Vitakraft Crispy Crunch Classic med fjerkræ kattesnack (60g)

Vitakraft Crispy Crunch Classic met gevogelte kattensnack (60 g)
Vitakraft Crispy Crunch Classic met gevogelte kattensnack (60 g)
Brug 2 fingre (knib for at zoome) for at zoome ind

Vitakraft Crispy Crunch Classic med fjerkræ kattesnack (60g)

Produktinformation

2-4 arbejdsdage, medmindre andet er angivet

Vitakraft Crispy Crunch Classic med fjerkræ kattesnack er herlige sprøde kattegodbidder, som du kan forkæle din kat med. En pose indeholder 60 gram.

  • Sprøde snacks med cremet fyld
  • Genlukkelig emballage
  • Med letfordøjeligt fjerkræ

Mere info

Produktinformation Vitakraft Crispy Crunch Classic med fjerkræ kattesnack

Forkæl din kat med Vitakraft Crispy Crunch Classic med fjerkræ, perfekt som mellemmåltid eller belønningssnack. Snacksene består af sprøde ’kornpuder’ fyldt med et cremet og letfordøjeligt fjerkræsfyld. Desuden er disse snacks sukkerfri, hvilket gør dem til den ideelle snack til din elskede kat. Kombinationen af et krokant ydre og et cremet fyld gør denne snack ekstra tiltalende for katte.

Hos Brekz kan du bestille de bedste kattesnacks hurtigt og nemt online. Se vores sortiment, og bestil Vitakraft Crispy Crunch Classic med fjerkræ kattegodbidder til de skarpeste priser!

Fodervejledning Vitakraft Crispy Crunch Classic med fjerkræ snacks til katte

Vitakraft Crispy Crunch er et supplerende foder til kæledyr og er ikke egnet til at erstatte hovedmåltidet. Giv din kat maks. 15 stykker om dagen, og sørg for, at der altid er rigeligt med drikkevand til rådighed. Holdbarheden er angivet på emballagen og er normalt tilstrækkelig, hvis du holder dig til den anbefalede mængde.

Vitakraft Crispy Crunch Classic kattesnacks er pakket i en genlukkelig pose. For at bevare friskheden så længe som muligt er det vigtigt altid at holde emballagen tæt lukket efter åbning og opbevare den på et køligt, mørkt sted.

Sammensætning Vitakraft Crispy Crunch Classic med fjerkræ

Ingredienser: Korn, kød og animalske biprodukter (fjerkræ 21,1%), olier og fedtstoffer, vegetabilske proteinekstrakter, vegetabilske biprodukter, mælk og mejeriprodukter.

Analytiske komponenter: protein 30,0 %, fedtindhold 20,0 %, råfibre 3,5 %, råaske 5,0 %.

Tilsætninger pr. kg: A-vitamin 5000 IE, D3-vitamin 500 IE, taurin 1000 mg, farvestoffer, antioxidanter.

Andre produkter?

Vil du gerne se hele sortimentet? Så gå til siden med Vitakraft kattesnacks eller tjek vores komplette udvalg af kattesnacks.

Luk


Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.