Vitakraft Choupette med ost kattesnack (40g)

Vitakraft Choupette met kaas kattensnack (40 g)
Vitakraft Choupette met kaas kattensnack (40 g)
Brug 2 fingre (knib for at zoome) for at zoome ind

Vitakraft Choupette med ost kattesnack (40g)

Produktinformation

2-4 arbejdsdage, medmindre andet er angivet

Vitakraft Choupette med ost kattesnack er bløde godbidder fyldt med dejlig ost. 

  • Bagt forsigtigt i ovnen  
  • Ikke tilsat sukker
  •  Emballagen kan du genlukke

Mere info

Produktinformation Vitakraft Choupette med ost kattesnack

Elsker din kat også ost? Med Vitakraft Choupette med ost kattesnack kan alle katte nyde en velsmagende "ostetallerken" på en ansvarlig måde. Disse velsmagende godbidder er specielt udviklet til kattens mave og er fyldt med kød og en lækker flødeost. En sand smagssensation for enhver kat og en uimodståelig kombination for den ægte gourmet.

Disse luksuriøse kattesnacks indeholder ikke tilsat sukker. De produceres med omtanke i Tyskland, hvor de bages skånsomt i ovnen. Det holder kattesnacksene dejligt bløde, gør dem ekstra saftige og bevarer den fulde smag. Det er ren forkælelse til dit elskede kæledyr!

Hos Brekz kan du bestille Vitakraft Choupette med ost kattegodbidder billigt. Se vores udvalg og køb de bedste kattegodbidder til de skarpeste priser. Bestil online hurtigt og nemt!

Sammensætning Vitakraft Choupette med ost kattesnack

Ingredienser: Kød og animalske biprodukter 57,3 % (fjerkræ, svinekød), mælk og mejeriprodukter (frisk ost 21 %), grøntsager, vegetabilske biprodukter, vegetabilske proteinekstrakter (hvedeprotein), gær, mineraler.

Analytiske bestanddele: Vandindhold 38%, protein 20%, fedt 18,50%, råaske 5%, råfibre 1%.

Ernæringsmæssige tilsætningsstoffer pr. kg: 3a370, taurin 350,00 mg. Med antioxidant og konserveringsmiddel, med farvestoffer.

Opbevaringsråd Vitakraft Choupette

Dette er et tilskudsfoder og ikke egnet til at erstatte hovedmåltidet. Opbevar produktet på et tørt sted, og luk den åbnede emballage tæt. Holdbarheden er angivet på emballagen og er normalt tilstrækkelig, hvis du holder dig til den anbefalede brug. Sørg for, at din kat altid har rigeligt med drikkevand til rådighed.

Andet produkt?

Har du en rigtig fiskeelsker derhjemme? Så tag for eksempel et kig på Vitakraft Pure Stick sej kattesnack. På siden med kattesnacks finder du en oversigt over alle de forskellige mærker af godbidder til katte i vores sortiment.

Luk


Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.