Vitakraft Vita Naturals Liquid kattesnack med laks (5 stk.)

Vitakraft Vita Naturals Liquid kattensnack met zalm (5 st.)
Vitakraft Vita Naturals Liquid kattensnack met zalm (5 st.)
Brug 2 fingre (knib for at zoome) for at zoome ind

Vitakraft Vita Naturals Liquid kattesnack med laks (5 stk.)

Produktinformation

2-4 arbejdsdage, medmindre andet er angivet

Vitakraft Vita Naturals Liquid kattesnack med laks (5 stk.) er en flydende snack til din gourmet kat. Den flydende snack indeholder små stykker fisk og er egnet til katte i alle aldre.

  • Velegnet til alle aldre
  • 100% naturlig
  • Korn- og sukkerfri

Mere info

Produktinformation Vitakraft Vita Naturals Liquid kattesnack med laks

Stift bekendtskab med Vitakraft Vita Naturals Liquid kattesnack med laks, en velsmagende godbid, din kat vil være vild med. Med 100 % naturlige ingredienser og ægte fiskestykker er denne snack uimodståelig for katte. Hos Vitakraft sætter de pris på kattes sundhed. Derfor er Vita Naturals Liquid kattesnack med laks fri for korn, sukker, tilsatte farvestoffer, aromaer og smagsstoffer samt konserveringsmidler. Der er kun brugt det nødvendige i snacken.

Uanset om din kat er en killing, en voksen kat eller en senior, er denne kattesnack velegnet til alle aldre. Katte elsker laks, og det er der en god grund til. Laks er rig på sunde fedtstoffer og Omega-3-fedtsyrer, som bl.a. bidrager til en sund hud og pels.

Snacks er noget, katte elsker, da de er nysgerrige af natur. Se det som en belønning, en måde at forkæle dem på og styrke båndet mellem dig og din kat. Med Vitakraft Vita Naturals Liquid kattesnack med laks kan du hygge sammen med din kat. Tag dig tid til at slappe af, og nyde hinandens selskab, mens din kat mæsker sig i denne velsmagende godbid.

Hos Brekz kan du bestille de bedste kattesnacks hurtigt og nemt online. Se vores udvalg, og bestil Vitakraft Vita Naturals Liquid kattesnack med laks til de skarpeste priser!

Anbefalet brug Vitakraft Vita Naturals Liquid kattesnack

Denne kattesnack er en godbid til ind i mellem. Produktet er ikke en erstatning for hovedmåltidet. Forkæl din kat med en velsmagende belønning i ny og næ.

Opbevar produktet på et køligt og tørt sted. Holdbarheden er angivet på emballagen og er generelt tilstrækkelig, hvis du holder dig til den anbefalede mængde.

Sammensætning Vitakraft Vita Naturals Liquid kattesnack med laks

Ingredienser: Kød og animalske biprodukter (fjerkrælever, mave, skind, kød, hjerte og lunger), 10% laks, vegetabilske biprodukter (ærtemel, tapiokastivelse).

Analytiske bestanddele: Råprotein 8 %, råfedt 5 %, råfibre 0,5 %, råaske 0,50 %, fugtighed 85 %.

Andre produkter fra Vitakraft?

Har du lyst til at se Vitakrafts andre produkter til din kat? Så tag et kig på de velsmagende typer vådfoder eller andre Vitakraft kattesnacks og få produkterne bragt lige til døren.

Luk


Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.