack (6 x 15 g)
Vitakraft Jelly Lovers met kip & kalkoen kattensnack (6 x 15 g)
Brug 2 fingre (knib for at zoome) for at zoome ind

Vitakraft Jelly Lovers med kylling & kalkun kattesnack (6 x 15g)

Produktinformation

2-4 arbejdsdage, medmindre andet er angivet

Vitakraft Jelly Lovers med kylling & kalkun kattesnack er en velsmagende flydende belønning til katte. Forkæl din kæledyrstiger med denne lækre fjerkrægelé.

  • Kan også bruges som is om sommeren
  • Lækker smag
  • Ingen tilsatte aromaer eller konserveringsmidler

Mere info

Produktinformation Vitakraft Jelly Lovers med kylling & kalkun kattesnack

Prøv Vitakraft Jelly Lovers med kylling & kalkun kattesnack, en uimodståelig snack med kylling og kalkun. Denne snack er specielt udviklet til at forkæle din kat med en sund og velsmagende delikatesse. Hver pakke Vitakraft Jelly Lovers indeholder 3 x kylling og 3 x kalkun, så din kat kan nyde en varieret smagsoplevelse. Desuden er denne kattesnack fri for korn, farvestoffer og konserveringsmidler.

Disse Jelly Lovers-snacks er en sjov og interaktiv måde at belønne og forkæle din kat på. Desuden kan disse snacks tilføre ekstra fugt til din kats daglige kost. Det er især vigtigt for katte, der ikke drikker så meget vand, da det hjælper med at opretholde hydrering og understøtter nyrernes sundhed.

Og vidste du, at du endda kan bruge Vitakraft Jelly Lovers til at overraske din kat med en forfriskende katteis på varme sommerdage? Du skal blot fryse snacken, og så har du en lækker is til din kat!

Hos Brekz kan du bestille de bedste kattesnacks hurtigt og nemt online. Se vores sortiment, og bestil Vitakraft Jelly Lovers med kylling & kalkun til de bedste priser! Desuden sendes ordrer fra 449 DKK til dig.

Fodervejledning Vitakraft Jelly Lovers med kylling & kalkun kattesnack

Denne snack er et tilskudsfoder og bør ikke bruges som erstatning for hovedmåltidet. Du kan også finde den anbefalede mængde på emballagen. Bemærk venligst, at dette kun er en retningslinje. Afhængigt af din kats vægt, race, alder og motion kan den mængde, der skal gives, variere. Sørg desuden altid for, at der er rigeligt med frisk drikkevand. Produktets holdbarhed er angivet på emballagen. Den er generelt tilstrækkelig, hvis man holder sig til den anbefalede brug.

Sammensætning Vitakraft Jelly Lovers med kylling & kalkun kattesnack

Ingredienser: kylling: kød og animalske biprodukter (42%, heraf 14% kylling), mineraler. kalkun: kød og animalske biprodukter (42%, heraf 14% kalkun), mineraler.

Analytiske bestanddele: Vandindhold 85,0 %, Protein 5,0 %, Fedt 4,5 %, Råfibre 1,0 %, Råaske 0,5 %.

Andet produkt?

Er du på udkig efter andre lækre varianter af Vitakraft? Så tag et kig på Vitakrafts andre kattesnacks. For fiskeelskere er der for eksempel den lækre Vitakraft Jelly Lovers med laks & rødspætte.

Luk


Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.