Vi benytter cookie for at give dig en bedre oplevelse med vores hjemmeside. Cookies
OK

Josera hundefoder

Desværre, så vil Josera hundefoder ikke længere blive solgt hos Brekz. Men fordi vi finder det vigtigt, at du stadig giver din hun det bedste foder, så anbefaler vi det følgende populære mærke som et alternativ: Seberus
Læs mere ..

Desværre, så vil Josera hundefoder ikke længere blive solgt hos Brekz. Men fordi vi finder det vigtigt, at du stadig giver din hun det bedste foder, så anbefaler vi det følgende populære mærke som et alternativ: Seberus

Seberus hundefoder er tilgængeligt i smagene Fresh Salmon, Fresh Lamb, Lamb & Potato, Chicken & Potato og Fresh Chicken. Hvilken smag vælger du?

Vil du forkæle din hund? Bestil en Seberus prøvepakke! Så du har alle smagene i huset, og du ved hurtigt, hvilken smag din firbenet ven foretrækker.

Josera hundefoder

Josera bruger kun naturlige ingredienser af højkvalitet. Der gøres ikke brug af genetisk genmodificere  bestanddele og der tilsættes ingen hvede, soja og kunstige farver, smag og duftstoffer. For at holde den høje kvalitet bliver alle ingredienser analyseret før de bliver anvendt i fremstillingen af foderet. Josera har fire produktlinjer: mini (lyserød emballage) til små hunderacer, Daily (brun emballage) for daglig fodring, Special (blå emballage) til specielle behov og Nature med (grøn emballage) med opkrifter fra naturen. Hos Brekz indkøber vi forskellige produkter fra Josera fra alle fire produktlinjer til hvalpe, fuldvoksne hunde og ældre hunde.

  • Foder af høj kvalitet
  • Indeholder ingen genetisk genmodificeret ingredienser
  • Indeholder ingen hvede, soja og kunstigt fremstillede farver, smag og duftstoffer
  • Fås i daglig, lille, speciel og naturlig foder
  • Foder til hvalpe, voksne og ældre hunde.


Ved Brekz kan du forskellige produkter købe fra Josera hundefoder. Kig nedenunder og se forskellige produkter fra dem og vælg hvad du synes om og køb online hos os.

Holdbarheden fra Josera hundefoder stå på pakken og er tilstrækkelig ved regelmæssig brug.

Sortiment fra Josera hundefoder

Josera Mini
Fra Josera mini køber vi Miniwell hundefoder til voksne hunde op til 10 kg. Dette foder består af små stykker med en herlig smag. Foderet holder hud og pels sund og formindsker risikoen for tandsten.

Josera Daily
Fra Josera Daily indkøber vi Optiness hundefoder og Festival hundefoder til voksne hunde. Holder både hud og ben sunde. For hvalpe har vi Kids hundefoder der sørger for en sund udvikling af hjertet, benene og understøtter tarmsystemet. Til ældre hunde kan du vælge vores Balance hundefoder. Denne foder indeholder alle de nødvendige næringsstoffer og er afstemt til et stofskifte hos ældre hunde.

Josera Special
Til fuldvoksne hund indkøber vi Energy hundefoder fra Josera. Dette er perfekt til den aktive hund der har brug for energi og proteiner. Sensi plus hundefoder er til hunde der har en følsom fordøjelse. Til hvalpe har vi Family Plus hundefoder med meget energi og proteiner.

Josera Nature
Fra Josera Nature kan du bestille til voksne og ældre med en korn intolerance Laks & kartoffel hundefoder. Dette foder er en let fordøjelig og glutenfri. Til hvalpe har vi en naturlinje Youngster hundefoder. Denne er kornfri, let fordøjelig og er god for knogler og vægten.

Andet foder end Josera hundefoder?

Vi har mange andre mærker med naturligfoder som du kan vælge her hos Brekz. Kig for eksempel på foder fra Seberus der er kornfri og naturlig. For en stor oversigt over hunderfor kan du klikke her på vores hundefoder mærker.

Retur