Vitakraft Crispy Crunch anti-hårbolle kattesnack (60g)

Vitakraft Crispy Crunch anti haarbal kattensnack (60 g)
Vitakraft Crispy Crunch anti haarbal kattensnack (60 g)
Brug 2 fingre (knib for at zoome) for at zoome ind

Vitakraft Crispy Crunch anti-hårbolle kattesnack (60g)

Produktinformation
4
4
4
4
4
(2)

2-4 arbejdsdage, medmindre andet er angivet

Vitakraft Crispy Crunch anti-hårbolle kattesnack er sprøde kattegodbidder, som bidrager til at formindske dannelsen af hårboller. En pose indeholder 60 gram.

  • Sprøde snacks med cremet fyld
  • Mod hårboller
  • Genlukkelig emballage

Mere info

Produktinformation Vitakraft Crispy Crunch anti-hårbolle kattesnack

Vitakraft Crispy Crunch anti-hårbolle kattesnack er den perfekte løsning til at hjælpe din kat med at reducere hårboller. Katte bruger i gennemsnit fire timer om dagen på at pleje deres pels. Når de slikker, sluger de mange løse hår. Som regel udskilles disse løse hår igen gennem afføringen, men nogle gange ophobes de i maven, og der dannes en hårbolle. Hårboller kommer ud med afføringen, eller katten kaster dem op. I alvorlige tilfælde kan hårboller forårsage forstoppelse.

Vitakraft Crispy Crunch indeholder en særlig ingrediens, nemlig malt. Malt fungerer som et naturligt smøremiddel for din kats fordøjelsessystem og hjælper med at reducere dannelsen af hårboller. Det binder løse hår sammen og forbedrer passagen gennem tarmkanalen.

Vitakraft Crispy Crunch anti hairball er ikke kun en nyttig hjælp mod hårboller, men er desuden egnede som belønningsgodbidder. De har en sprød konsistens og et velsmagende cremet fyld. Hvis din kat danner mange hårboller, er det tilrådeligt at børste dens pels regelmæssigt og om nødvendigt også skifte til en fodervariant specielt mod hårboller.

Hos Brekz kan du bestille de bedste kattesnacks hurtigt og nemt online. Se vores sortiment, og bestil Vitakraft Crispy Crunch anti-hårboller kattegodbidder til de skarpeste priser!

Fodervejledning Vitakraft Crispy Crunch anti-hårbolle snacks til katte

Vitakraft Crispy Crunch er et supplerende foder til kæledyr og er ikke egnet til at erstatte hovedmåltidet. Giv din kat maks. 15 stykker om dagen, og sørg for, at der altid er rigeligt med drikkevand til rådighed. Holdbarheden er angivet på emballagen og er normalt tilstrækkelig, hvis du holder dig til den anbefalede mængde.

Vitakraft Crispy Crunch kattesnacks er pakket i en genlukkelig pose. For at bevare friskheden så længe som muligt er det vigtigt altid at holde emballagen tæt lukket efter åbning og opbevare den på et køligt, mørkt sted.

Sammensætning Vitakraft Crispy Crunch anti-hårboller til katte

Ingredienser: Korn, kød og animalske biprodukter, olier og fedtstoffer, vegetabilske proteinekstrakter, vegetabilske biprodukter (malt 10 %).

Analytiske bestanddele: protein 30,0%, fedtindhold 20,0%, råfibre 3,5%, råaske 5,0%.

Tilsætninger pr. kg: vitamin A 5000 IE, vitamin D3 500 IE, taurin 1000 mg, farvestoffer, antioxidanter

Andre produkter?

Vil du gerne se hele sortimentet? Så gå til siden med Vitakraft kattesnacks eller tjek vores komplette udvalg af kattesnacks.

Luk

Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (2)
16-12-2023
1
2
3
4
5
Bollie vindt het zeer lekker en geniet ervan!

Translate to English

11-11-2023
1
2
3
4
5
Levering:
1
2
3
4
5
Kvalitet:
1
2
3
4
5
Værdi for pengene:
1
2
3
4
5
De katten vinden het erg lekker ze zijn er gek op

Translate to EnglishHold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.