Vitakraft Jelly Lovers med laks & rødspætte kattesnack (6 x 15g)

Vitakraft Jelly Lovers met zalm & schol kattensnack (6 x 15 g)
Vitakraft Jelly Lovers met zalm & schol kattensnack (6 x 15 g)
Brug 2 fingre (knib for at zoome) for at zoome ind

Vitakraft Jelly Lovers med laks & rødspætte kattesnack (6 x 15g)

Produktinformation

2-4 arbejdsdage, medmindre andet er angivet

Vitakraft Jelly Lovers med laks & rødspætte kattesnack er en velsmagende lækkerbisken i geléform til katte. Denne letfordøjelige snack bidrager til din kats væskeindtag. En pakke indeholder 6 stykker.

  • Uden tilsatte kornprodukter og smagsforstærkere
  • 3x laks og 3x rødspætte
  • Velsmagende mundgodt

Mere info

Produktinformation Vitakraft Jelly Lovers med laks & rødspætte kattesnack

Oplev den velsmagende verden af Vitakraft kattesnacks med disse Jelly Lovers med laks og rødspætte. En ultimativ godbid til din elskede hustiger. Denne lækre kattesnack kombinerer de uimodståelige smage af laks (3 x pr. pakke) og rødspætte (3 x pr. pakke) og giver din kat en varieret smagsoplevelse.

Hos Vitakraft forstår de, at alle katte fortjener en særlig godbid. Derfor tilbyder de også en kødvariant, så du kan variere det endnu mere. Desuden er lækkerierne kornfri, letfordøjelige og velegnede til katte med et følsomt fordøjelsessystem. Jelly-snacken er helt fri for tilsat sukker, farvestoffer og konserveringsmidler. Din kat fortjener kun det allerbedste, og derfor bruger Vitakraft kun ingredienser af høj kvalitet, som er nøje udvalgt til at give en sund og velsmagende snack.

Denne Jelly Lovers-snack kan også gives som en forfriskende is ved blot at fryse den ned, hvilket gør den perfekt til sommermånederne.

Hos Brekz kan du bestille de bedste kattesnacks hurtigt og nemt online. Se vores udvalg og bestil Vitakraft Jelly Lovers med laks & rødspætte kattesnack (6x15 g) til de skarpeste priser!

Fodervejledning Vitakraft Jelly Lovers med laks & rødspætte kattesnack

Produktets holdbarhed er angivet på emballagen. Den er generelt tilstrækkelig lang, hvis man holder sig til den anbefalede brug.

Denne snack er et supplerende foder til kæledyr og bør ikke bruges som erstatning for hovedmåltidet. Den anbefalede mængde kan også findes på emballagen. Bemærk venligst, at dette kun er en retningslinje. Afhængigt af din kats vægt, race, alder og motion kan den mængde, der skal gives, variere. Sørg desuden altid for, at der er rigeligt med frisk drikkevand.

Sammensætning Vitakraft Jelly Lovers med laks & rødspætte

Ingredienser:

Laks: fisk og biprodukter af fisk (14 % laks), mineraler.

Rødspætte: fisk og biprodukter af fisk (14% rødspætte), mineraler.

Analytiske bestanddele: Vandindhold 85%, Protein 5,50%, Fedt 3%, Råfibre 1%, Råaske 2%.

Andre produkter?

Er du nysgerrig efter andre produkter fra Vitakraft? Så tag et kig på de andre Vitakraft kattesnacks. For almindelige måltider, se siden med Vitakraft vådfoder. Ordrer fra 449 DKK sendes også gratis til dig.

Luk


Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.