Vitakraft Crispy Crunch Classic med laks kattesnack (60g)

Vitakraft Crispy Crunch Classic met zalm kattensnack (60 g)
Vitakraft Crispy Crunch Classic met zalm kattensnack (60 g)
Brug 2 fingre (knib for at zoome) for at zoome ind

Vitakraft Crispy Crunch Classic med laks kattesnack (60g)

Produktinformation

2-4 arbejdsdage, medmindre andet er angivet

Vitakraft Crispy Crunch Classic med laks kattesnack er herlige sprøde kattegodbidder med et cremet fyld. En pose indeholder 60 gram.

  • Sprøde udenpå og bløde indeni
  • Genlukkelig emballage
  • Sukkerfri snacks med laks

Mere info

Produktinformation Vitakraft Crispy Crunch Classic med laks kattesnack

Overrask din kat med Vitakraft Crispy Crunch Classic med laks, den ultimative godbid, som alle katte elsker. Disse uimodståelige sprøde ’snackpuder’ er fyldt med et cremet fyld og de vil være en sand nydelse for enhver kat. Uanset om det er som en lille belønning eller som forkælelse, vil disse snacks glæde din kat igen og igen.

Smagen af laks er uimodståelig for katte og vækker deres naturlige instinkter. Kombinationen af knasende ’kornpuder’ og cremet fyld med laks gør denne snack til en sand smagssensation for din kat. Katte godbidderne har flere fordele. For det første kan de bruges som belønning, når du træner din kat, hvilket stimulerer indlæringsprocessen. Derudover tilbyder de en variation i din kats daglige kost og kan hjælpe med at fremme din kats velvære og tilfredshed.

Denne kattesnack er tilberedt med en sukkerfri opskrift, så du kan give din kat en sund godbid. Desuden er emballagen genlukkelig, så snacksene holder sig friske og sprøde i lang tid.

Hos Brekz kan du bestille de bedste kattesnacks hurtigt og nemt online. Se vores sortiment, og bestil Vitakraft Crispy Crunch Classic med laks til de skarpeste priser!

Fodervejledning Vitakraft Crispy Crunch Classic med laks snacks til katte

Vitakraft Crispy Crunch er et supplerende foder til kæledyr og er ikke egnet til at erstatte hovedmåltidet. Giv din kat maks. 15 stykker om dagen, og sørg for, at der altid er rigeligt med drikkevand til rådighed. Holdbarheden er angivet på emballagen og er normalt tilstrækkelig, hvis du holder dig til den anbefalede mængde.

Vitakraft Crispy Crunch Classic kattesnacks er pakket i en genlukkelig pose. For at bevare friskheden så længe som muligt er det vigtigt altid at holde emballagen tæt lukket efter åbning og opbevare den på et køligt, mørkt sted.

Sammensætning Vitakraft Crispy Crunch Classic med laks kattesnack

Ingredienser: Korn, kød og animalske biprodukter, olier og fedtstoffer, vegetabilske proteinekstrakter, vegetabilske biprodukter, fisk og fiskebiprodukter (laks, tørret 4%).

Analytiske bestanddele: protein 30,0%, fedtindhold 20,0%, råfibre 3,5%, råaske 5,0%.

Tilsætninger pr. kg: vitamin A 5000 IE, vitamin D3 500 IE, taurin 1000 mg, farvestoffer, antioxidanter

Andre produkter?

Vil du gerne se hele sortimentet? Så gå til siden med Vitakraft kattesnacks eller tjek vores komplette udvalg af kattesnacks.

Luk


Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.