Vitakraft Cat Yums Superfood med hyldebær kattesnack (40g)

Vitakraft Cat Yums Superfood met vlierbes kattensnack (40 g)
Vitakraft Cat Yums Superfood met vlierbes kattensnack (40 g)
Brug 2 fingre (knib for at zoome) for at zoome ind

Vitakraft Cat Yums Superfood med hyldebær kattesnack (40g)

Produktinformation

2-4 arbejdsdage, medmindre andet er angivet

Vitakraft Cat Yums Superfood med hyldebær kattesnack (40g) er en velsmagende kattegodbid med masser af kød. Godbidderne er fyldt med sunde næringsstoffer og kommer i en praktisk genlukkelig pakke.

  • Med and og hyldebær
  • Uden korn og sukker
  • Kødindhold på 70

Mere info

Produktinformation Vitakraft Cat Yums Superfood med hyldebær kattesnack

Forkæl din søde kat med den udsøgte kattesnack Vitakraft Cat Yums Superfood med hyldebær. Denne bløde kødsnack vil få din kats mund til at løbe i vand! Takket være et ekstra højt kødindhold på ikke mindre end 70 % er denne snack en sand fornøjelse for din kære firbenede ven. Cat Yums Superfood smager ikke kun godt, de er også fyldt med sundhedsmæssige fordele for din kat.

Tilføjelsen af hyldebær gør denne snack ekstra speciel. Hyldebær er rige på antioxidanter, som hjælper med at beskytte din kats celler mod skadelige påvirkninger udefra. Denne kattesnack er også kornfri, hvilket betyder, at den er velegnet til katte med følsom fordøjelse eller intolerance over for korn. Vitakraft forstår, at du kun ønsker det bedste for din kat. Derfor indeholder Cat Yums Superfood ikke tilsat sukker eller soja. Den praktiske genlukkelige emballage sikrer, at Cat Yums Superfood holder sig frisk i lang tid.

Hos Brekz kan du hurtigt og nemt bestille de bedste kattesnacks fra Vitakraft online. Se vores sortiment og bestil Vitakraft Cat Yums Superfood med hyldebær kattesnack (40 g) til de skarpeste priser! Ordrer fra 449 DKK og derover sendes også gratis til dig.

Fodervejledning Vitakraft Cat Yums Superfood med hyldebær kattesnack

Mængden af godbidder, du skal give, afhænger af din kats størrelse, alder, vægt og race. Hav altid rigeligt med frisk drikkevand til rådighed. Opbevar lækkerierne på et køligt og tørt sted i lukket emballage.

Produktets holdbarhed er angivet på emballagen og er generelt tilstrækkelig, hvis du holder dig til den anbefalede brug.

Sammensætning Vitakraft Cat Yums Superfood med hyldebær

Ingredienser: Kød og animalske biprodukter 72,2% (and 2,1%), grøntsager, vegetabilske proteinekstrakter, frugt (1,1% hyldebærsaftkoncentrat), gær, mineraler, vegetabilske biprodukter.

Analytiske bestanddele: Væske 38,0 %, protein 24,0 %, fedtindhold 12,0 %, råfibre 1,5 %, råaske 6,5 %.

Tilsætninger (pr. kg): Taurin 445 mg, antioxidanter, konserveringsmidler, farvestoffer

Andet produkt?

Tag også et kig på de andre Vitakraft kattegodbidder. For eksempel er der også den lækre flydende Vitakraft Liquid Snack med kylling.

Luk


Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.